Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 333
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

po oczach widać że Tago to uosobienie niewinności, to zwykłe pomówienia jakieś, zdjęcie z fredziem ukazuje dokładnie kto tu niszczy :evil_lol:
no czy te oczy mogą kłamać?:roll::evil_lol:

Posted

:B-fly:cudowni Pańcia i Pańcio Kropeczki. Najlepsze jest to, że w sobotę zszyłam kanapę. Dzisiaj niestety znów zbierałam gąbeczki z podłogi. Spisaliśmy ją na straty.

Posted

Tago napisał(a):
Dzisiaj niestety znów zbierałam gąbeczki z podłogi. Spisaliśmy ją na straty.

Najwidoczniej mu się nie podoba a Wy ciągle Ją jeszcze trzymacie....On takie sygnały daje, że ta kanapa jest fee....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

Tago napisał(a):
Okres próbny się skończył (3 m-ce), więc postanowiliśmy przedłużyć z nim umowę adopcyjną na czas nieokreślony :lol:

hi hi hi ale się usmiałam w głos (psy na mnie zdziwione spojrzały :evil_lol:)

czy kanapa jeszcze jako tako wyglada na kanapę??

Posted

Kanapa dla niego już nie jest żadną atrakcją. Teraz ma nowe zainteresowania listwy od paneli i drzwi. W nagrodę dostał swoje własne M1 (4 druciane ściany i sufit):)

Posted

Tago napisał(a):
Kanapa dla niego już nie jest żadną atrakcją. Teraz ma nowe zainteresowania listwy od paneli i drzwi. W nagrodę dostał swoje własne M1 (4 druciane ściany i sufit):)

Co za łobuziak!!!! szok!!!

a jak wam się udało z klateczką???

Posted

Zamieszkał w swoim M1 dopiero dzisiaj rano. Nie widać było u niego radości. Woli mieszkać na swoją psią łapę u nas, niż w nowym domku.

Posted

caroolcia napisał(a):
Wprowadzenie Tagusia do kennela i jego zostawanie tam??

Musi się przyzwyczaić. Zostawiamy mu zabawki.... Nie mogę powiedzieć, że jest szcześliwy

Posted

Przyzwyczai sie na pewno i tak pieski śpia, jak państwa nie ma... no chyba że niszczą :evil_lol:

kropa i maksi króluja na wsi - wszyscy w okolicy pokochali kropke - nawet wędkarze, którym plata żyłki :evil_lol: