koregra Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='Aga76']Słodki warkoczyk [quote name='fidelek2']Jaki fajniusi warkoczyk :loveu: Dziękujemy:oops: Quote
madziasto4 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Słoneczko jak się musi napiszczeć, naparskać, naprosić, żeby smakołyczka dostać...Maleństwo moje :calus: Roślinki fajowe :razz: Uważajcie tylko na schabowe podczas niedzielnego obiadu :eviltong: Zanim niesłusznie Corinkę posądzicie :evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Cze Kama:p warkoczyk niczym samuraj ma śliczny:loveu: a kogoz to wypatruje Cori? http://img231.imageshack.us/img231/6371/24661944gl7.jpg trzymam kciuki za jutro:thumbs: Quote
MAREA SHAPIRO Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 http://img411.imageshack.us/img411/1346/55012183wb9.jpg cudne niewiniatko! witamy w niedzielewieczorkiem! co prawda u mnie piata dopiero ale mam na wzgledzie ze w Polsce juz o 6 szarowka? Quote
Kasia Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 cześć i czołem :loveu: co u Was? Tęsknimy za Wami, tak Was mało... Quote
Mona4 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 witam:lol: widze ile przegapilam:razz: ale szybko nadrabiam zaleglosci:lol: Quote
Mona4 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 roslinki cudne:lol: przytakich miesojadach niebedziesz musiala maski gazowej zakladac,tak jak ja bym musiala teraz nosic,po zakwitnieciu mojej Hoyi piekna ale zapach duszacy potwornie.A CORINECZKA sliczniutka jak zawsze:loveu: Quote
Aga76 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 fidelek2 napisał(a):Kamilko gdzieeeeee jeeeeesteeeeeś??? Czyżby kwiatki pożarły nam Kamilkę? :eek2: Quote
MAREA SHAPIRO Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Aga76 napisał(a):Czyżby kwiatki pożarły nam Kamilkę? :eek2: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
koregra Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 No bez takich mi tutaj. Ja jestem jestem tylko bardzo zapracowana:cool1: Wybaczcie mi tą nieobecność;) Quote
madziasto4 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 No jesteś wreszcie...Co u Was? Oprócz tego, żeś zapracowana;) Quote
koregra Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 A po staremu Uszyliśmy Cori siateczkę na spacerki jesienne, a tu już zima:-( Quote
madziasto4 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Zima ma być ponoć już w listopadzie:shake: Quote
koregra Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Oj nie strasz. Mi strasznie już zimno i cori też nawet katarek jaki dostała:-( Daje jej rutinoskorbinek i mam nadzieje ze bedzie lepiej. Ja ide zaraz do znajomych i znow nie nadrobię zaległości u was:-( Pozdrawiam gorąco i nie zapominajcie o nas. Dam foteczkę Corinki w siateczce jak zrobie;) Quote
Anusia & Alutka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Dzieeeen dobry! Cos nas Pani nie odwiedza... A rosiczki to do badań czy tak o żeby T zżarły?? Quote
koregra Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Cześć kochana, widzę nowy avatek no no nie poznałabym, ślicznie wyszła Alutka. Roślinki to takie hobby, szkoda mi by ich było na T. Oj ale mi przypomniałaś, a dziś był pikny dzionek bez T:cool1: Quote
Mona4 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 witam milutko w ten zimny brrrrrrrr poranek Quote
Aga76 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 TTTTT tratatata TTTTT :snipersm: hihihi Quote
Anusia & Alutka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 koregra napisał(a):Cześć kochana, widzę nowy avatek no no nie poznałabym, ślicznie wyszła Alutka. Roślinki to takie hobby, szkoda mi by ich było na T. Oj ale mi przypomniałaś, a dziś był pikny dzionek bez T:cool1: Oj przesadzasz, ze szkoda. Wszyscy byliby zadowoleni. Roslinki bo by sie nażarły za wszystkie czasy, Ty bo T bys nie miala, a moze nawet maz T, bo bylby wolny :razz: Przemysl to! Quote
koregra Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 [quote name='Mona4']witam milutko w ten zimny brrrrrrrr poranek Witam, ale mi jest już ziamno oj:placz: :placz: :placz: [quote name='Aga76']TTTTT tratatata TTTTT :snipersm: hihihi A to dlaczego:crazyeye: na mnie:cool1: [quote name='Anusia & Alutka']Oj przesadzasz, ze szkoda. Wszyscy byliby zadowoleni. Roslinki bo by sie nażarły za wszystkie czasy, Ty bo T bys nie miala, a moze nawet maz T, bo bylby wolny :razz: Przemysl to! No szkoda to tylko roślinek bo nie mogą się przejeść bo T pokaźnych rozmiarów jest delikatnie mówiąć:p [quote name='Pegaza']Witam w ten deszczowy poranek:p Witam u na s powodz niestety:-( [quote name='PositiveThought']pozdrawiamy Camilkę i Corinkę :calus: tęskno nam trochę. roślinki też pozdrawiać? rośnijcie zdrowo! Pewno że pozdrawiać;) Mi tez jest teskno:-( Quote
Anusia & Alutka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Ooooo. To musisz dokupić jeszcze z 5000 takich i bedzie git :grins: Kamilko o Alusi TUTAJ Quote
Pegaza Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Hej Kamilko mam nadzieje że nie jestes podtopiona:roll: kto deszcz na nas zesłał:roll: mimo deszczu życze przyjemnego dnia:p Quote
Recommended Posts