SimonK Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Witam! Wczoraj, okolo godziny 19 znalezlismy walesajacego sie przy drodze Boksera, wracajac ze Strzeszynka do Poznania. Zawrocilismy. Pies przywital nas machajacym ogonem, jednak byl nieufny. Minelo troszke czasu zanim podszedl, dal sie poglaskac. Dalismy mu wody, bulke i postanowilismy zawiezc do schroniska. Mamy z nim kontakt, szukamy domu dla tego pieska! Jest mlodziutki, ma niespelna rok, wyglada na to, ze ktos go zostawil przy drodze. Zdjecia i szczegoly na naszej www. http://vasco.optimedia.pl W razie pytan, prosimy o kontakt! Quote
Ziutka Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Dałam boksia na wątek zbiorczy bokserów. Mam nadzieje, że szybko znajdzie domek. W schronisku się psina zmarnuje. Quote
Hippies Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Śliczny maluch :loveu: nie dajmy mu gnić w schronisku :placz: może ktoś się znajdzie ??? Kto pokocha takiego kofffanego fafluna ??? Quote
Hippies Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Do góry maleńki - przecież musisz się pokazywać !!! Quote
Ziutka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Piękny faflunku....znajdź szybko domek :-( :-( Quote
michelle04 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 ..Ziuta_23, Hippies chyba musimy załozyć kółko wzajemnej adoracji, bo oprócz nas to...jakby nikogo nie było....:shake: Quote
caroolcia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Jestem! Moge wystawic na allegro - Rambo tak chyba domek znalazl...on jest w poznanskim schronie, tak? czy ma teraz kwarantanne? Quote
SimonK Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 caroolcia napisał(a):Jestem! Moge wystawic na allegro - Rambo tak chyba domek znalazl...on jest w poznanskim schronie, tak? czy ma teraz kwarantanne? Ma teraz kwarantanne, 14 dni. Dzis bede dzwonil do schroniska lub jutro tam pojedziemy dowiedziec sie, co z nim, czy zdrowy i w ogole, zapytac o wszystko! Quote
caroolcia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 ogłaszać go juz teraz czy zaczekać, aż się czegoś więcej dowiecie? Quote
SimonK Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 caroolcia napisał(a):ogłaszać go juz teraz czy zaczekać, aż się czegoś więcej dowiecie? Mozna juz teraz, im wczesniej tym lepiej! ;-) Quote
caroolcia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 link do allegro, na razie nie podałam kontaktu, jak tylko dostane wstawie http://www.allegro.pl/item218582989_cudowny_mlody_bokser_potrzebuje_pilnie_domu.html Quote
Ziutka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Caroolcia...podaj kontakt do Szymona, lepiej najpierw sprawdzić domek...boksio jest piękny i trzeba uważać na pseudohodowlę :angryy: :mad: a wiadomo jak to w schronisku....ktoś się trafi i oddają bez sprawdzania domku w jakie warunki psina idzie. Wysyłam Ci numer na priva. Quote
caroolcia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 ok podam na szymona, czekam na PW i zaraz uzupelnie allegro - jak najbardziej domek trzeba sprawdzic jestem w 100% za chociaż po cihu licze, że boksio może się zgubił i właściciel odbierze go ze schronu) Quote
SimonK Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Dzwonilem dzis do schronu. Na dzien dzisiejszy z wiedzy Pani, ktora ze mna rozmawiala wynika, ze Bokserkowi nic nie dolega. Zaznaczyla jednak, ze dokladnie bedzie wszystko wiadomo w przyszlym tygodniu. Psiak teraz przechodzi kwarantanne, czeka na niezbedne szczepienia. Quote
caroolcia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 To czekamy na koniec kwarantanny i dalsze info, na allegro powodzenie duże:cool3: Quote
Ziutka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='caroolcia'] na allegro powodzenie duże:cool3: Szymon pamiętaj, żeby sprawdzić dokładnie domek....jeśli ktoś będzie zainteresowany adopcją. Miałyśmy ostatnio taki przypadek (jak szukałysmy domku dla naszego schroniskowego ONKA ) z Kasiąprodex.....facet świetnie gadał i w ogóle.....a okazało się, że to pseudo....i takie fajne szczeniaki by były - jak to pan stwierdził :angryy: :angryy: Quote
Hippies Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 A my znowu przypominamy się kofffanemu ludziowi żeby kofffany ludź zwrócił na kofffanego pieska swoje piękne oczy :razz: Quote
Recommended Posts