Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 333
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

caroolcia napisał(a):
Jutro Państwo z Wrocławia przyjada wieczorkiem po boksia :-( Czy mogę liczyć na kogoś z Wrocławia w temacie wizyty poadopcyjnej???
Ojej, to już? Tak szybko???

Posted

caroolcia napisał(a):
Ja Ci dam:mad: . Oni/Gonia/ chcą żebym pojechał odbierać poród dobermanów:diabloti: .Wole udawać że nie mam mapy:evil_lol:

To ja nie mam mapy a nie Karolcia. Maupiszon przestawił mi wczoraj automat logowania:angryy:

Posted

Maluszek już pojechał. Myślę że rodzinke będzie miał kochaną. Młodzi ludzie, bardzo sympatyczni, mam obiecaną relację i może nowa Pani boksika odezwie się na dogo....:razz: Na pewno prześlą foteczki. Boksiu ma juz zabawki, jedzonko i wszysko co w domku do szcześcia potrzebnie i będzie mieszkał z fretką:evil_lol: .
Bardzo mi smutno ale myślę żę będzie miał ciepłą rodzinke, no i domek z ogródkiem za jakiś miesiąc, dwa :lol:
Bardzo dziękuję Szymonowi za znalezienie maluszka i pomoc organizacyjną, Donvitow za DT i Basi, że nie wyrzuciła donvitow z kolejną przybłędką. Przede wszystkim nowemu domkowi za pomoc w drodze do szcześcia boksika - mam nadzieję, że maluch zawładnie waszym serduszkiem tak szybko jak zdobył moje:loveu: !!!!

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Super!!!!!!!!!!!!!!!
Szybka akcja, szybki dom!!!!!!!!!!!!!!!

Dzięki Szymon i mega "świrnięta" rodzinko W. :loveu:

Ja Ci dam świrnieta. Teoretycnie jestm normalny:evil_lol:

Posted

Nie ma za co dziekowac!
Przeciez nie moglismy biedaka przy drodze samego zostawic, musielismy go zabrac ;-) Obiecuje jednak, ze jesli taka sytuacja nam sie zdarzy po raz wtory (ODPUKAC!!!), nie bedzie zadnego schronu, a od razu uderzymy do Was! Telefony mam i juz wiem co robic :)

Pozdrawiam i dziekuje za zainteresowanie i pomoc! :)

Posted

Zhakowałem caroolci skrzynkę i mam

Tiago ma sie dobrze. Nasz psiak wczoraj przespal cala droge do domku, slodko chrapiac :-))). W nocy spal obok naszego lozeczka. Bylismy dzisiaj u weterynarza. Ma mocny katar i lzawia mu oczka. Jego smarki byly wszedzie ;-) Martwilismy sie, ze to cos powazniejszego. Na szczescie jest troche przeziebiony, jak to stwierdzil weterynarz. Zapisal mu leki, kazal mu dawac witaminke "c" i przemywac oczka specjalna woda. Obiecalismy przeslac zdjecia. Niestety na razie tylko tyle, poniewaz dzisiejszy dzien spedzilismy w rozjazdach (czas spedzony na budowie, poznal sie z sasiadki psiakiem labradorkiem, no i weterynarz), albo Tiaguś smacznie spal :-))). Zdjecia sa z jego supełkiem i piszczaca myszka, ktora sobie pozyczyl od fretki hahaha. Ciekawe co na to Fredzio powie? Czesto z nim wychodzimy. Zastanawia nas to, ze podczas spacerow ma momenty, ze chowa sie pod auto i nie chce wyjsc. Z czasem mu to przejdzie, swoje biedactwo przezylo. Nie martwcie sie o niego. Pokochalismy go od razu. Be
dziemy o niego dbac i dawac mu szczescie. Jesli chodzi o jedzenie. Suchej karmy nie chce jesc. Wczoraj dostal parowki z Sokołowa :o) ach ten moj maz rozpieszcza go. Dzisiaj go przechytrzylismy, wymieszalismy mu mokra karme z sucha. Wcinal az mu sie uszy trzesly. To tyle. Bedziemy w kontakcie. Pozdrawiamy goraco.
Są dwie fajne foty/ jedna na kanapie:shake: ale Karolina wklei w poniedziałek i tak dostanę za ten przedruk.
Buziaki