koregra Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Witaj - zapraszam częściej. (ucałowana);) Quote
Kincia Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Witam ;) Jaka slodka :loveu::loveu::loveu: [URL]http://i127.photobucket.com/albums/p147/koregra/3-1.jpg[/URL] Quote
koregra Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Witaj dzięki:oops: Twój Jacki jest też prześliczny. Czy Ty będziesz miała yorka bo gdzieś wyczytałam:p Quote
Kincia Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='koregra']Witaj dzięki:oops: Twój Jacki jest też prześliczny. Czy Ty będziesz miała yorka bo gdzieś wyczytałam:p[/quote] Dzieki :oops: Raczej bede miec :loveu:ale nie mam jeszcze 100% pewnosci :roll: Quote
koregra Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Hey Kamilki i Corinki :grins:[/quote] Witaj kochana:loveu: [quote name='Pinczerek-Jacky']Dzieki :oops: Raczej bede miec :loveu:ale nie mam jeszcze 100% pewnosci :roll:[/quote] To powodzenia życzę;) Quote
madziasto4 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [url]http://i127.photobucket.com/albums/p147/koregra/1-2.jpg[/url] Bombowe ma to łoże :lol: Quote
koregra Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Hi hi takie najbardziej zwyczajne:eviltong: Quote
madziasto4 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='koregra']Hi hi takie najbardziej zwyczajne:eviltong:[/QUOTE] Może i zwyczajne (moi też takie mają), ale jakie wyposażenie!! Kocyczek jeden, kocyczek drugi, flaming:loveu: Swoją drogą ja też lubię w takim barłogu;) spać:evil_lol: Quote
koregra Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Eee kocyk jest jeden. Tylko taki dwukolorowy jasno ciemny i o podusi zapomniałaś:razz: Już kiedyś pokazywałam filmik jak Cori kładzie się spać - dużo krzyku i bałaganu:p Quote
madziasto4 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Oj rzeczywiście, nie wymieniłam podusi... Minkę ma rozkoszną:loveu: Quote
koregra Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 U nas po staremu ja chora i ciągle w tej pracy, Cori szaleje z flemingiem:loveu: Quote
Aga76 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [FONT=Georgia]Witaj Kamilko, pozdrawiam.[/FONT] Quote
Pegaza Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Cze Kami :p a kim Ty jestes z zawodu że sie roślinkami zajmujesz może pisałaś a ja przeoczyłam:roll: Quote
koregra Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Hej hej. Dziś była wielka kąpiel. Corinks śliczna jak ja ją lubię zaraz po kąpieli:loveu:. Spi już smacznie ale bedzie jeszcze pobudka na ostatniego sika;) Z zawodu:eviltong: mgr ochrony środowiska. Roślinki i zwierzątka to to co kocham:loveu: A tak na serio mięsojady są fajowe i dlatego je hoduję. Jak będą nasionka to mogę się dzielić;) Quote
Anusia & Alutka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Fajnie fajnie tylko skad ja wezme T zeby roslinnosc dokarmiac :hmmmm: Quote
koregra Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Prześlę ci moją:evil_lol: jeszcze dopłace Quote
Anusia & Alutka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='koregra']Prześlę ci moją:evil_lol: jeszcze dopłace[/QUOTE] Skoro T pokaznych rozmiarow jest, to mysle ze wskazujacy palec wystarczy :eviltong: Quote
Recommended Posts