caroolcia Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 oj wycałowałabym ta słodka ffalunke a na jego umaszczenie nie moge sie napatrzyć :loveu: musze was kiedys poadopcyjnie we Wrocławiu nawiedzić :cool1: :razz: Quote
Tago Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 koniecznie :) jestescie zaproszeni!!!! A co u Maxi i Kropeczki? Quote
caroolcia Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 maksi odmłodniała a kropa demoluje kompletnie rodzicom mieszkanko i po spacerku .... siusia w ogródku :roll: :evil_lol: Quote
olenka_f Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 po oczach widać że Tago to uosobienie niewinności, to zwykłe pomówienia jakieś, zdjęcie z fredziem ukazuje dokładnie kto tu niszczy :evil_lol: no czy te oczy mogą kłamać?:roll::evil_lol: Quote
caroolcia Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Tago napisał(a):to też niezły z niej gagatek. :cool3: dzieki kropie rodzice zmienią wystrój wnętrz :evil_lol: Quote
Tago Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 :B-fly:cudowni Pańcia i Pańcio Kropeczki. Najlepsze jest to, że w sobotę zszyłam kanapę. Dzisiaj niestety znów zbierałam gąbeczki z podłogi. Spisaliśmy ją na straty. Quote
Ziutka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Tago napisał(a): Dzisiaj niestety znów zbierałam gąbeczki z podłogi. Spisaliśmy ją na straty. Najwidoczniej mu się nie podoba a Wy ciągle Ją jeszcze trzymacie....On takie sygnały daje, że ta kanapa jest fee....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ziutka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Tago napisał(a):raczej to jego nowa zabawka :diabloti: Wow no to niezłe chłopak ma wymagania co do zabawek :evil_lol: Quote
caroolcia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 PRZEPRASZAM ZA OFFF, ALE MUSZE RATUNKU!!!! POMOCY!!!! :placz::placz::placz::placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84666&page=48 Quote
Tago Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Okres próbny się skończył (3 m-ce), więc postanowiliśmy przedłużyć z nim umowę adopcyjną na czas nieokreślony :lol: Quote
caroolcia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Tago napisał(a):Okres próbny się skończył (3 m-ce), więc postanowiliśmy przedłużyć z nim umowę adopcyjną na czas nieokreślony :lol: hi hi hi ale się usmiałam w głos (psy na mnie zdziwione spojrzały :evil_lol:) czy kanapa jeszcze jako tako wyglada na kanapę?? Quote
Tago Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Kanapa dla niego już nie jest żadną atrakcją. Teraz ma nowe zainteresowania listwy od paneli i drzwi. W nagrodę dostał swoje własne M1 (4 druciane ściany i sufit):) Quote
caroolcia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Tago napisał(a):Kanapa dla niego już nie jest żadną atrakcją. Teraz ma nowe zainteresowania listwy od paneli i drzwi. W nagrodę dostał swoje własne M1 (4 druciane ściany i sufit):) Co za łobuziak!!!! szok!!! a jak wam się udało z klateczką??? Quote
Tago Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Zamieszkał w swoim M1 dopiero dzisiaj rano. Nie widać było u niego radości. Woli mieszkać na swoją psią łapę u nas, niż w nowym domku. Quote
Tago Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 caroolcia napisał(a):Co za łobuziak!!!! szok!!! a jak wam się udało z klateczką??? a co masz na myśli? Quote
caroolcia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Wprowadzenie Tagusia do kennela i jego zostawanie tam?? Quote
Tago Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 caroolcia napisał(a):Wprowadzenie Tagusia do kennela i jego zostawanie tam?? Musi się przyzwyczaić. Zostawiamy mu zabawki.... Nie mogę powiedzieć, że jest szcześliwy Quote
caroolcia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Przyzwyczai sie na pewno i tak pieski śpia, jak państwa nie ma... no chyba że niszczą :evil_lol: kropa i maksi króluja na wsi - wszyscy w okolicy pokochali kropke - nawet wędkarze, którym plata żyłki :evil_lol: Quote
Recommended Posts