Tago Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 U Tagusia wsio oki. Załączam kilka fotek. Trochę łobuziakuje kiedy nie ma nas w domu. Gryzie sznurowadła, drze gazetę :) Ostatnio dostał zabawkę ośmiorniczkę. Miał ją zaledwie godzinkę. Pozostały po niej zaledwie sznurkowe macki :)))), ale Tagusiowi to nie przeszkadza. Dziękujemy za pamięć i troskę, buziaki http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/daf6073df568216f.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/74be4c302b3e43d3.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e4b4bd506cb058a8.html Quote
caroolcia Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 o jak fajnie że sie odezwałaś - dzisiaj o was myśłałam ;) telepatia :eviltong: ależ piękności i ta niewinna minka - ja zjadłem osmorniczke???:eviltong: a co mu dajesz a mi nie???:evil_lol: Quote
Tago Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 zapomniałam dodać, że uwielbia się pluskać w kałużach i taplać w błocie:diabloti:. Jest kochany! Quote
caroolcia Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Tago napisał(a):zapomniałam dodać, że uwielbia się pluskać w kałużach i taplać w błocie:diabloti:. Jest kochany! hi hi hi cos o tym wiem - własnie zainaugurowałam sezon wiecznego sprzatania z dwoma potworami w domku :evil_lol: Quote
Tago Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 oooooooo tak. Codzienne mycie podłóg to podstawa :) Quote
caroolcia Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Tago napisał(a):oooooooo tak. Codzienne mycie podłóg to podstawa :) ale radosna kitka po powrocie do domku rekompensuje wszystkie machniecia mopem hi hi hi (a wy macie duuużo tej kitki hi hi hi) Quote
Tago Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 rusza tak kitką, jakby ją chciał odkręcić hihihi. Quote
caroolcia Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Tago napisał(a):rusza tak kitką, jakby ją chciał odkręcić hihihi. to może mu mopa przyczepic i będzie przyjemne z pozytecznym :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tago Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 dobry pomysł :multi:, jutro to wypróbuję Quote
Tago Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 poza tym wielki pieszczoch się z niego zrobił. Pomijam już to, że chce spać z nami w jednym łóżku ;))) Quote
caroolcia Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Tago napisał(a):dobry pomysł :multi:, jutro to wypróbuję hi hi hi to koniecznie poprosimy o dokumentacje fotograficzną ;) Quote
caroolcia Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Tago napisał(a):poza tym wielki pieszczoch się z niego zrobił. Pomijam już to, że chce spać z nami w jednym łóżku ;))) Moja bona - mała zołzetka wie, że nie pozwalam i cwaniara się wslizguje do lózka jak mocno zasnę i rano budze sie a na poduszcze obok boskiowa doopka :evil_lol: Quote
Tago Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 caroolcia napisał(a):Moja bona - mała zołzetka wie, że nie pozwalam i cwaniara się wslizguje do lózka jak mocno zasnę i rano budze sie a na poduszcze obok boskiowa doopka :evil_lol: Taguś też tak zrobił na Mazurach. Rano się obudziliśmy w trójkę na jednym łóżku. Na jednej połówce my, a na drugiej Taguś Quote
caroolcia Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Tago napisał(a):Taguś też tak zrobił na Mazurach. Rano się obudziliśmy w trójkę na jednym łóżku. Na jednej połówce my, a na drugiej Taguś hi hi hi - komfort musi być :eviltong: Quote
Ziutka Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Halo...Halo....:bye: Jak się miewa Taguś :loveu: Może jakieś foteczki faflunka :modla::modla::modla::modla: Quote
caroolcia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 No właśnie co u naszego ciasteczka??? Quote
Tago Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Taguś jest niesamowity. Z końcem lata postanowił zjeść moje klapeczki :). No cóż...pomyślał pewnie: po co mojej Pani klapeczki, skoro tak zimno na podwórku. :diabloti: Poza tym jest kochany. :) wysłałam fotki Caroolci na skrzynkę, buziaki:loveu: Quote
Ziutka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='Tago']wysłałam fotki Caroolci na skrzynkę, buziaki:loveu: Caroolcia do roboty :evil_lol: :eviltong: :lol: Quote
olenka_f Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 nie no Tago jest boski , te jego minki :evil_lol::loveu: Quote
Recommended Posts