Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Cześc Kamilko :multi:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Kiedy zagościsz i posiedzisz z Nami trochę dłużej na dogo? No i zarzuć jakimiś foteczkami Corinki coby nam się cieplej na serduchach zrobiło :loveu:[/FONT]

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Kamilko!

Ciągle tylko praca i praca :-( Czemu ten świat musi taki być? Tęsknimy bardzo za Twoimi pobytami na DGM, za Corinką i Sonią.

Przesyłamy ciepłe tulaski :calus: oraz całusa dla Soni i Cori :buzi:

Posted

fidelek2 napisał(a):
Be pozdrawia środowo a Fidelkowie pozdrawiają piatkowo :p :loveu:

Anusia wtorkowo :loveu:

A taka miejscowe to Kot Borys ma jak przylazi do mnie o 4 nad ranem :roll:
Jak to facet, wtedy mu na amory sie zbiera.
A jak sie takie 4 kilo uwali na czlowieka to nie ma zmiluj.
Nie to co Corinka :evil_lol:

Posted

fidelek2 napisał(a):
Witaj Kamilko :loveu:

Świetna miejscówka! Ona sama tam wlizła? :lol:

Tak:evil_lol: i tak się uśmiałam z tego ze fotke cyklam
Anusia & Alutka napisał(a):
Anusia wtorkowo :loveu:

A taka miejscowe to Kot Borys ma jak przylazi do mnie o 4 nad ranem :roll:
Jak to facet, wtedy mu na amory sie zbiera.
A jak sie takie 4 kilo uwali na czlowieka to nie ma zmiluj.
Nie to co Corinka :evil_lol:

No tak cori lekka:razz:
madziasto4 napisał(a):
Cześć Kamilka :)
Miejscówka pierwszorzędna :lol: Jak to się człowiek poświęca- nawet z boku na bok się przewrócić nie może, bo mała unieruchamia :lol:

tak pancio zrobi wsztsko dla szkraba;)

Posted

No praca praca i jeszcze raz praca :/
Ja troche się rozchorowałam:placz: a Corinka zdrowa wesoła i rozrabia jak szczeniorek. Tuli się strasznie kochana jest.
Od czasu gdy je kreon je tylko karme Codziennie zjada swoją porcje, no ma dni słabsze że grymasi, ale jestem z niej niesamowice zadowolona:multi:

Posted

witam was milo,musze zoczytac galerie,bo normalnie juz niema sil,:placz:.

corega wycialuj odemnie malutka corineczke!!!!!!,a ciotka Mona ma dola potwornego:drink1: zrobilam sobie drinka aby sie rozluznic chociaz odrobine,niemoge patrzec na dudusia bo rycze zaraz.

Posted

No ja też kochanie on taki wymarnowany, a taki śliczny szkoda mi go strasznie. Co mu w tym brzusiu siedzi. :-( Ja stsznie sie zdziwiłam ze Corince juz po jedej tabletce sie polepszylo stała sie nagle zdrowa.

Posted

wiesz on wszystko ma jednak zdrowe,to tylko wycienczenie i odwodnienie,malo tego w schronisku wsadzili go do kojca z chorymi na parwo sczeniakami:-( to go dobilo.lekarze niedaja mu nadziei!!!! kazali go najlepiej uspić,a ja niewiem co zrobic:-( zal mi tego psa,przeciez to jescze wyrosniete dziecko,ktore nikomu niczym niezawinilo.po usg wet stwierdzil ze jego zoladek jest wielkosci kuzego jajka taki skorczony,i nawet jak by zaczol sam jejsc to niema szans na normalne zrowe zycie.

Posted

Jej Mona nie poddawaj się. Wiem jednak że jakąkolwiek podejmiesz decyjze będzie słuszna. Oby tylko nie cierpiał, dlaczego w Polsce nie kara się takich ludzi To straszne Ja trzymam kciuki bardzo mocno ucałuj go w nosio od cioteczki. Szkoda że mam do Ciebie daleko, może mogłabym jakoś pomagać