Aga76 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 koregra napisał(a):Wybiegi takie to nie dla niej :evil_lol: Tu to nie... ale Paryż, Rzym, Londyn... Quote
koregra Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 No ja to nic przeciwko nie mam, pozwiedzałabym troszkę:eviltong:, ale co na to Corinka:evil_lol: Quote
Aga76 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 koregra napisał(a):No ja to nic przeciwko nie mam, pozwiedzałabym troszkę:eviltong:, ale co na to Corinka:evil_lol: Może jej jeszcze nie mów, bo walizki spakuje i wyjedzie przed sobotą :loveu: Quote
koregra Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 No ona strasznie uciekać chciała, a teraz śpiocha tak mocno że głośno chrapie. Quote
Aga76 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Pewnie stres wysypia, biedactwo maleńkie :glaszcze: Quote
koregra Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Chrapie niesamowicie:lol: Najlepsze że zamieniły się legowiskami z Sonią i to tak na stałe:cool1: Co będzie jak Sonia wróci do siebie i zabierze ze sobą poduchę:razz: Quote
Aga76 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Sonia ślicznie wygląda na legowisku Corinki :megagrin: albo zrobicie wymianę sprzętu albo słono zapłacicie cioci za wykup poduchy :evil_lol: Quote
koregra Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Sonia się nie mieści w tym legowisku jak spi to się kręci strasznie, nie raz spi tyłkiem tylko w a poza reszta ciała. A jak jej powiem "na miejsce" to leci na lezankę Cori a kiedyś to tylko na podusię:razz: Quote
Aga76 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 To może ciocia będzie musiała lecieć do sklepu i kupić coś na wzór, bo Sonia w domu będzie lamentować, że ma za mały wybór sprzętu do leżakowania :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Witamy Was dziewczynki bardzo cieplusio..sliczna dziewcznyka z tej Twojej malenkiej Corinki jest urocza. :loveu: Ale sie malenka musiala wycierpiec na tych badaniach trzymamy mocniutko kciuki aby wyniki były jak najlepsze i zyczymy zdroweczka Pozdrawiamy :) Quote
koregra Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Witaj Kasiu:multi: Fajowo że do nas zawitałaś. Najważniejsze aby dowiedzieć się co jej jest a poźniej mam nadzije będzie coraz lepiej:lol: Quote
Kasia Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Witaj Kamilko! Jak się miewa dziś Corinka? :loveu: Quote
koregra Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Witam Cori ma się dobrze już zapomniała co było wczoraj:lol: Byliśmy wieczorem na działeczce to sobie pobiegała i poszalała:evil_lol: Ale jutra boję się strasznie bo już wiem co nas czeka:-( Quote
koregra Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Witaj kochana, trzymamy się bo musimy ;) ale jutro to znów stres:-( Quote
koregra Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 No Cori też nie lubi kuj kujów:-( a to najpierw diagnoza a poźniej leczenie nas czeka, a już tyle zastrzyków się nabrała:placz: A szczepienia też nas czekają ale to jak będzie zdrowa;) Quote
Kasia Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Już od teraz trzymamy kciuki za jutrzejszy dzień!!! Będzie dobrze! ;) Quote
koregra Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 No pewnie ze bedzie, musi być. Najbardziej boję się diagnozy, a mój mąż to ceny wszystkiego na sam koniec:eviltong: Quote
Aga76 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Cześć Kamilko :loveu: powodzenia dziś, trzymamy kciuki za wszystkich :happy1: :happy1: malutką dzielną Corinkę, Twoje nerwy i TZ-ta, żeby od finansów nie zemdlał :wink: Quote
Kasia Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Witamy, pozdrawiamy i kciuki trzymamy!!! ;) Quote
koregra Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Jesteśmy. Wyniki wyszły dobre te z chemi (wątrobowe) (macie może jakiś link z wartościami prawidłowymi u psiaka, chciałabym sobie porównać) jeszcze czekamy na drugie, morfologię bo wet miał operację jak dzwoniłam po wyniki a poźniej już nie czynne było to nie chciałam męczyć na komórkę, jutro jest czynne to zadzwonię. Cori tym razem była bardzo grzeczna może dlatego że trzymałam ją ja i TŻ. Dostaliśmy recepty na leki i już są wykupione i podane. Wygląda wszystko dobrze, jeśli po tych lekach sytuacja się powtórzy to będziemu musieli zrobić kontrast. Dostała leki na trawienie i na florę bakteryjną. Dziś kupiłam jej też suchą karmę i wcinała jak wariatka. Moze uda nam się przejść na takie jedzonko. Oby jutro zjadła:lol: bo znając ją to wątpie ale strasznie bym chciała aby mnie zaskoczyła:loveu: Mężulek też żyje. Za dwie wizyty za lek i badanie krwi 150 zl i chyba nie policzył USG;) Dziękujemy za wsparcie, kochane jesteście:loveu: Quote
madziasto4 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Pprzesyłamy pozdrowienia dla malutkiej :glaszcze: Quote
koregra Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Witaj :multi: i wielkie dzięki :loveu: Quote
Magda Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Cześć Kamilko! Widzę, że macie teraz trudny okres. Mam nadzieję, że to tylko chwilowe i wszystko wróci do normy;) Aż żal patrzeć na takie małe chore zwierzątko:-( Te pokłute łapcie... Przesyłamy buziaki i trzymamy kciuki, żeby wszystko było OK!:loveu: Quote
koregra Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Dzięki wielkie Madziu;) Corinka czuje się bardzo dobrze. Dziś skakała nad odrą i teraz już smacznie chrapulka:p Quote
Magda Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 No to miło czytać, że jest b.dobrze:multi::multi: Oby tak dalej! Quote
Recommended Posts