madziasto4 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Dobry wieczór :) My też na parterze, ale z takimi typkami nie mamy problemów ufff..;) Quote
koregra Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 PositiveThought napisał(a):hej Kamilko, ja ich nazywam sympatyczniej - osiołki, bo mniej więcej w tym miejscu zatrzymał się rozwój ich mózgu. pozdrawiamy! :loveu: Oj osiołki to tak mi za uroczo brzmi;) fidelek2 napisał(a):Witamy się wieczornie :loveu: Co u Was? Jak spędziliscie ten świąteczny dzień...? ;) A my na działeczce byliśmy, Corinka się na Torcia zrobiła:eviltong: madziasto4 napisał(a):Dobry wieczór :) My też na parterze, ale z takimi typkami nie mamy problemów ufff..;) To tylko pozazdrościć Quote
madziasto4 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 fidelek2 napisał(a):A zdjęcia Corinki Torkowej będą...? :lol: O to samo chciałam zapytać:p Doberek!! :) Quote
koregra Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 A witojcie:lol: Zdjątek Corinki torkowej nie będzie bo nie miałam aparatu, ale będą inne;) Quote
koregra Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 O siedzę sobie na parapecie i oglądam świat Ale taki mi się spać chce I śpie Quote
madziasto4 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Z pareteru wszystko widać jak na dłoni, więc mój Masterek też uwielbia przesiadywać na parapecie :) Quote
koregra Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='madziasto4']Z pareteru wszystko widać jak na dłoni, więc mój Masterek też uwielbia przesiadywać na parapecie :) o tak ale dodatkowo można spać :eviltong: Buziak dla cioteczek i języczek:eviltong: ale ta pancia mnie męczy a tak mi się spać chce;) Quote
koregra Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Jeszcze zyrnę przez okienko Oj nie dala mi spać więc poszłam na podłogę a co to Sonka na podusi nic walnę się koło:eviltong: a teraz to już mi daj sspac Quote
Kasia_zg Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Ciesze sie bardzo że z Corinką już dobrze :multi: :multi: Oh jejciu jakie słdziusieńkie fotusie...a to z jezorkiem nio cukiereczek słodziachniutki :loveu: Tulaski dla Was :calus: Quote
koregra Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Jeszcze trochę minek A teraz foteczki z najnowaszą zabawką - ukradła małpa :cool3: Quote
koregra Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 jeszcze mamy filmik ale nie wiem czy uda sie go zaladowac ;) Quote
Anusia & Alutka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Hy hy ziemniaczkowy potwor :evil_lol: Ale powiem Ci Kamilko, ze Alutka tez ma jakis sentyment do zimniokow, bo zawsze obierki kradnie jak mi cos spadnie :lol: Quote
koregra Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Cori ma sentyment do wszystkiego co spadnie na ziemie a jak lezy reklamowka na podlodze to musi z niej cos wygrzebac:lol: Quote
Anusia & Alutka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Och tak, jak coś kroję w kuchni to stoi, chodzi naokoło mnie z nosem przy podłodze i szuka, czy aby przypadkiem coś nie spadło :roll: Quote
koregra Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Dziś robiłam surówke do obiadku z pekińskiej i mi spadło to nawet podnieść nie udało mi się zwiała i zjadła:mad: powinnam stac w kuchni i udawać że spada mi royal'ek Quote
Anusia & Alutka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Tiaaa, bo mylisz ze ona gupia jakas i nie odrozni. Spoko spoko, one dobrze wiedza kiedy cos spada przypadkowo ;) Ja tez zanim sie zorientuje ze cos leci to Alka juz jest na dywaniku pod stolem w jadalni i wcina. Ostatnio wytargala z miejsca blizej nieokreslonego marchewke z natka, nieumyta. Zanim sie zorientowalismy zjadla polowe... Quote
koregra Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 http://s127.photobucket.com/albums/p147/koregra/?action=view¤t=1.flv A to filmik, jest nawet jej warknięcie:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='koregra']http://s127.photobucket.com/albums/p147/koregra/?action=view¤t=1.flv A to filmik, jest nawet jej warknięcie:evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: a to sie usmialam Quote
koregra Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 No co co malutkie warkniecie :roll: Quote
koregra Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Oj wybaczByłam tak zajęta wklejaniem fotek że przeoczyłam:oops: O to jeszcze foteczki dla cioteczki;) Rozbrykana Corinka Quote
koregra Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Oj nie przychodzisz tzn że jesteś obrażona:placz: Quote
koregra Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Jupi jupi jupi:multi: Tak wszystko dla cioteczki Quote
Recommended Posts