Tago Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Taguś odkąd ma "swoje gniazdko" ;) nie łobuziakuje w domu. W Święta pokazał swoja drugą mordkę i swoim zachowaniem przeszedł wszystkie dotychczasowe zwariowane pomysły. Nie brakowało pogryzionych kapci i ściany, szczekania bez powodu, skakania po kanapie. Oj można by wymieniać i wymieniać. Było sporo gości, więc popisywania jego nie znały umiaru. Najważniejsze jednak, że jest sobą. Najszczęśliwszy jest kiedy wracamy do domu. Zabiera wtedy kilka kawałków suchej karmy i rzuca nam pod nogi. Kręci dupką i ogonkiem..... Tak się czasem zastanawiamy kiedy mu odpadnie :lol:. Dostał piszczałkę pora. Musielibyście usłyszeć jak warczy na niego i wyje :)))) pozdrawiamy :) Quote
Ziutka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Mój boksio też nam rzuca karmę pod nogi jak przychodzimy do domu :evil_lol: Tylko u Was bierze trochę ziarenek a u mnie to potrafi parę razy przebiec się do miski :diabloti:....sprzątania jest czasami co nie miara - ale to właśnie w nim kochamy, że jest taki radosny i szczęśliwy z nami. A jakieś nowe foteczki Tagusia i Fredzia to będą :cool3: :loveu: Quote
Ziutka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Ale cudeńko :loveu: no piękniusi jest jak nie wiem co :loveu: można tylko pisać same ohh i ahh :loveu: Kolejnych foteczek oczywiście nie odpuszczę :diabloti: I o Fredziu nie zapomnijcie :cool3: Quote
caroolcia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 ale cudeczko z jezorkiem na wierzchu!!!!!! z tym rzucaniem chrupek pod nogi niemożliwy - nie słyszałam jesczze o czymś takim :evil_lol: a piszczącego pora tesh mamy :multi: Quote
Tago Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 ja też robie niezłe minki :-))))) a poniżej z moją Pańcią :* a tutaj mój kumpel Taguś hihihi....troszkę go lubię....no, może czasami :) Quote
Tago Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 ale ten Fredzio czasem.........nudzi :diabloti: Quote
Ziutka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Noooooooo....to mi się podoba :multi: Piękne foteczki Tagusia i Fredzia :loveu: Taguś jest przesłodki :loveu:......a Fredzia miny bombowe po prostu :evil_lol: Quote
Ziutka Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Słodzioreczek :loveu: :loveu: :loveu: Cudny jest po prostu - a ten jego języczek, zupełnie tak samo jak mój faflun :cool3: A jak tam się Fredzio miewa ? Zbroił coś ostatnio może :diabloti: a potem zrzucił winę na Tagusia :evil_lol: ? Quote
Tago Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 nio słodziak nasz kochany!!! Oprócz tego, że Fredzio przegryzł już 3 pory (biedne przestały wydobywać dźwięki) a potem na tagusia zrzucił nic się nie wydarzyło. Taguś jest przeszczęśliwy odkąd się przeprowadziliśmy. Razem z Fredziem mają swój pokój (nie licząc Fredzia dwupoziomowej chaty ;) i M1 tagusia). Nie wiem czy to zima na nich tak wpływa, ale dużo sypiają. Taguś już nawet na nas nie czeka tylko sam idzie na swój pontonik i smacznie śpi. Pieszczoszek nasz kofffany! Ciekawe kiedy nas odwiedzicie???? Wszyscy na pewno się ucieszymy :o)))) a Taguś tak :sweetCyb::Dog_run: z a p r a s z a m y ! Quote
Ziutka Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Ja też chcę taki hamak :placz: :placz: :placz: Fredzio...Ty to masz chłopie dobrze...:cool3: Quote
Ziutka Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Tago napisał(a)::glaszcze: pożycze Tobie :lol: Hmm....tylko czy ja się tam zmieszczę :cool3: Quote
Ziutka Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 No kurcze....ale ten wasz Fredzio jest po prostu bombowy :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ziutka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 No nareszcie :multi: :multi: :multi: Gdzie się podziewaliście tyle czasu :mad: A fotka Tagusia jest po prostu bombowa :evil_lol: :loveu: rzeczywiście prawdziwy macho :cool3: A jak się miewa Fredzio :loveu: Quote
Tago Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 cześć Ziuta, my też tęskniliśmy :) Fredzio miewa się dobrze :loveu: Quote
Ziutka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Mogłabym non stop oglądać jego fotki :loveu: On jest strasznie fotogeniczny :cool3: za każdym razem strzeli jakąś super minkę :evil_lol: a już najbardziej mi się podobały jego foty z pogryzioną kanapą :diabloti: :evil_lol: niewiniątko :eviltong: A czy wakacje już były...byliście gdzieś z Tagusiem ? No i jakieś fotki Fredzia by się przydały :mad: Quote
Tago Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Na te minki trzeba trafić, ale to prawda jest bardzo fotogeniczny, prześliczny! Na wakacje się dopiero wybieramy...... zresztą Taguś od dawna ma super wakacje, dużo biega koło domku. Kiedy wraca zasypia jak bejbe :) i ciężko go rano dobudzić, straszny śpioch. A Fredzio......uwielbia swój hamak, gdyby mógł, spałby w nim całymi dniami :))))) Quote
Ziutka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Ooooooooo....a mój boksio też wsuwa takie warkocze :cool3: uwielbia je :lol: ale i tak najfajniejsze są piszczące zabawki wszelkiego rodzaju, ważne oby piszczała :evil_lol: w domu to hmm...jak bym miała czworo dzieci, wszędzie jego zabawki już nie wspomnę o ogrodzie :cool3: tam różowa krowa, pomarańczowy jeż, dalej żółty a to hamburger itd...itd :eviltong: A Fredzia hamak jest bombowy i jak superaśnie się wyleguje :loveu: Zwierzyniec macie przeuroczy i zapewne nie wiecie co to nuda przy takich cudach ;) Quote
Recommended Posts