Daga_i_Oskar Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Cześc Kamilko :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Kiedy zagościsz i posiedzisz z Nami trochę dłużej na dogo? No i zarzuć jakimiś foteczkami Corinki coby nam się cieplej na serduchach zrobiło :loveu:[/FONT] Quote
Sara_i_Aris Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Cześć Kamilko! Ciągle tylko praca i praca :-( Czemu ten świat musi taki być? Tęsknimy bardzo za Twoimi pobytami na DGM, za Corinką i Sonią. Przesyłamy ciepłe tulaski :calus: oraz całusa dla Soni i Cori :buzi: Quote
Kasia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Be pozdrawia środowo a Fidelkowie pozdrawiają piatkowo :p :loveu: Quote
koregra Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 Hej :loveu: Mały tłusciolek Kochane myszki moje:loveu: I niezła miejscówka :eviltong: Quote
koregra Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Dzięki że o nas nie zapominasz ;) Quote
madziasto4 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Cześć Kamilka :) Miejscówka pierwszorzędna :lol: Jak to się człowiek poświęca- nawet z boku na bok się przewrócić nie może, bo mała unieruchamia :lol: Quote
Kasia Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Witaj Kamilko :loveu: Świetna miejscówka! Ona sama tam wlizła? :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 fidelek2 napisał(a):Be pozdrawia środowo a Fidelkowie pozdrawiają piatkowo :p :loveu: Anusia wtorkowo :loveu: A taka miejscowe to Kot Borys ma jak przylazi do mnie o 4 nad ranem :roll: Jak to facet, wtedy mu na amory sie zbiera. A jak sie takie 4 kilo uwali na czlowieka to nie ma zmiluj. Nie to co Corinka :evil_lol: Quote
koregra Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 fidelek2 napisał(a):Witaj Kamilko :loveu: Świetna miejscówka! Ona sama tam wlizła? :lol: Tak:evil_lol: i tak się uśmiałam z tego ze fotke cyklam Anusia & Alutka napisał(a):Anusia wtorkowo :loveu: A taka miejscowe to Kot Borys ma jak przylazi do mnie o 4 nad ranem :roll: Jak to facet, wtedy mu na amory sie zbiera. A jak sie takie 4 kilo uwali na czlowieka to nie ma zmiluj. Nie to co Corinka :evil_lol: No tak cori lekka:razz: madziasto4 napisał(a):Cześć Kamilka :) Miejscówka pierwszorzędna :lol: Jak to się człowiek poświęca- nawet z boku na bok się przewrócić nie może, bo mała unieruchamia :lol: tak pancio zrobi wsztsko dla szkraba;) Quote
Mona4 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 witamy milutko:lol: Corinka wie gdzie milutko i cieplutko:loveu: Quote
Pegaza Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Cze Kami:p pozdrawiamy i zycze miłego dnia:p Quote
Kasia Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): Anusia wtorkowo :loveu: Kasia środowo :loveu: Quote
binkaa Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Ciekawe o czym ona tak słodko śniła:loveu: http://img442.imageshack.us/img442/4342/46891801dx6.jpg Moja Daisy, też miała nazywać się Cori;) Ale w pobliżu był już taki piesek, więc zostało Daisy:p Quote
Anusia & Alutka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 fidelek2 napisał(a):Kasia środowo :loveu: Anusia piatkowo. A czy osobiscie powitam sobotnio czy niestety niet? Quote
koregra Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Witam witam Dzięki za odwiedzinki kochane cioteczki:loveu: Quote
madziasto4 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Nie kochane cioteczki, tylko foty dawaj:mad: :eviltong: Quote
koregra Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Oj oj witaj kochana. Nawet nie wiem czy mam jakies. No i czy ich już nie wstawiałam:oops: Quote
madziasto4 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 A co tak w ogóle słychać? Corinka zdrowa? Quote
koregra Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 No praca praca i jeszcze raz praca :/ Ja troche się rozchorowałam:placz: a Corinka zdrowa wesoła i rozrabia jak szczeniorek. Tuli się strasznie kochana jest. Od czasu gdy je kreon je tylko karme Codziennie zjada swoją porcje, no ma dni słabsze że grymasi, ale jestem z niej niesamowice zadowolona:multi: Quote
Mona4 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 witam was milo,musze zoczytac galerie,bo normalnie juz niema sil,:placz:. corega wycialuj odemnie malutka corineczke!!!!!!,a ciotka Mona ma dola potwornego:drink1: zrobilam sobie drinka aby sie rozluznic chociaz odrobine,niemoge patrzec na dudusia bo rycze zaraz. Quote
koregra Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 No ja też kochanie on taki wymarnowany, a taki śliczny szkoda mi go strasznie. Co mu w tym brzusiu siedzi. :-( Ja stsznie sie zdziwiłam ze Corince juz po jedej tabletce sie polepszylo stała sie nagle zdrowa. Quote
Mona4 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 wiesz on wszystko ma jednak zdrowe,to tylko wycienczenie i odwodnienie,malo tego w schronisku wsadzili go do kojca z chorymi na parwo sczeniakami:-( to go dobilo.lekarze niedaja mu nadziei!!!! kazali go najlepiej uspić,a ja niewiem co zrobic:-( zal mi tego psa,przeciez to jescze wyrosniete dziecko,ktore nikomu niczym niezawinilo.po usg wet stwierdzil ze jego zoladek jest wielkosci kuzego jajka taki skorczony,i nawet jak by zaczol sam jejsc to niema szans na normalne zrowe zycie. Quote
koregra Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Jej Mona nie poddawaj się. Wiem jednak że jakąkolwiek podejmiesz decyjze będzie słuszna. Oby tylko nie cierpiał, dlaczego w Polsce nie kara się takich ludzi To straszne Ja trzymam kciuki bardzo mocno ucałuj go w nosio od cioteczki. Szkoda że mam do Ciebie daleko, może mogłabym jakoś pomagać Quote
Recommended Posts