Ziutka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Czy to było sianko Fredka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Piękna demolka :D:D:D Ale jaki potulny leży na kanapie :cool3:........przecież nic się nie stało :razz: Quote
Tago Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 :p tak,to było sianko Fredzia. Fred jest innego zdania Quote
Tago Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 No nie.....znów na spacer??? no dobra.... trochę powariuję, hihihi qrcze... co by tu robić???? już wiem małe kąpanko, hihihi no, teraz jestem czyściutki muszę się szybciutko wytrzeć, brrrrrrrrr zimno jestem z siebie dumny! do domu????? znów kąpiel???? przecież już się kąpałem....... Quote
Ziutka Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Ale się uśmiałam :evil_lol: :evil_lol: Czwarta fotka jest po prostu superrr....:loveu: Nieźle wygląda....hihihi.....:diabloti: Fotorelacja najlepsza jaką widziałam....oby takich więcej Normalnie kocham tego waszego faflunka.....a w szczególności jak broi....wtedy wygląda najfajniej :evil_lol: Quote
Tago Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 tak, tak codziennie jak wracamy do domku coś jest zniszczone. Ostatnio zabrał się za gniazdko elektryczne.:smhair2: Musimy kupić klatkę bo nie daj Boże krzywdę sobie zrobi. Ale za to jak narozrabia jest taki słodki i niewinny....:-o....przecież to nie ja - to samo się zrobiło. Quote
caroolcia Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Witamy się po urlopiku :multi::multi::multi: ale łobuziak taguś, a kąpiele w botku ostatnio bardzo na czasie :evil_lol: Kupujcie klatunie, kupujcie!!! Quote
Ziutka Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Minął już tydzień od ostatnich wieści :cool3:...........ciekawa jestem co przez ten czas Taguś znowu nabroił :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Tago napisał(a):tak, tak codziennie jak wracamy do domku coś jest zniszczone. Ostatnio zabrał się za gniazdko elektryczne.:smhair2: Musimy kupić klatkę bo nie daj Boże krzywdę sobie zrobi. Ale za to jak narozrabia jest taki słodki i niewinny....:-o....przecież to nie ja - to samo się zrobiło. Bo takie one są te nasze boksie...:razz: Quote
Tago Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 to co zrobił Taguś w tym tygodniu przedstawia zdjęcie poniżej. Quote
olenka_f Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 czy kiedy wychodzicie Taguś ma zabawki? bo tak sobie myślę jak Basko rozrabiał: tapczan do wymiany, telefon zjadł półki nowiuśkie zrobił ażurowe :evil_lol: a zabawki zawsze były i niby miał zajęcie :mad: i skończyło się to kiedy dostał kaczuszkę różową pachnącą wanilią, koszmarna zabawka zwłaszcza jak rano ląduje ci na twarzy takie ofaflunione gumowe waniliowe paskudztwo ale niszczyć przestał :diabloti: Quote
Tago Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 nasz boksio ma dużo zabawek. Ostatnio dostał kauczukowe cudo, do którego wkłada się jedzenie. Pani z zoologicznego, zapewniała, że wyciągnięcie stamtąd jedzenia zajmuje psu 3godz. Tagusiowi zaledwie 10 min :) Potem zabiera się za kanapę. Ale i tak jest kochany. Nie wiemy co może go zainteresować na kilka godz. Może macie jakieś propozycje? Quote
caroolcia Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 matko boska czestochowska :-o http://images31.fotosik.pl/9/11ba66ced793dd73.jpg to ci boksiowy diabełek!!!! [quote name='Tago']nasz boksio ma dużo zabawek. Ostatnio dostał kauczukowe cudo, do którego wkłada się jedzenie. Pani z zoologicznego, zapewniała, że wyciągnięcie stamtąd jedzenia zajmuje psu 3godz. Tagusiowi zaledwie 10 min :) Potem zabiera się za kanapę. Ale i tak jest kochany. Nie wiemy co może go zainteresować na kilka godz. Może macie jakieś propozycje? ja wiedziałam że to super bystry boksiu aż za bardzo hi hi hi Quote
Ziutka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 caroolcia napisał(a):matko boska czestochowska :-o W pełnym tego słowa znaczeniu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
caroolcia Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 qrcze, to faktycznie moze ta klateczka pomoże - ach niszczyciele z tych niekórych faflaków :shake: Rodzice z kropką też mają przejścia i o jedną kanape i fotel mniej :evil_lol: Quote
Tago Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 co Wy ode mnie chcecie? Przecież jestem grzeczny akuku :) mała gimnastyka i jedzonko :P qrczę, już mnie język boli ;) ...... szaleństwa z moim panem Quote
caroolcia Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 no nie!!! takie niewiniatko na pewno nie broi w domku http://images33.fotosik.pl/13/fedbf20f531ea1bd.jpg to pewnie TZ tak szaleje i na biednego boksia zwala cała winę :evil_lol: Quote
Tago Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 jak widzicie Fred już od dawna przy gniazdku kombinował...... a moje zęby na nim to malutki szczegół hihihi:evil_lol: Quote
caroolcia Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 no i mamy przestępce - jak nic - mały fredziu nabroi a taguś się nasłucha narzekań pańciusi :eviltong: Quote
caroolcia Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 hi hi hi a potem porcja całusków przeprosinowych i boksiowe mizianka :cool1: Quote
caroolcia Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Tago napisał(a):potem sie podlizuje, mały lizusek :lol: hi hi standardzik - jestem taki kochany, przeciez nic takiego sie nie stało :evil_lol: znam to skadś :eviltong: Quote
Recommended Posts