Mona4 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 witamy unas nienajlepsze wiesci,ale napisze wszystko jutro,dzis padam wiec ide spac. dobranoc Quote
Kasia Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Jaka Corinka błyszcząca jest po kąpieli :loveu: Co u was? Jak w pracy Kamilko? :lol: Quote
Mona4 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 corinka zapracowana z samego rana:lol: Quote
koregra Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Mona4 napisał(a):witamy unas nienajlepsze wiesci,ale napisze wszystko jutro,dzis padam wiec ide spac. dobranoc co sie dzieje :-( fidelek2 napisał(a):Jaka Corinka błyszcząca jest po kąpieli :loveu: Co u was? Jak w pracy Kamilko? :lol: Oj no niestety przez ta prace na nic czasu nie mam. Koncze o 16.15 i troche za szybko czas leci po powrocie do domu zanim sie za cos zabiore to już spać trzeba:-( Pegaza napisał(a):Pozdrowienia zostawiam:loveu: Dzięki:loveu: Mona4 napisał(a):corinka zapracowana z samego rana:lol: Corinka z rana to zaspana;) PositiveThought napisał(a):cześć Kamilko, trzymajcie się obie, tęsknimy... ja Siusiaka też rano ubieram. Ja też tesknie Cori teraz już nie ubieram bo cieplej sie zrobilo ale jak tak 6 st jest to ziamno strasznie z rana Quote
Kasia Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Dobrze ze znalazłaś chwilke aby tu wpaść :loveu: Odwieczny brak czasu - skąd ja to znam ;) Quote
koregra Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 no niestety nie wiem w co ręce włozyc A co tam u Was? Quote
Magda Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Cześć Kamilko! Corinka jaka błyszcząca po kąpieli:loveu: Już wyobrażam sobie ten jej delikatny włos.... ehhh... Ja też zaczynam narzekać na brak czasu. Doba jest dla mnie zdecydowanie za krótka:cool1: Quote
Mona4 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 witam widze ze i wam czasu brakuje,ja wstaje o 6 a klade sie o 2 i ciagle w biegu. calusy dla corinki:loveu: Quote
Kasia Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Wpadliśmy sie przywitać!!! Życzymy udanej soboty i całego weekendu :loveu: Quote
koregra Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 No tak czasu coraz mniej z dnia na dzień ja nie wiem:roll: Quote
koregra Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 fidelek2 napisał(a):Wpadliśmy sie przywitać!!! Życzymy udanej soboty i całego weekendu :loveu: Witam witam:lol: Quote
Pegaza Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 To ja też mówie dzień dobry:p i milego dnia życze Quote
Mona4 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 witamy caluchy dla corinki:loveu: a jak tam twoje drapiezne roslinki? Quote
Daga_i_Oskar Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Cześć Kamilko :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Cudna ta mała Korunia po kąpilei, włos idealnie prosty, jedwabisty i w ogóle cudo no :loveu::loveu: aten maleńki pysio to taki kochany, ze tylko całować go :loveu::loveu:[/FONT] Quote
Sara_i_Aris Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Cześć Kamilko! Ja też na nic nie mam czasu. Ciągle tylko szkoła, potem nauka, a jak już mam chwilkę, to staram się ją poświęcić dla Arisa. Biedaczek ciągle tylko śpi, pewnie mu się nudzi, bo z nikim pobawić się nie może, a na dwór wychodzi tylko na siusiu. Wczoraj zafundowałam mu długi spacer, dzisiaj też na pewno pójdziemy się gdzieś przejść. http://img507.imageshack.us/img507/2909/54585454dh7.jpg Ubranko bardzo pomysłowe. Ja z Arisem do lasu się nie wybieram, bo za daleko, ale na pobliską łąkę, gdzie jest pełno rzepów. Uch, okropieństwo. Czepia się to łapek, brzuszka, a nawet ostatnio pyszczka. Quote
koregra Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Daga_i_Oskar napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Cześć Kamilko :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Cudna ta mała Korunia po kąpilei, włos idealnie prosty, jedwabisty i w ogóle cudo no :loveu::loveu: aten maleńki pysio to taki kochany, ze tylko całować go :loveu::loveu:[/FONT] Witaj, dziękujemy za miłe słowa:oops: Yorkie napisał(a):Cześć Kamilko! Ja też na nic nie mam czasu. Ciągle tylko szkoła, potem nauka, a jak już mam chwilkę, to staram się ją poświęcić dla Arisa. Biedaczek ciągle tylko śpi, pewnie mu się nudzi, bo z nikim pobawić się nie może, a na dwór wychodzi tylko na siusiu. Wczoraj zafundowałam mu długi spacer, dzisiaj też na pewno pójdziemy się gdzieś przejść. Ubranko bardzo pomysłowe. Ja z Arisem do lasu się nie wybieram, bo za daleko, ale na pobliską łąkę, gdzie jest pełno rzepów. Uch, okropieństwo. Czepia się to łapek, brzuszka, a nawet ostatnio pyszczka. No więc musicie sobie takie wdzianko sprawić;) Quote
Mona4 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Witamy w niedzielne popoludnie:kaffee_2::kaffee_2: Quote
Kasia Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Kamilki teraz to już prawie wcale na dogo nie ma...:-( Quote
Mona4 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 zapracowana dzewczyna,ale napewno onas niezapomni:lol: Quote
koregra Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 No tak kochane nie mam na nic czasu:-( ale nie zapominam o was, tensknie strasznie:placz: Quote
Pegaza Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Witam:p pozdrawiamy zapracowaną Kami:p Quote
Kasia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Smutno tu bez Was...:-( Daj może na otarcie łez zdjęcia Corinki i roślinek...:lol: Quote
Recommended Posts