Martinee Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Na śliczny bokserek znalazł już kochających włascicieli :) Quote
caroolcia Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 a ja uzupełniam o zdjęcia od nowej rodzinki uhhh kamień spadł z serca :razz: Quote
Martinee Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Super psinka widac ,że ma tam naprawde super Quote
Donvitow Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 A jak z drapaniem drzwi i pozostawaniem w domu. Quote
la_pegaza Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 mogę pożyczyć klatkę w razie czego :grins: Quote
caroolcia Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 na razie nowe foteczki od Pani Ani na łączce:loveu: Tago postanowił zostać archeologiem:evil_lol: koła do góry! dumnie noszę patyk:p Quote
la_pegaza Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 uwielbiam zwycięski ogon w górze, jak zdobycz jest w paszczy :lol: Quote
caroolcia Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Mam relację - jest super ;) Tago czuje sie coraz lepiej, katarek ustepuje i juz nie scieramy smarków :-))) Z labradorkiem troche poszalal tym bardziej, ze Chaki jest mlodziutki, ma jakies 4 miesiace. Tagus jest bardzo kochanym zwierzaczkiem. Wczoraj bylismy u rodzicow. Wycalowal wszystkich naokolo. Potem przyszly dzieci sasiadki i tez byl szczesliwy na ich widok. Lubi jak jest duzo osob w domu, a minimum jedna. Taka nasza przylepka. Dzisiaj zostal w domu pierwszy raz samiusienki. Podsluchiwalam pod drzwiami. Troche drapal drzwi, ale zaraz potem sie polozyl. Jak wrocilam lezal na naszym lozku. Trudno nam jeszcze oceniac jak sie zachowuje pod nasza dluzsza nieobecnosc w domu. Bedziemy go stopniowo przyzwyczajac do tego. Na razie nie myslimy o zadnej klatce dla niego. Jest wolnym pieskiem, musimy go po prostu nauczyc pewnych rzeczy a jak sie nie da to wtedy poszukac inne rozwiazanie. Poza tym lubi sporo pobiegac, obsikuje sporo krzaczkow. Jest cudowny. Jak sie obudzi, pierwsze co robi to przynosi supelek i chce wariowac. AAAAAAAAAa z Fredziem obwachiwali sie, potem Tago troche na niego szczekal, ale bardziej zachecajac go tym do zabawy. Fred widac nic sobie z tego nie robi. Odwraca sie kolkami do gory i nie patrzy co sie dzieje hahaha musialabys to widziec. Nie chce jeszcze Freda wypuszczac z klatki kiedy Tagus jest w poblizu. Musza sie do siebie przyzwyczaic. Wiesz co jest najzabawniejsze w naszym psiaku? To, ze chrapie jak dorosly facet, a lapy mu smierdza jak tygodniowe skrapety :-)))) Zwariowalismy na jego punkcie. Widzimy, ze z kazdym dniem w jego oczkach widac szczescie. Pozdrawiamy serdecznie moje podsumowanie: huraaaa :multi: :multi: :multi: Quote
Donvitow Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Czas pomyśleć o drugim:evil_lol: po przeprowadzce. Nie będzie zostawał sam:diabloti: Quote
Tago Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 :lol: ojej, ale by się działo. Będzie miał kumpla obok, pozdrawiamy!!! Quote
caroolcia Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Rodzinka boksiowa pojawiła sie na dogo :multi: serdecznie witamy na waszym wątku ;) i czekamy na relację z pierwszej ręki :razz: Quote
Tago Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 :lol: nasz psiak jest kofffffany. Jest wyjątkowo posłusznym zwierzaczkiem. Prawie zaprzyjaźnił się z Fredziem :))) prawie.... bo Fred jeszcze się go boi :smhair2:, wydaje odgłosy, które słyszałam cztery razy w jego życiu. Poza tym nasz psiak ma chyba podwójną osobowość ;) Kiedy jesteśmy u rodziców jakiś mały diabełek w niego wstępuje :diabloti:. :Dog_run: Robi wtedy wszystko co mu do głowy przyjdzie....szczypie babcie po nogach, gryzie mebel, asystuje przy obiedzie, gryzie mamy piłeczkę do ćwiczeń, wyciera grzbiet w dywan. Wszyscy sobie oczywiście nic z tego nie robią, są nim po prostu zachwyceni. Ma jeszcze lęki. Boi się np. wchodzić do bloku, w którym mieszkają rodzice i do windy. U nas nie mamy tego problemu. Coraz bardziej się do nas przyzwyczaja. Oczywiście zostawiamy go samego w domku. Nie robi to już na nim wrażenia. Za to jak wracamy do domu to :sweetCyb:huuurrrraaaa wrócili. Co jeszcze mogę o nim powiedzieć? Jest wielkim śpioszkiem :grins:. Przyzwyczailiśmy się do jego chrapania w nocy. Rano jest problem, żeby wyszedł na spacerek bo on jest taki śpiący :loveu: i kto mu w ogóle przeszkadza. Teraz też śpi z kółkami do góry. Quote
