koregra Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 PositiveThought napisał(a):ale tłuścioszek :evil_lol: oczywiście chodzi mi o włoski :p Włoski tak tłuścimy dwa dni przed kąpielą. Można je wtedy dokładnie rozczesać i ładnie się odżywiają, do kąpieli już się nie plączą, a kąpiel szybko idzie bo nie trzeba kołtunków rozplątywać, a Cori tego strasznie nie lubi. Zatem szybko i po kłopocie. fidelek2 napisał(a):Kamilko macie w planach jakieś strzyzenie? :lol: Podcinanie końcówek chyba jedynie. Mojemu mężulkowi nie podobają się obcięte yorki. Po drugie Cori jest malutka i jak bym ją obcieła to by wyglądała jak mały serdelek. Ale kto wie co będzie za jakiś czas. poglądy i upodobania się zmieniają ;) Quote
Kasia Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 takie malutkie yoreczki to zdecydowanie lepiej wyglądają w długich włoskach :loveu: Quote
koregra Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 A to foteczki stare z kąpieli ;) Miała wtedy 8 mc i po... Quote
Kasia Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Toż to maleńkie takie...:loveu: Fidlasty to jak owczarek przy Niej :evil_lol: Ile Corunia waży? Quote
koregra Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Od wieku 6 mc Cori ważyła 1,50 i tak jakoś do kwietnia się utrzymywało już nie pamiętam dokładnie. Teraz ładnie je i przybrała do 1,75. Ale to i tak dla nas tak malutko:-( . Cori jest bardzo mała i dopiero można to zobaczyć na żywo. Zdjęcia tego nie oddadzą. Quote
koregra Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Z Fidelkiem to musimy się spotkać. Cykniemy kilka fotek dla porównania;) Quote
Magda Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Hej Kamilko! Szykuje się spotkanko?:cool3: Hihi... muszę zobaczyć fotki Fidlastego i Cori obok siebie:loveu: Quote
koregra Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 No nareszcie ktoś nas dziś odwiedził. Kochana Be :loveu: Quote
Kasia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 myślę, ze do spotkania dojdzie...nie wiadomo jeszcze kiedy ale dojdzie! teraz wracam do pracy po urlopie, TZ też zapracowany więc czasu zbytnio nie ma ale przecież ta odległosć nie jest znowu taka duża... Kamilko ale pisałaś, że macie Ciocie w Krapkowicach więc przy najblizszych odwiedzinach mozemy sie jakoś spotkać...? Quote
koregra Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 fidelek2 napisał(a):myślę, ze do spotkania dojdzie...nie wiadomo jeszcze kiedy ale dojdzie! teraz wracam do pracy po urlopie, TZ też zapracowany więc czasu zbytnio nie ma ale przecież ta odległosć nie jest znowu taka duża... Kamilko ale pisałaś, że macie Ciocie w Krapkowicach więc przy najblizszych odwiedzinach mozemy sie jakoś spotkać...? Tak jak tylko bede tam jechac, chociaz to bardzo rzadko, to dam znac :lol: PositiveThought napisał(a):na mnie zawsze można liczyć (; Wielkie dzięki :multi: Quote
Kasia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Ja serdecznie zapraszam!!!! :multi: Byłoby super!!! Quote
koregra Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 No zobaczymy. Ja też zapraszam do Nysy:lol: Zreszta nie wiem jak Cori zaregowałaby na Fidelka, bo ona tylko w pomieszczeniach z pieskami się umie bawić na polku jakoś nie za baerdzo:cool1: Quote
koregra Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Aga76 napisał(a):psysłam hihihi Nareszcie :razz: fidelek2 napisał(a):Ja zapraszam do pomieszczeń mieszkalnych :lol: Ja tyż chociaż swojego mieszkanka nie mamy jeszcze:-( Quote
koregra Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Aga nie mieć swojego mieszkania to nie jest fajnie :-( Quote
Aga76 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 koregra napisał(a):Aga nie mieć swojego mieszkania to nie jest fajnie :-( noo, przecież ja bajkę oglądam, a nie o mieszkaniu mówię, też nie mam :shake: Quote
Aga76 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 koregra napisał(a):a co w TV fajnego jest teraz ? Wilk i Zając Quote
Aga76 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 koregra napisał(a):uuuu:razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dziś słowo na T zamieniany na K (kredyt) :roll: bu Quote
koregra Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Oj tak "K" weźmiemy jak ja do pracy pojde:-( Quote
Recommended Posts