Magda Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 U nas też była giełda kwiatów, ale to chyba nie dla mnie. Bardziej dla mamy, bo ona jest lepsza w tych tematach:lol: Quote
Mona4 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 ostatnio moj TZ powiedzial ze mam zakaz wjazdu na gielde hihihihi,jak zobaczyl moja malizne hihihihihi Wkleja jej fotke na naszej galeri aby niezasmieca tu Koredze Quote
koregra Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 fidelek2 napisał(a):kiedy planujesz nabyć te roślinki? :lol: Już za parę dni, Dobieram gatunki na razie:lol: Bo zakładam aqwa dla nich Magda_Miki napisał(a):Hej Kamilko - ogrodniczko. Hmm...rosiczki:cool3: Sama chciałam kupić na działkę, bo tam pełno much i komarów, ale tata się nie zgodził:mad: Woli je chyba sam zabijać. Ja mam teraz manie na bonsai. Takie ładne drzewko na parapecie:loveu: Całusy dla Corinki:loveu: No tak komarki to podobno ladnie wybijają A bonsai od zawszr marze ale brak mi odwagi. Myślę że jak będę już naswoim mieszkanku to na 100% się jakieś pojawi:lol: Mona4 napisał(a):ja zrobilam sobie sama bonsai z tradycyjnego drzewka sczescia,2 z korzeni fikusa beniamina a 3 Kolnika palmowego ten stoi na balkonie. Jka sie Corego zgodzi to wkleja wam fotki tych roslinek Super super wklejć ja się nie obrażam tylko bardzo cieszę. Mona4 napisał(a):no to wklejam,najwyzej oberwie po łbie:mad: Nie oberwie się straszecznie się ciesze bo twe roślinki są śliczne :loveu: Mona4 napisał(a):ostatnio moj TZ powiedzial ze mam zakaz wjazdu na gielde hihihihi,jak zobaczyl moja malizne hihihihihi Wkleja jej fotke na naszej galeri aby niezasmieca tu Koredze Zaśmiecaj zaśmiecaj:evil_lol: ja lubiem strasznie takie Quote
Kasia Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Mona, te Twoje drzewka są piękne! :loveu: Witaj Kamilko! Co u Was? Dasz jakieś zdjęcia Corinki? :loveu: Quote
Mona4 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Dziewczyny co mam robic? jechac poniegozanim trafi do handlarza rozmnazacza:placz: http://www.kupsprzedaj.pl/zwierzeta/psy/teriery/yorkshire_terrier/showAdvert714092.html Quote
koregra Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='fidelek2']Mona, te Twoje drzewka są piękne! :loveu: Witaj Kamilko! Co u Was? Dasz jakieś zdjęcia Corinki? :loveu: No może i dam, zobaczy sie na razie nic nowego nie mam bo jak byliśmy w niedziele w górach to nie zabraliśmy aparatu:-( [quote name='Mona4']Dziewczyny co mam robic? jechac poniegozanim trafi do handlarza rozmnazacza:placz: http://www.kupsprzedaj.pl/zwierzeta/psy/teriery/yorkshire_terrier/showAdvert714092.html Jejku kochana a masz na to siły, może ktoś w twoim imieniu pojedzie, przeciez dopiero wyszlas ze szpitala. Biedny maluszek:-( Quote
koregra Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 No no witam Jutro ide do roboty:roll: Quote
Mona4 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 witam na chwilke i uciekam:lol: zajez dowas po 22 Quote
Monalisa4 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 wszyscy gdzies wybyli:crazyeye: ale caluchy dla Corinki:loveu: Quote
Magda Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Trzymam kciuki za jutrzejszą robotę;) Czekam na relację Quote
madziasto4 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Cześć Kamilka, miłego pracowanka jutro :grins: Mizianko dla Małej;) Quote
Mona4 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 dla milosniczki kwiatow prosto z mojego ogrodu:lol: Quote
Kasia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Witamy porannie, czwartkowo - prawie weekendowo! :multi: Kciuki zaciśnięte i czekamy na późniejszą relację ;) Quote
koregra Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='Monalisa4']wszyscy gdzies wybyli:crazyeye: ale caluchy dla Corinki:loveu: [quote name='Magda_Miki']Trzymam kciuki za jutrzejszą robotę;) Czekam na relację [quote name='madziasto4']Cześć Kamilka, miłego pracowanka jutro :grins: Mizianko dla Małej;) [quote name='fidelek2']Witamy porannie, czwartkowo - prawie weekendowo! :multi: Kciuki zaciśnięte i czekamy na późniejszą relację ;) [quote name='Magda_Miki']Ciekawe jak tam idzie:cool3: Cześć! Dzięki wiekie kochane jestem wymordowana idę spać opowiem za jakisz czas wszystko;) [quote name='Mona4']dla milosniczki kwiatow prosto z mojego ogrodu:lol: http://img230.imageshack.us/img230/8794/p6200169kwiatyzoltebq4.jpg Dziękujemy Quote
Aga76 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Zmęczona kobieta pracująca :cool1: ciekawe co na to Corinka? Quote
MAREA SHAPIRO Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 oprzec sie nie m0glam! link tego nie odda! przejrzalam cala galerie! sliczna dziewczynka! cala masa ciekawych zdjec! sliczne wlosieta ma Corinka! czym natluszczacie? pozdrawiamy i bedziemy z pewnoscia zagladac!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
koregra Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Witam ale mi niespodziankę zrobiłaś z tym foto. Moje kochane maleństwo. Zaglądaj częściej:lol: Włoski natłuszczamy olejkiem migdałowym;) rewelacja jak dla nas. Robimy to dwa dni przed kąielą rozczesujemy Cori dokładnie a włoski się odżywiają. A później myjemy. i już podaczas kąpieli rozczesywanie idzie jak po maśle ;) No i nie przebarwia włosków Pozdrawiamy Quote
madziasto4 Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Mmmm..olejek migdałowy, Corinka musi pięknie pachnieć po takim olejku:iloveyou: Rózyyycka i stokloootka:loveu: :loveu: Quote
koregra Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 Oj tak ślicznie pachnie ale zapach nie jest intensywny, taki delikatny:loveu: Quote
madziasto4 Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 To fajnie, bo zbyt intensywny to niedobry:shake: Ja uwielbiam zapach norkowego:loveu: Quote
Recommended Posts