caroolcia Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Tago napisał(a)::lol: nasz psiak jest kofffffany. Jest wyjątkowo posłusznym zwierzaczkiem. Prawie zaprzyjaźnił się z Fredziem :))) - Mam nadzieję, ze chłopaki się w końcu przełamią :lol: Poza tym nasz psiak ma chyba podwójną osobowość ;) Kiedy jesteśmy u rodziców jakiś mały diabełek w niego wstępuje :diabloti:. - no w końcu większość dzieci lubi się popisywać :eviltong: . Ma jeszcze lęki. Boi się np. wchodzić do bloku, w którym mieszkają rodzice i do windy. - ja sama boję się wind, więc wcale mu sie nie dziwie:cool3: U nas nie mamy tego problemu. Coraz bardziej się do nas przyzwyczaja. Oczywiście zostawiamy go samego w domku. Nie robi to już na nim wrażenia. Za to jak wracamy do domu to :sweetCyb:huuurrrraaaa wrócili.- w końcu to boksio jest :loveu: Co jeszcze mogę o nim powiedzieć? Jest wielkim śpioszkiem :grins:. Przyzwyczailiśmy się do jego chrapania w nocy. Rano jest problem, żeby wyszedł na spacerek bo on jest taki śpiący :loveu: i kto mu w ogóle przeszkadza.- tego zazdrosze - moj szarp robi mi rano pobudki i dospać nie mogę :eviltong: Teraz też śpi z kółkami do góry. - to poprosze o drapanie po brzuszku w moim imieniu :loveu: Quote
SimonK Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Tago napisał(a)::lol: nasz psiak jest kofffffany. Jest wyjątkowo posłusznym zwierzaczkiem. Prawie zaprzyjaźnił się z Fredziem :))) prawie.... bo Fred jeszcze się go boi :smhair2:, wydaje odgłosy, które słyszałam cztery razy w jego życiu. Poza tym nasz psiak ma chyba podwójną osobowość ;) Kiedy jesteśmy u rodziców jakiś mały diabełek w niego wstępuje :diabloti:. :Dog_run: Robi wtedy wszystko co mu do głowy przyjdzie....szczypie babcie po nogach, gryzie mebel, asystuje przy obiedzie, gryzie mamy piłeczkę do ćwiczeń, wyciera grzbiet w dywan. Wszyscy sobie oczywiście nic z tego nie robią, są nim po prostu zachwyceni. Ma jeszcze lęki. Boi się np. wchodzić do bloku, w którym mieszkają rodzice i do windy. U nas nie mamy tego problemu. Coraz bardziej się do nas przyzwyczaja. Oczywiście zostawiamy go samego w domku. Nie robi to już na nim wrażenia. Za to jak wracamy do domu to :sweetCyb:huuurrrraaaa wrócili. Co jeszcze mogę o nim powiedzieć? Jest wielkim śpioszkiem :grins:. Przyzwyczailiśmy się do jego chrapania w nocy. Rano jest problem, żeby wyszedł na spacerek bo on jest taki śpiący :loveu: i kto mu w ogóle przeszkadza. Teraz też śpi z kółkami do góry. Super sie czyta takie relacje! Bardzo sie ciesze, ze ten sympatyczny stworek trafil w dobre jak widac rece! Tez zauwazylismy, ze straszny pieszczoch z niego i jak juz sie do nas przekonal, nie odstepowal nas o krok ;-) Mlodziutki jest, wiec wszystko przed nim! Pokona leki i bedziecie mieli z niego sporo radosci ;-) Pozdrawiam! :) Quote
Tago Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 ...już nam daje wiele radości. Przylepka nasza kochana. :p Chcielibyśmy wam podziękować za to, że tak naprawdę dzięki wam mamy tak wspaniałego psiaka. Zapraszamy was serdecznie do nas, do Wrocławia. Caroolcia weź ze sobą Kropkę i Maxi. Poszaleją wtedy na maxa. Quote
Donvitow Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Fajnie. Trzymam kciuki. Dzięki za piechola i że wlazłeś na dogo. To nas uspokaja. Pozdrawiam serdecznie DT-Donvitow Quote
Martinee Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Super ,że trafił własnie do was prosimy o forki ;) Quote
Tago Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/08902e57a0c63847.html Quote
Tago Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/be5894101017c988.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/08ea33e66428fb1c.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/793418191419f6bc.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c5e91b7f5b1a13c2.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/09caae429d26adff.html Quote
Tago Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/08ea33e66428fb1c.html Quote
Ziutka Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Zdjęcie na którym robi "żabę" jest przecudowne :loveu: :loveu: A to z językiem i jednym zamkniętym okiem...:cool2:.....super Quote
Recommended Posts