Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mona4 napisał(a):
witamy

unas nienajlepsze wiesci,ale napisze wszystko jutro,dzis padam wiec ide spac.

dobranoc

co sie dzieje :-(
fidelek2 napisał(a):
Jaka Corinka błyszcząca jest po kąpieli :loveu:

Co u was? Jak w pracy Kamilko? :lol:

Oj no niestety przez ta prace na nic czasu nie mam. Koncze o 16.15 i troche za szybko czas leci po powrocie do domu zanim sie za cos zabiore to już spać trzeba:-(
Pegaza napisał(a):
Pozdrowienia zostawiam:loveu:

Dzięki:loveu:

Mona4 napisał(a):
corinka zapracowana z samego rana:lol:

Corinka z rana to zaspana;)
PositiveThought napisał(a):
cześć Kamilko, trzymajcie się obie, tęsknimy...

ja Siusiaka też rano ubieram.

Ja też tesknie
Cori teraz już nie ubieram bo cieplej sie zrobilo ale jak tak 6 st jest to ziamno strasznie z rana

Posted

Cześć Kamilko!
Corinka jaka błyszcząca po kąpieli:loveu: Już wyobrażam sobie ten jej delikatny włos.... ehhh...

Ja też zaczynam narzekać na brak czasu. Doba jest dla mnie zdecydowanie za krótka:cool1:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Cześć Kamilko :multi:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Cudna ta mała Korunia po kąpilei, włos idealnie prosty, jedwabisty i w ogóle cudo no :loveu::loveu: aten maleńki pysio to taki kochany, ze tylko całować go :loveu::loveu:[/FONT]

Posted

Cześć Kamilko!

Ja też na nic nie mam czasu. Ciągle tylko szkoła, potem nauka, a jak już mam chwilkę, to staram się ją poświęcić dla Arisa. Biedaczek ciągle tylko śpi, pewnie mu się nudzi, bo z nikim pobawić się nie może, a na dwór wychodzi tylko na siusiu.
Wczoraj zafundowałam mu długi spacer, dzisiaj też na pewno pójdziemy się gdzieś przejść.

Ubranko bardzo pomysłowe. Ja z Arisem do lasu się nie wybieram, bo za daleko, ale na pobliską łąkę, gdzie jest pełno rzepów. Uch, okropieństwo. Czepia się to łapek, brzuszka, a nawet ostatnio pyszczka.

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]Cześć Kamilko :multi:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Cudna ta mała Korunia po kąpilei, włos idealnie prosty, jedwabisty i w ogóle cudo no :loveu::loveu: aten maleńki pysio to taki kochany, ze tylko całować go :loveu::loveu:[/FONT]

Witaj, dziękujemy za miłe słowa:oops:
Yorkie napisał(a):
Cześć Kamilko!

Ja też na nic nie mam czasu. Ciągle tylko szkoła, potem nauka, a jak już mam chwilkę, to staram się ją poświęcić dla Arisa. Biedaczek ciągle tylko śpi, pewnie mu się nudzi, bo z nikim pobawić się nie może, a na dwór wychodzi tylko na siusiu.
Wczoraj zafundowałam mu długi spacer, dzisiaj też na pewno pójdziemy się gdzieś przejść.

Ubranko bardzo pomysłowe. Ja z Arisem do lasu się nie wybieram, bo za daleko, ale na pobliską łąkę, gdzie jest pełno rzepów. Uch, okropieństwo. Czepia się to łapek, brzuszka, a nawet ostatnio pyszczka.

No więc musicie sobie takie wdzianko sprawić;)