Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 333
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy to było sianko Fredka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Piękna demolka :D:D:D
Ale jaki potulny leży na kanapie :cool3:........przecież nic się nie stało :razz:

Posted

No nie.....znów na spacer???

no dobra.... trochę powariuję, hihihi
qrcze... co by tu robić????

już wiem

małe kąpanko, hihihi

no, teraz jestem czyściutki

muszę się szybciutko wytrzeć, brrrrrrrrr zimno

jestem z siebie dumny!

do domu????? znów kąpiel???? przecież już się kąpałem.......

Posted

Ale się uśmiałam :evil_lol: :evil_lol:
Czwarta fotka jest po prostu superrr....:loveu:
Nieźle wygląda....hihihi.....:diabloti:
Fotorelacja najlepsza jaką widziałam....oby takich więcej
Normalnie kocham tego waszego faflunka.....a w szczególności jak broi....wtedy wygląda najfajniej :evil_lol:

Posted

tak, tak codziennie jak wracamy do domku coś jest zniszczone. Ostatnio zabrał się za gniazdko elektryczne.:smhair2: Musimy kupić klatkę bo nie daj Boże krzywdę sobie zrobi. Ale za to jak narozrabia jest taki słodki i niewinny....:-o....przecież to nie ja - to samo się zrobiło.

Posted

Tago napisał(a):
tak, tak codziennie jak wracamy do domku coś jest zniszczone. Ostatnio zabrał się za gniazdko elektryczne.:smhair2: Musimy kupić klatkę bo nie daj Boże krzywdę sobie zrobi. Ale za to jak narozrabia jest taki słodki i niewinny....:-o....przecież to nie ja - to samo się zrobiło.

Bo takie one są te nasze boksie...:razz:

Posted

czy kiedy wychodzicie Taguś ma zabawki?
bo tak sobie myślę jak Basko rozrabiał: tapczan do wymiany, telefon zjadł półki nowiuśkie zrobił ażurowe :evil_lol: a zabawki zawsze były i niby miał zajęcie :mad: i skończyło się to kiedy dostał kaczuszkę różową pachnącą wanilią, koszmarna zabawka zwłaszcza jak rano ląduje ci na twarzy takie ofaflunione gumowe waniliowe paskudztwo ale niszczyć przestał :diabloti:

Posted

nasz boksio ma dużo zabawek. Ostatnio dostał kauczukowe cudo, do którego wkłada się jedzenie. Pani z zoologicznego, zapewniała, że wyciągnięcie stamtąd jedzenia zajmuje psu 3godz. Tagusiowi zaledwie 10 min :) Potem zabiera się za kanapę. Ale i tak jest kochany. Nie wiemy co może go zainteresować na kilka godz. Może macie jakieś propozycje?

Posted

matko boska czestochowska :-o

http://images31.fotosik.pl/9/11ba66ced793dd73.jpg

to ci boksiowy diabełek!!!!

[quote name='Tago']nasz boksio ma dużo zabawek. Ostatnio dostał kauczukowe cudo, do którego wkłada się jedzenie. Pani z zoologicznego, zapewniała, że wyciągnięcie stamtąd jedzenia zajmuje psu 3godz. Tagusiowi zaledwie 10 min :) Potem zabiera się za kanapę. Ale i tak jest kochany. Nie wiemy co może go zainteresować na kilka godz. Może macie jakieś propozycje?

ja wiedziałam że to super bystry boksiu aż za bardzo hi hi hi

Posted

co Wy ode mnie chcecie? Przecież jestem grzeczny

akuku :)

mała gimnastyka

i jedzonko :P

qrczę, już mnie język boli ;)

...... szaleństwa z moim panem