Pegaza Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 jee widze że dzis pogoda wpływa na samopoczucie:roll: no przecie gdzies mieszkacie wszyscy, w lesie na kompie nie siedzicie:roll: podejrzewam że wynajmujecie:roll: Quote
koregra Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Z rodzicami :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Na szczęscie moimi ;) Quote
Pegaza Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 aaaa no to dobrze że z Twoimi :p oj się dorobicie nie od razu Kraków zbudowali... Quote
Kasia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 bez K w tym kraju nic nie zdziałasz...a o kupnie mieszkania bez niego to nawet nie ma co marzyć :roll: my wzieliśmy i mamy swoje 3 pokoje ale teraz będziemy przez 25 lat spłacać...:placz: Quote
koregra Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 A jak u was stoją 3 pokojowe, u nas przez PWSZ wszystko droższe Quote
Aga76 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Że co, znów nie kumam - buuuu ciemna masa jestem Quote
Kasia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 my je kupiliśmy w grudniu 2005, a od stycznia 2006 ceny metra bieżącego zaczęły rosnąć więc nam sie jeszcze opłaciło - za metr płaciliśmy 1100 (do remontu centralnego to było)...teraz mamy je wycenione za metr na 2 razy tyle. A metrów mamy ze 60. Quote
Magda Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Hej Kamilko! Nie martw się w końcu będziesz miała swoje 4 kąty (i pies piąty:lol:). Nasi nowi lokatorzy, którym sprzedaliśmy mieszkanie wzięli kredyt i będą go spłacać do 2030 roku:crazyeye::crazyeye: Quote
koregra Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Aga76 napisał(a):Że co, znów nie kumam - buuuu ciemna masa jestem czego Aga nie kuma fidelek2 napisał(a):my je kupiliśmy w grudniu 2005, a od stycznia 2006 ceny metra bieżącego zaczęły rosnąć więc nam sie jeszcze opłaciło - za metr płaciliśmy 1100 (do remontu centralnego to było)...teraz mamy je wycenione za metr na 2 razy tyle. A metrów mamy ze 60. no to za taką cene to bym już kupiła:-( , ale jak teraz tak stoja u was to u nas za 2 pokoje to cięzko znaleść za taką cene Quote
Pegaza Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 a szukałas na wynajem czasem się opłaca jak się trafi na uczciwego godpodarza:roll: Quote
koregra Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Magda_Miki napisał(a):Hej Kamilko! Nie martw się w końcu będziesz miała swoje 4 kąty (i pies piąty:lol:). Nasi nowi lokatorzy, którym sprzedaliśmy mieszkanie wzięli kredyt i będą go spłacać do 2030 roku:crazyeye::crazyeye: Witaj Madziu dzięki za pocieszanie;) Quote
Aga76 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 tego skrótu My mamy wziąć na minimum 30 lat (jeśli dostaniemy), poza tym TZ się ociąga, bo go długodystansowe zobowiązania bankowe paraliżują, a ja tracę cierpliwość :roll: Quote
koregra Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 "K" to kredyt A gdzie mieszkacie teraz? Quote
Aga76 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 fidelek2 napisał(a):Adze pewnie chodziło o PWSZ...;) :roll: :oops: :roll: Quote
koregra Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 A to Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa;) Quote
Aga76 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 koregra napisał(a):A to Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa;) kumam kumam :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Cześć Kamilko :multi: Ależ maleńska ta Twoja Corunia :loveu: Nie wiem czy kojarzysz forumową Besi od Marceli? Ona również waży ok 1,6-1,8 kg i była obcinana niejednokrotnie i wiesz wyglądała cudownie, mnie sie bardzo podobała, jak znajde zdjęcia to Ci pokaże ;) A co do mieszkania, to rzeczywiście ceny poszły tak w górę, ze szok. My mamy M5 ponad 70 m2 i nie wiemy co z nim zrobic jak wyprowadzimy sie do Leżajska, z jednej str szkoda sprzedac, bo jak ja np chcialabym zostac na Śląsku to nigdy nie bedzie mnie stac na kupno takiego duzego mieszkania, z drugiej zas str nie stac mnie przy polskih zarobkach na jego utrzymanie, chyba, ze mialabym jakas fajna fuche i ladna wyplate :lol: Co do wynajmu to chyba czasem lepiej przemeczyc sie albo z rodzicami, ale wziac kredyt. No bo jak sie pomysli, ze masz placic osoba za wynajem mieszkania, to chyba lepiej splacac kredyt i byc na swoim :roll: Quote
koregra Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Daga_i_Oskar napisał(a):Cześć Kamilko :multi: Ależ maleńska ta Twoja Corunia :loveu: Nie wiem czy kojarzysz forumową Besi od Marceli? Ona również waży ok 1,6-1,8 kg i była obcinana niejednokrotnie i wiesz wyglądała cudownie, mnie sie bardzo podobała, jak znajde zdjęcia to Ci pokaże ;) A co do mieszkania, to rzeczywiście ceny poszły tak w górę, ze szok. My mamy M5 ponad 70 m2 i nie wiemy co z nim zrobic jak wyprowadzimy sie do Leżajska, z jednej str szkoda sprzedac, bo jak ja np chcialabym zostac na Śląsku to nigdy nie bedzie mnie stac na kupno takiego duzego mieszkania, z drugiej zas str nie stac mnie przy polskih zarobkach na jego utrzymanie, chyba, ze mialabym jakas fajna fuche i ladna wyplate :lol: Co do wynajmu to chyba czasem lepiej przemeczyc sie albo z rodzicami, ale wziac kredyt. No bo jak sie pomysli, ze masz placic osoba za wynajem mieszkania, to chyba lepiej splacac kredyt i byc na swoim :roll: Witam ;) Czekam na foteczki tego maleństwa:loveu: A co do mieszkania to się zupełnie zgadzam;) Quote
Recommended Posts