Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja witam i o zdrowie pytam :D U nas jest ... +25 stopni :o :hmmmm: Dziwnee
:multi: Mam nadzieje ze to prawda.
A u was miłe panie jaka dziś pogoda? :cool3: :D
EDIT
Cori :loveu: piękna jak zawsze :loveu: A jak szczerzy kły :evil_lol: i trzymam kciuki zeby banania wyszyły dobrze :multi:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Badanie było dziś. To było straszne dwie łapki pokłute pozaklejana jedna bo bardzo poźniej ciekło, a co gorsza cos było w krwi i wynik jest błędny - jedziemy jeszcze raz w sobotę:placz:
Ma wygolony też brzusio bo miała USG co też było straszne bo na pleckach nie chciała leżeć tak walczyła że jej jezyczek zsiniał:-( Ma małą przepuklinę i wet powiedział że jeśli będziemy ją dopuszczać to najpierw trzeba zoperować, a tak to wszystko wyglada dobrze więc wyniki badań krwi dopiero coś powiedzą. Dostaliśmy probiotyk PROVITA, mówił że Cori może też wymiotować tak na tle nerwowym, ale badania pokażą co i jak.
Zatem wszystkiego dowiemy się dopiero w sobote - mam nadzieję.

Posted

No a jeszcz jedno.
Wczoraj się kąpaliśmy i wyglądała tak ślicznie.
Foteczki z kąpieli

I dziś jedna łapa wielgachny kołtunek cały poklejony druga jeszcze nie wiem bo zaklejona plasterkiem. Klatka i brzusio to tez koltunior z tego żelu do USG. Zaraz wkładamy ją do wanny aby rozmoczyć plasterek i spłukać krew i ten żel, ale całej nie będziemy kąpać bo grzbiecik jest śliczny a w sobotę znów to samo:cool1:

Posted

[quote name='Aga76']Cześć Kamilko

probiotyk w strzykawce?

Tak po 1 ml co dwa dni mamy podawać bo ona malusia;) Mogę fotkę zrobić
[quote name='PositiveThought']jejku, trzymajcie się :calus:

wszystko będzie dobrze, jesteśmy z Wami.

[quote name='fidelek2']Ojoj, biedactwo maleńkie :glaszcze:
Przesyłamy ogrom pozytywnych fluidów!!!
Dzięki wielkie

A tu jesze moja mała kuternoga

Posted

Tyż to cudo mam, niuńka dostawała przed 7 dni po 1ml po ostrym haftowaniu, gdy już powiedziałam dość antybiotykowi i uparłam się na coś innego (jeden od wszystkiego...)

Posted

Tooo???

i co pomogło?
Najlepsze jest to że za nic jeszcze nie płaciłam i mąż mówi że w sobotę to tak nas za wszystko skasuje że cała wypłata pójdzie :eviltong:

Posted

Ja się martwię że i tak to będzię zwracać. Na razie nie było sceny.
Zobaczymy co wyniki pokazą, bo ona nawet na odrobaczanie zwraca to coś musi być nie tak no:cool1:

Posted

Ja tylko to wąchałam to nawet ładnie pachnie, a aplikował dziś wet, a ja mam co dwa dni ale chyba do badań jej nic nie będę dawać bo nie chcę żeby znów jakieś dziwne wyszły, więc się głodzimy:p

Posted

koregra napisał(a):
Niestety jak trzeba to co:roll:
Ma być 24h, ale będzie więcej na wszelki wypadek;)

Dobrze, że nam powiedziałaś, będziemy czuwać nad Corinką, żebyś jej na wybieg dla modelek przypadkiem nie szykowała :wink: