Acia_ Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Ja witam i o zdrowie pytam :D U nas jest ... +25 stopni :o :hmmmm: Dziwnee :multi: Mam nadzieje ze to prawda. A u was miłe panie jaka dziś pogoda? :cool3: :D EDIT Cori :loveu: piękna jak zawsze :loveu: A jak szczerzy kły :evil_lol: i trzymam kciuki zeby banania wyszyły dobrze :multi: Quote
Kasia Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Fryzura Corinki iście eligancka :p :loveu: :loveu: Quote
koregra Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Witaj Asiu u nas też upalnie 30 st :cool1: Quote
koregra Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 fidelek2 napisał(a):Fryzura Corinki iście eligancka :p :loveu: :loveu: Iście rozbrykana fryzurka:lol: Quote
Aga76 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Corinko, Kamilko powodzenia :happy1: :happy1: Quote
Kasia Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Jak Corinka zniosła wczorajsze badanie? Długo musicie czekać na wyniki? Pozdrawiamy słonecznie :loveu: Quote
koregra Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Badanie było dziś. To było straszne dwie łapki pokłute pozaklejana jedna bo bardzo poźniej ciekło, a co gorsza cos było w krwi i wynik jest błędny - jedziemy jeszcze raz w sobotę:placz: Ma wygolony też brzusio bo miała USG co też było straszne bo na pleckach nie chciała leżeć tak walczyła że jej jezyczek zsiniał:-( Ma małą przepuklinę i wet powiedział że jeśli będziemy ją dopuszczać to najpierw trzeba zoperować, a tak to wszystko wyglada dobrze więc wyniki badań krwi dopiero coś powiedzą. Dostaliśmy probiotyk PROVITA, mówił że Cori może też wymiotować tak na tle nerwowym, ale badania pokażą co i jak. Zatem wszystkiego dowiemy się dopiero w sobote - mam nadzieję. Quote
Kasia Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Ojoj, biedactwo maleńkie :glaszcze: Przesyłamy ogrom pozytywnych fluidów!!! Quote
Acia_ Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 :calus: :calus: Biedna Cori ... My trzymamy kciuki żeby wszystko było dobrze :D :calus: Quote
koregra Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 No a jeszcz jedno. Wczoraj się kąpaliśmy i wyglądała tak ślicznie. Foteczki z kąpieli I dziś jedna łapa wielgachny kołtunek cały poklejony druga jeszcze nie wiem bo zaklejona plasterkiem. Klatka i brzusio to tez koltunior z tego żelu do USG. Zaraz wkładamy ją do wanny aby rozmoczyć plasterek i spłukać krew i ten żel, ale całej nie będziemy kąpać bo grzbiecik jest śliczny a w sobotę znów to samo:cool1: Quote
koregra Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='Aga76']Cześć Kamilko probiotyk w strzykawce? Tak po 1 ml co dwa dni mamy podawać bo ona malusia;) Mogę fotkę zrobić [quote name='PositiveThought']jejku, trzymajcie się :calus: wszystko będzie dobrze, jesteśmy z Wami. [quote name='fidelek2']Ojoj, biedactwo maleńkie :glaszcze: Przesyłamy ogrom pozytywnych fluidów!!! Dzięki wielkie A tu jesze moja mała kuternoga Quote
Aga76 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Tyż to cudo mam, niuńka dostawała przed 7 dni po 1ml po ostrym haftowaniu, gdy już powiedziałam dość antybiotykowi i uparłam się na coś innego (jeden od wszystkiego...) Quote
koregra Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Tooo??? i co pomogło? Najlepsze jest to że za nic jeszcze nie płaciłam i mąż mówi że w sobotę to tak nas za wszystko skasuje że cała wypłata pójdzie :eviltong: Quote
Aga76 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Tak, to samo, pomogło w stabilizacji mikroflory bakteryjnej po haftowaniu :roll: Quote
koregra Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Ja się martwię że i tak to będzię zwracać. Na razie nie było sceny. Zobaczymy co wyniki pokazą, bo ona nawet na odrobaczanie zwraca to coś musi być nie tak no:cool1: Quote
Aga76 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Niuńka tego nie zwracała, nic sie złego nie działo (nawet jej smakowało). Quote
koregra Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Ja tylko to wąchałam to nawet ładnie pachnie, a aplikował dziś wet, a ja mam co dwa dni ale chyba do badań jej nic nie będę dawać bo nie chcę żeby znów jakieś dziwne wyszły, więc się głodzimy:p Quote
Aga76 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='koregra']dieta a la woda :cool1: o żesz to taka francuska dieta Quote
koregra Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Niestety jak trzeba to co:roll: Ma być 24h, ale będzie więcej na wszelki wypadek;) Quote
Aga76 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 koregra napisał(a):Niestety jak trzeba to co:roll: Ma być 24h, ale będzie więcej na wszelki wypadek;) Dobrze, że nam powiedziałaś, będziemy czuwać nad Corinką, żebyś jej na wybieg dla modelek przypadkiem nie szykowała :wink: Quote
koregra Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Wybiegi takie to nie dla niej :evil_lol: Quote
Recommended Posts