koregra Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 PositiveThought napisał(a):łojejku :loveu: niech ktoś zeskrobie mój pyszczor z klawiatury, pliss Z klawiatury ?:roll: A czemu to z klawiatury??? Quote
madziasto4 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='koregra']http://s127.photobucket.com/albums/p147/koregra/?action=view¤t=1.flv A to filmik, jest nawet jej warknięcie:evil_lol: Corinka bos-ka!!:lol: Kamilko czyżbyś przeczołgała się pod tym stołem do Corinki czy użyła zoomu?? :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 madziasto4 napisał(a):Corinka bos-ka!!:lol: Kamilko czyżbyś przeczołgała się pod tym stołem do Corinki czy użyła zoomu?? :evil_lol: PositiveThought napisał(a):o to samo miałam spytać :lol: I ja, i ja :megagrin: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Cześć Kamilko :multi: Jak miło było ujrzeć tyle zdjęć małej Corinki i te jej świetne minki :loveu: :loveu: Tulaski dla dziewczynki :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Cześć Kamilko! http://img65.imageshack.us/img65/430/98584151zu8.jpg To ziemniak? :-? Już widzę rekację Arisa: wąchanie, szczekanie i obojętność. Ziemniak był za duży... :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 No to fakt, kaliber ziemniaka chyba przeroslby Alutke. Ona nawet kosci za duzych nie chce :shake: Hy hy moze Corinka ma kompleks nizszosci :evil_lol: [SIZE="1"]Oj zaraz mi sie dostanie... Quote
koregra Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='madziasto4']Corinka bos-ka!!:lol: Kamilko czyżbyś przeczołgała się pod tym stołem do Corinki czy użyła zoomu?? :evil_lol: [quote name='PositiveThought']bo moja twarz ruchem prostoliniowym zjechała na klawiaturę, nos mam w okolicach literki Ha... :mdleje: o to samo miałam spytać :lol: [quote name='Anusia & Alutka']I ja, i ja :megagrin: Się przeciskałam a co nie wiedać jak mi się aparacik rusza :evil_lol: [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Kamilko :multi: Jak miło było ujrzeć tyle zdjęć małej Corinki i te jej świetne minki :loveu: :loveu: Tulaski dla dziewczynki :loveu: Witaj wielkie dzięki :loveu: [quote name='Yorkie']Cześć Kamilko! To ziemniak? :-? Już widzę rekację Arisa: wąchanie, szczekanie i obojętność. Ziemniak był za duży... :roll: Tak to ziemniok i dla cori nie jest za duży ona uwielbia takie;) Ledwo co uniesie ale ma i jest szczęsliwa [quote name='Anusia & Alutka']No to fakt, kaliber ziemniaka chyba przeroslby Alutke. Ona nawet kosci za duzych nie chce :shake: Hy hy moze Corinka ma kompleks nizszosci :evil_lol: Oj zaraz mi sie dostanie... Nie ma :mad: Quote
Mona4 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 http://img65.imageshack.us/img65/430/98584151zu8.jpg super z tym kartoflem wyglonda:evil_lol: Quote
Kasia Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Kartofel zrobił furorę! :p Corinka z nim jeszcze większą! Quote
koregra Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Witaj Kasiu :lol: Ziemniorek jest fajowy Quote
Kasia Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Jeszcze jakieś specyficzne zabawki ma Corinka...? :p Quote
koregra Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 fidelek2 napisał(a):Jeszcze jakieś specyficzne zabawki ma Corinka...? :p Hmm no nie wiem jej wszystkie zabawki są specyficzne:evil_lol: PositiveThought napisał(a):cze Kamilki, Corinki i spółka :loveu: pozdrawiamy w ten mało pogodny dzień i życzymy miłego... Witamy i też pozdrawiamy;) Quote
Kasia Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Cze Kamilko! Jak minęła Wam sobota? Byliście gdzieś...? :lol: Quote
koregra Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 PositiveThought napisał(a):cze sobotnie i cieplusie :grins: Monalisa4 napisał(a):i ja witam Corinke:loveu: fidelek2 napisał(a):Cze Kamilko! Jak minęła Wam sobota? Byliście gdzieś...? :lol: Witam witam. Siedzę w domciu i czytam o roślinach owadożernych :razz: Mam na nie chrapkę Quote
Monalisa4 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 to ty tak jak moja mama hihihihihi nieto ze mam ZOO to i palmiarnie. Ale powiem ci ze pomimo wielkich staran mamy te roslinki nam nierosly,:shake: Umas na Slasku w Tychach jest giedga kwiatowa kupowalismy rozne ale zyly najdluzej kilka miesiecy. moze tobie sie uda:lol: Quote
koregra Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 No tak trzeba im zapewnic specjalne środowisko ale to tez zalezy jakim gatunkom. No i woda do podlewania nie moze byc z kranu Quote
Monalisa4 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 mialy szklarenke a woda najlepsza to z Akwarium,:lol: potym storczki rosna jak szalone Quote
koregra Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 No storczyków nie mam ale aqwa wielgachne :eviltong: Quote
madziasto4 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Zawsze mnie fascynowały te roślinki-pożeracze :) Quote
koregra Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 No zobaczymy co z tej mojej zachcianki wyjdzie :lol: Quote
madziasto4 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Kup, kup, zobaczę co to za jedna taka roślinka owadożerna i czy trudna w pielęgnacji :eviltong: Quote
Recommended Posts