Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PositiveThought napisał(a):
cześć Kamilko, uważaj co by Ci te mięsożerne roślinki Corinki nie zjadły :evil_lol:

madziasto4 napisał(a):
Wiesz, że wczoraj to samo miałam napisać?:evil_lol:

Ja wam dam:mad:

Posted

[quote name='madziasto4']Grzywka Ci się rusza od wymachiwania tą pałą :eviltong:

Cześć Kamilko:multi:
Ano się rusza a co:eviltong:
Ide na staż, hmm i nie wiem co o ty myslec jestem zadowolona i pełna obaw prosze o wsparcie:roll:

Posted

Witam,dziekuje za pozdrowienia:lol:

Jestem cala wiec bede tu dowas zaglondac ale rezygnuje z udzielania sie w psach w potrzebie:shake: To nie ma moje nerwy i zdrowie.

Corega jakie to kwiaty chcesz chodowac dobra kobieto:lol: miesozerne? hmm cyzbys polanowal zamach na TZ:evil_lol:

Posted

Hej Kamilko - ogrodniczko. Hmm...rosiczki:cool3: Sama chciałam kupić na działkę, bo tam pełno much i komarów, ale tata się nie zgodził:mad: Woli je chyba sam zabijać.

Ja mam teraz manie na bonsai. Takie ładne drzewko na parapecie:loveu:

Całusy dla Corinki:loveu:

Posted

Ja swoje bonsai hoduję już od prawie 4 lat i jeszcze drzewka nie przypomina...:roll:
Dostałam taką niby szczepkę i wciąż mam nadzieje, ze kiedyś przekształci się w piękne drzewo...

Posted

ja zrobilam sobie sama bonsai z tradycyjnego drzewka sczescia,2 z korzeni fikusa beniamina a 3 Kolnika palmowego ten stoi na balkonie.

Jka sie Corego zgodzi to wkleja wam fotki tych roslinek

Posted

przezyje! ja ostatnio wpadlam w manie kwiatowa i ubzduralam sobie skrzydlokwiata Olbrzymiego:evil_lol: szukalam szukalam i znalazlam:lol: ale w Czechach .wyslali poczta to malenstwo hihiih listem tylko 75 cm dlugosci a szeroki 35

Posted

Śliczna suczka prawdziwa damesa:loveu:

Magda_Miki napisał(a):
Super!
Też pomysł:multi: Ja jednak jestem beztalencie jeśli chodzi o te sprawy. Dla mnie łatwiej pójść i kupić:lol:

Ja w tamtym roku kupiłam 3 i w tym roku na wiosnę 2 padły:hmmmm: niewiem co im mogło zaszkodzić, ale został mi największy więc mam koło czego chodzić, niestety gubi listki, potem odrastają a ja się martwię i wymyślam o co mu chodzi:shake: pryskam na różne choroby i robale, naworze i tak w kółko.
Sądzę że taki kwiat własnej hodowli jest o wiele lepszy i przynajmniej wiadomo co mu brakuje:lol:

Posted

my tu w Tychach mamy miedzynarodowa gielde kwiatowa,mozna tam stracic glowe,takich kwiatow i w takich ilosciach i cenie to jescze niewidzialam:crazyeye: Ilekroc tam jade to wracam obladowana kwiatami,bo zal niekupic jak takie piekne i tanie

Posted

tam na gieldzie sa cudne i roznych wielkosci,ostatnio kolezanka kupila cudnego wys 70 cm niewiem co to za gatunek ale Piekny i niedrogi bo tylko 65zl a w kwiaciarni zaplacilaby conajmniej z 200