MAREA SHAPIRO Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 koregra napisał(a):Umarłam:placz: ale mnie wk....:placz: skad ja to znam! pozdrawiamy jaka Cori rzeczywiscie malenka! Quote
koregra Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Dzięki kochane za wsparcie Jesteście kochane:loveu: . Dziś żyję ale w pracy zbiłam swoj ulubiony kubeczek:placz: No niestety pechowy dzien Jutro moze przyjdą roślinki :multi: Jak nie to sie zapłaczę:cool1: Quote
madziasto4 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Nazbierałaś już much na przywitanie roślinek??:multi: :evil_lol: Quote
koregra Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 ni nie muchy to jeszcze zostawię w spokoju;) Quote
Aga76 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Cześć Kamilko przyjechały roślinki? Jak czuje się Corinka, apetyt dopisuje i już nie ma żadnych sensacji żołądkowych? Quote
Kasia Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Be dała dobry pomysł...:diabloti: Kamilko, czekamy na fotki nowego nabytku!!! Quote
Mona4 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 witam was dziewczyny:lol: kto tu pisze o T:razz: ja na moja to od lat hoduje anakonde ,ale taka wr... ze nawet Anakada jej nieche:evil_lol: Quote
Magda Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 No proszę jakie tu plany:diabloti: To fajnie, że w pracy dobrze. Będziesz miała teraz roślinki i nowe hobby:p Czekam na fotki Quote
koregra Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 [quote name='PositiveThought']ja proponuję na pierwszy ogień T tej roślince dać do schrupania... :evil_lol: chociaż może nie, bo się potruje, biedna... cze Kamilko :calus: wymiziaj Corinkę i roślinkę :loveu: Witaj :p Szkoda roślinek na T zresztą jej to całe pole roślinek by nie zjadło bo otyła zdeczko 'strasznie':evil_lol: [quote name='Aga76']Cześć Kamilko przyjechały roślinki? Jak czuje się Corinka, apetyt dopisuje i już nie ma żadnych sensacji żołądkowych? Roślinki są:multi: :multi: :multi: Dlatego mnie nie było. Cori jest w super kondycji ale grymasi z jedzonkiem :-( Moze jej inna kupie tą dla wybrednych no nie wiem:roll: [quote name='fidelek2']Be dała dobry pomysł...:diabloti: Kamilko, czekamy na fotki nowego nabytku!!! Fotki juz mam ale wstawie za jakis czas bom dzis nawet na dogo czasu nie miała:cool1: [quote name='Pegaza']Cze Kamila:p miłego wieczorku:loveu: Witaj kochana:lol: [quote name='Mona4']witam was dziewczyny:lol: kto tu pisze o T:razz: ja na moja to od lat hoduje anakonde ,ale taka wr... ze nawet Anakada jej nieche:evil_lol: No mojej też by nie wzieła, a szkoda. Kupili dom więc wyprowadzają się na wioskę będą jeszcze dalej:evil_lol: Nie obraziłabym się jakby mieszkanie odsprzedali taniej:eviltong: Ale z moja T to niemożliwe, ale za marzenia się nie płaci;) Pozdrawiam was kochane i proszę nie zapominajcie o nas Ja tu wróce obiecuję:razz: Dajcie troszkę czasu a będę częściej. Może w weekend:lol: Quote
Kasia Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Witamy umęczoną i wymeczoną :loveu: I cierpliwie czekamy na zdjecia! Quote
Magda Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Poczekamy:loveu: Ale liczymy na nagrodę:cool3: Quote
Pegaza Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Hej Kamila:p pani T powinna te mieszkanie dać wam w prezencie ślubnym spóżnionym:eviltong: ales Ty pracuś:p Quote
koregra Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Dziś byłam u T a jutro jadę zobaczyć ten dom. T też będzie:-( Jutro dam fotki obiecuje;) Quote
Aga76 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Cze Kamilko o żesz dużo tego TTT ostatnio, to niezdrowe... Quote
koregra Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Bardzo niezdrowe Aguś. Wklejam obiecane foteczki. To na początek roślinki :cool3: Quote
koregra Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 i ostatnia troche mi ją w kiepskim stanie przywiezli ale mam nadzieję że dojdzie do siebie Zdjęcia są zrobione zaraz po odpakowaniu. Dlatego roślinki kiepsko wyglądają. Jak zrobię wszystko na cacy to będą jeszcze zdjęcia ;) Quote
Kasia Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Efektownie to wygląda!!!!!! Jak duże one wyrosną? Quote
Aga76 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Rosiczka aaaa - chować mięso, chować mięso :wink: Quote
koregra Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 No i jeszcze troszkę Cornelki :loveu: Dzisiejszy poranek;) Quote
koregra Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Oj witojcie nawet nie wiedziałam że jesteście:eviltong: Jedne będą malutkie inne większę;) Największe myślę że ponad 20 cm wyrośnie. I jeszcze filmiczek piszczołeczki (prosi o smakołyczka:evil_lol: ) http://s127.photobucket.com/albums/p147/koregra/?action=view¤t=OUTPUT_HPIM4270.flv Quote
Recommended Posts