Pegaza Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Cze Kamila:p pozdrowienia i dużo zdrówka i wiary dla Cori:calus: będzie dobrze musi... Quote
koregra Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Pewnie że będzie, ale ta wątroba to chyba od początku jak ją mam tak nas gnębi:angryy: Zabieramy się za nią ostro;) Dlaczego dogo tak muli nic nie można zrobić:placz: Quote
Sara_i_Aris Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Cześć Kamilko! Co się stało z Corinką? Porblemy z wątrobą? Ajć, biedne te nasze yoreczki, Aris jeszcze niedawno chorował, bo ma problemy z żołądkiem, teraz na szczęście jest wszystko dobrze. Trzymam kciuki za Corinkę i niech szybko wraca do zdrowia :thumbs: http://img239.imageshack.us/img239/5165/60916026ma9.jpg Ale wielka poduszka! Całe stadko Corinek by się jeszcze tam zmieściło :lol: Quote
koregra Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Yorkie napisał(a):Cześć Kamilko! Co się stało z Corinką? Porblemy z wątrobą? Ajć, biedne te nasze yoreczki, Aris jeszcze niedawno chorował, bo ma problemy z żołądkiem, teraz na szczęście jest wszystko dobrze. Trzymam kciuki za Corinkę i niech szybko wraca do zdrowia :thumbs: Ale wielka poduszka! Całe stadko Corinek by się jeszcze tam zmieściło :lol: PositiveThought napisał(a):hej Kamilko :calus: co to z naszą Corinką kochaną? trzymamy kciuki z Dusiastym i przesyłamy zdrowe buziaczki. Corinka wymiotowała, już jest lepiej, jutro znów na zastrzyk, a początkiem tygodnia pojedziemy na badania krwi. Dziękujemy za troskę Poduszka jest niezła. Teraz razem z Sonią Cori na niej leży;) Quote
Anusia & Alutka Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Biedna malenka. Nareszcie tu dotarlam. Trzymamy kciuki za zdroweczko. Ale predzej bym powiedziala, ze to Pancia problemy z watroba miec bedzie :eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 A co tu cisza taka jak i wszedzie? Jak Corinka malutka? Quote
koregra Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Biedna malenka. Ale predzej bym powiedziala, ze to Pancia problemy z watroba miec bedzie :eviltong: Oj będzie miała - po tym weekendzie :eviltong: Wybaczcie nieobecność:oops: Quote
Anusia & Alutka Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 koregra napisał(a):Oj będzie miała - po tym weekendzie :eviltong: A NIE MOWILAM??? To mnie skarcila... :obrazic: Quote
koregra Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 [quote name='PositiveThought']już jesteś więc się cieszymy :loveu: mnie też nie było przez beznadziejnych malarzy :roll: No ja chyba na dłużej teraz, a Ty sie tam pilnuj z tymi malarzami:evil_lol: [quote name='fidelek2']Witaj Kamilko :lol: Corinko również :loveu: Witaj, witaj, jak Fidelek już ma lepszą minkę? [quote name='Anusia & Alutka']A NIE MOWILAM??? To mnie skarcila... :obrazic: No tak cioteczka Anusia miała rację, nie fochaj się :calus: Quote
koregra Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 PositiveThought napisał(a):że nie ja się tylko ich :evil_lol: jest normalnie zabawnie :evil_lol: No to tyle dobrego :cool3: Quote
Pegaza Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Ty ty uważaj sobie... ide jak mnie nie chcą phi.... Quote
koregra Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 Pegaza napisał(a):no taa a mnie tutaj nie widzą:roll: Oj ja cię widzę kochana nie odchodz plisss:p Quote
Kasia Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Witamy w upalny wtorek...u nas to chyba ze 60 stopni dzisiaj jest :roll: Quote
Aga76 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Witajcie :loveu: :loveu: :loveu: Cieplutko pozdrawiam. Quote
Kasia Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Witam piękne Panie w słoneczny poranek :loveu: Quote
koregra Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Wybaczcie moją nieobecnoś. Jutro rano jedziemy na badanie krwi. Strasznie się boję jak zniesie to nerwusek kochany no i o wyniki i diagnozę:placz: A za to że cioteczki nas odwiedzają będzie foteczka:lol: i ugryzę pana w nos :evil_lol: Quote
Recommended Posts