Sara_i_Aris Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Cześć Kamilko! Roślinki mogą najwyżej zjeść T na raty, pocierpi trochę, ale co tam. To będzie takie zadośćuczynienie za Twoje cierpienia :diabloti: Aris na dworze też się już trzęsie, ale sweterek zakładam mu tylko rano, kiedy jest max. 7 stop. Nie chcę, żeby już się przyzwyczajał do ciepłych ubranek, bo w zimę będzie jeszcze gorzej. Corinka raczej jest taka maleńka, że niestety, nie warto ryzykować. Wiadomo, im drobniejsze ciałko, tym łatwiej o choroby. http://img411.imageshack.us/img411/1346/55012183wb9.jpg Cmok prosto w słodkiego pycholka :buzi: Quote
Kasia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Cześć Kamilko :loveu: Dziś weekend to może znajdziesz wiecej czasu, co? A jak roślinki? Masz jakieś nowe zdjęcia? I Corinkę też byśmy chcieli zobaczyć :loveu: Quote
MAREA SHAPIRO Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 witamy! to juz tak zimno w Polsce? u nas slicznie i cieplo chwilowo! ok 26stopni dzis biegalysmy wkoszulce na ramiaczka no tak weekend za pasem chcemy nowe zdjatka! miesozernych roslinek i Korinki! Quote
koregra Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 No dobra będą zdjęcia. Dziś będę olejkować corinkę więc zdjątka będą tłuste. Roślinek też nowe fotkidam bo już są posadzone w aqwa. pozdrawiamy gorąco.;) Quote
Mona4 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 witamy i czekamy na foteczki:lol: Sobota dzien oliwkowania yorkow moje tluste jak swieze paczki,a pachnace miammmmmmmmmm miglalowo:evil_lol: Quote
koregra Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 To olejek stosujesz tak jak ja?? Quote
Pegaza Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 cze Kami:p taa a moja kąpana była i po kąpieli olejkiem norkowym :p a ten migdałowy to jakiej firmy macie? a tak nawiasem na wagary sobie chodzicie zamiast na dogo siedziec:mad: Quote
koregra Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Olejek Vulpes ;) i Fotki Śpimy... i juz nie bo Cori obgryza stopy i wdzianko... lekkie poprawki jeszcze beda naniesione;) Quote
madziasto4 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Maleństwo prześliczne;) Wdzianko super:lol: Takie pośrednie, akurat na początki jesieni:lol: Quote
Pegaza Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 te skarpetki widać jej się podobają:eviltong: a wdzianko przewiewne :p Quote
madziasto4 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Dario, nie tylko Corince się podobają, mnie również:cool1: Chociaż do obgryzania chyba bym się nie posunęła:eviltong: Quote
Pegaza Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 fakt ja tez nie:lol: Madzia miały Twoje psy chore gardlo ? bo podejrzewam ze Pipi chyba ma cos z gardłem zauwazyłam wieczorem i ciągle przełyka sline i wtedy zaczyna charczeć i sie dusic:roll: chyba się przeziębiła przez te deszcze:mad: Quote
madziasto4 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 A miały kilkakrotnie, to znaczy Master miał, ale dość dawno, chyba w okresie wczesno-wiosennym. Obecnie jest spokój, obaj zdrowi. Quote
madziasto4 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Charczenie, ciągnięcie nosem...sama nic nie podawałam, wet dał serię antybiotyków.. Ja w ogóle nigdy psa sama nie leczę, tylko od razu do weta :stupid: Quote
Pegaza Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 wyczytałam ze rutinoscorbin mozna podać i syrop na kaszel a ja wole podac chocby zaraz bo w niedziele pozamykane lecznice kurcze wczoraj przeciąg zrobilam przez Tz bo zasmrodzil mieszkanie tym piekarnikiem i Pipi chyba z tego a córka tez dziś zaczęła nosem pociągać:mad: dobra ja ide szykować te witaminy dobrej nocy papa:p Quote
koregra Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Witam. Cori kilka dni temu jakaś zasmarkana była podaje jej rutinoscorbin i juz nie smarka. Co do wdzianka to one celowo przewiewne jest. To takie na wycieczki w góry itp. Jeździmy jak jest ciepło, ale liście patyczki wczepiaja się okropnie w włoski Cori które nie raz musiałam wycinać. Zatem uszyliśmy taką siateczkę aby nic się nie czepiało a gorąco Cori też nie było. Skarpetki są moje i nikomu nie oddam chyba że Cori:lol: Mają nawet taki system anty poślizgowy:eviltong: Quote
Pegaza Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Cze Kami:p ale powiedz raz na dzien jej podawałaś pół tabletki? a syrop tez podawałaś? ja się zastanawiam czy jutro nie isc do weta czy samemu spróbowac wyleczyć:roll: no widzisz jakie pomysłowe wdzianko:p Quote
MAREA SHAPIRO Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 sliczna "tluscioszka" hihi:lol: Quote
koregra Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Pegaza napisał(a):Cze Kami:p ale powiedz raz na dzien jej podawałaś pół tabletki? a syrop tez podawałaś? ja się zastanawiam czy jutro nie isc do weta czy samemu spróbowac wyleczyć:roll: no widzisz jakie pomysłowe wdzianko:p Oj mojej Corince to podawałam tak 1/6 1/5 to zależy jak się połamała tabletka, ale ona waży malusio. Myślę że jak dasz pół to będzie ok;) PositiveThought napisał(a):cześć Kamilko, pozdrawiamy Ciebie i Cori cieplutko, trzymajcie się! Fajnie że wpadacie;) MAREA SHAPIRO napisał(a):sliczna "tluscioszka" hihi:lol: Już nie jest tłusta bo wkąpana i jest przepiękna:loveu: Quote
koregra Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 I foteczki po kąpieli ale Cori bardzo śpiąca Quote
Pegaza Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 taa taka kąpiel może psa zmęczyć:eviltong: pięknie wygląda włos odswieżony pachnący lśniący:loveu: wydaje mi sie że jest lepiej podaje jej jeszcze syropek i coraz mniej kaszle na dworze się jej zdarzy jeszcze mysle że w pore zareagowałam Quote
koregra Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 To fajowo. Oby jej się polepszyło, uważaj tylko na poranki bo moja chyba przez takie wyjście dostała katarku. Teraz rano to ją ubieram;) Quote
Mona4 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 witam Co te wasze pociechy takie delikatne,te moje to chyba po ruskich zachartowanych psach sa:evil_lol: lataja po desczu po najwiekszych kaluzach ,ale narazie jakos odpukac nic im niejest.No poza Emirkiem ktory znow na antybiotyku ,coraz gorzej znim,dzis idzemy do weta i nawet slyszec ani myslec niechce co znowu zaproponuje:placz: Quote
Recommended Posts