Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

koregra napisał(a):
No ja to nic przeciwko nie mam, pozwiedzałabym troszkę:eviltong:, ale co na to Corinka:evil_lol:

Może jej jeszcze nie mów, bo walizki spakuje i wyjedzie przed sobotą :loveu:

Posted

Chrapie niesamowicie:lol:
Najlepsze że zamieniły się legowiskami z Sonią i to tak na stałe:cool1:
Co będzie jak Sonia wróci do siebie i zabierze ze sobą poduchę:razz:

Posted

Sonia się nie mieści w tym legowisku jak spi to się kręci strasznie, nie raz spi tyłkiem tylko w a poza reszta ciała.
A jak jej powiem "na miejsce" to leci na lezankę Cori a kiedyś to tylko na podusię:razz:

Posted

To może ciocia będzie musiała lecieć do sklepu i kupić coś na wzór, bo Sonia w domu będzie lamentować, że ma za mały wybór sprzętu do leżakowania :evil_lol:

Posted

Witamy Was dziewczynki bardzo cieplusio..sliczna dziewcznyka z tej Twojej malenkiej Corinki jest urocza. :loveu:
Ale sie malenka musiala wycierpiec na tych badaniach trzymamy mocniutko kciuki aby wyniki były jak najlepsze i zyczymy zdroweczka
Pozdrawiamy :)

Posted

Witam
Cori ma się dobrze już zapomniała co było wczoraj:lol:
Byliśmy wieczorem na działeczce to sobie pobiegała i poszalała:evil_lol:
Ale jutra boję się strasznie bo już wiem co nas czeka:-(

Posted

No Cori też nie lubi kuj kujów:-( a to najpierw diagnoza a poźniej leczenie nas czeka, a już tyle zastrzyków się nabrała:placz:
A szczepienia też nas czekają ale to jak będzie zdrowa;)

Posted

Cześć Kamilko :loveu:

powodzenia dziś, trzymamy kciuki za wszystkich :happy1: :happy1: malutką dzielną Corinkę, Twoje nerwy i TZ-ta, żeby od finansów nie zemdlał :wink:

Posted

Jesteśmy.
Wyniki wyszły dobre te z chemi (wątrobowe) (macie może jakiś link z wartościami prawidłowymi u psiaka, chciałabym sobie porównać) jeszcze czekamy na drugie, morfologię bo wet miał operację jak dzwoniłam po wyniki a poźniej już nie czynne było to nie chciałam męczyć na komórkę, jutro jest czynne to zadzwonię.
Cori tym razem była bardzo grzeczna może dlatego że trzymałam ją ja i TŻ.
Dostaliśmy recepty na leki i już są wykupione i podane.
Wygląda wszystko dobrze, jeśli po tych lekach sytuacja się powtórzy to będziemu musieli zrobić kontrast.
Dostała leki na trawienie i na florę bakteryjną.
Dziś kupiłam jej też suchą karmę i wcinała jak wariatka. Moze uda nam się przejść na takie jedzonko. Oby jutro zjadła:lol: bo znając ją to wątpie ale strasznie bym chciała aby mnie zaskoczyła:loveu:
Mężulek też żyje. Za dwie wizyty za lek i badanie krwi 150 zl i chyba nie policzył USG;)
Dziękujemy za wsparcie, kochane jesteście:loveu:

Posted

Cześć Kamilko!
Widzę, że macie teraz trudny okres. Mam nadzieję, że to tylko chwilowe i wszystko wróci do normy;) Aż żal patrzeć na takie małe chore zwierzątko:-( Te pokłute łapcie... Przesyłamy buziaki i trzymamy kciuki, żeby wszystko było OK!:loveu: