matinestka Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 i konie nam poopowiadały o bieszczadzkich aniołach ........... i bajeczne widoki spiewały o pachnących połoninach ..... kapliczka skapana cieniami drzew pamietala o ludzkich ściezkach .......... najpiekniejsze przed nami .. stanelismy jak wryci .... klimat magiczny ... mati wyskoczyła z samochodu z patuszyca... staneły i rozkoszowąły sie ..... zapachem palonego drewna..... poezja , magia, drwutnia w sercu bieszczad..... ja moge sie zalozyc ze one by tak i wiecznośc stały ........ i upajały się wonia...... łzy cisna sie w oczy ...... :bluepaw: Quote
matinestka Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 trzeba było je otrzaśnać i przwyrócic do nas... bo droga czekała....... nie miałysmy sumienia.. bo mati jak zahipnotyzowana..... ale niestety....... czas dalej goni.... dotarłysmy wiec w kocu nad soline..... na zachód słonca:) na dzień dobry pyszny goferek z bita śmietana :) ma to straszzne sepy jestemy :eviltong: zrestza patrzcie.. niezwykle skupiony wzrok i mina jak sie patrzy .. a mati juz goferkiem dzieli :) widoczki : :bluepaw: Quote
matinestka Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 spacerek po tamie: :bluepaw: Quote
matinestka Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 złapaliśmy w kieszeń zachód slonka.... co by przywieśc go prosto do domu ........... takie włąsnie sa "nasze " bieszczady...... wrócimy .. nie jeden raz.... wrócimy .... pozdrawiamy Was gorąco :buzi: :bluepaw: Quote
ewatr Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Wzrok Bejbusa powalajający ................ skrzynia biegów twarda ale Mati ważniejsza ............... drewutnie pachnace ech.................. moc hipnotyzujaca gofra ze smietana godna reklamy ............ zachód słońca ................bez komentarza :lol: miło sie czyta Wasze opowieści :calus: Quote
matinestka Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 [quote name='ewatr']Wzrok Bejbusa powalajający ................ skrzynia biegów twarda ale Mati ważniejsza ............... drewutnie pachnace ech.................. moc hipnotyzujaca gofra ze smietana godna reklamy ............ zachód słońca ................bez komentarza :lol: miło sie czyta Wasze opowieści :calus: hej Mamus Ewus mati :) a moja przyszła teściowo:) ( tylko ciii co by mati nie śmała ze mnie:oops: mati mi cos wspominała o biesssowej komunie:) ja tez kcem :) i w reklamie tez moge zagrac co by kasiurke dla mati zarobic na sadzonki do przy komunowego ogrodu :) hihih jak tam piękniutki ARmani ??:oops: pozdrawiam :buzi: :bluepaw: Quote
matinestka Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 a tak wogóle to patrzcie kto przyszedł poszwędac sie z nami :) i przywitac:) i buziolki Wam przesłac:) reszta naszej Brygady :) osobiście:) tak więc buzi dla Was slą: r o d z i n a W ą s a c z y : :bluepaw: Quote
Coyote Ugly FCI Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='ewatr']Wzrok Bejbusa powalajający ................ skrzynia biegów twarda ale Mati ważniejsza ............... drewutnie pachnace ech.................. moc hipnotyzujaca gofra ze smietana godna reklamy ............ zachód słońca ................bez komentarza :lol: miło sie czyta Wasze opowieści :calus:\ Ewcia lepiej tego nie mogłaś ująć rewelacja..opowieści...fotki...psia miłość do człowieka ukazana w przepiękny sposób:loveu::loveu::loveu: Quote
matinestka Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 E L G R E J :) TRISTAN Z IZOLDą :) :bluepaw: Quote
Coyote Ugly FCI Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Izolda to ta zielona???:razz::razz: Quote
matinestka Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 i "najdziwniejsze" spośród nas ale jakże urocze :) ALISZYLA:) oraz PATYK :) NO TO PRAKTYCZNIE ZNACIE JUZ NASZA CAłA EKIPE:) TAK TO SOBIE ZYJEMY .. JA OSOBISCIE NAJBARDZIEJ LUBIE HARCE Z ELGREJEM :) WIESNIAKIEM SZARYM :eviltong: A WASACZY ZAWSZE PILNUJEMY żEBY NIE ZASZYłY SIę W CIEMNE KATY POKOJU .. STOIMY NA WARCIE RAZEM Z PATUSZYCA:) POZDRAWIAMY WSZYSCY !!!!!!!! WAS SERDECZNIE GORąCO I WOGóLE:) :buzi: :bluepaw: Quote
matinestka Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 [quote name='Iwona1984']\ Ewcia lepiej tego nie mogłaś ująć rewelacja..opowieści...fotki...psia miłość do człowieka ukazana w przepiękny sposób:loveu::loveu::loveu: heja Iwonka:) cieszymy że podoba nasz "świat":) jak juz tu kiedyś pisałam ... w imieniu całej naszej Ekipy ... my bez mati nigdzie tak samo jak ona bez nas.... ech ..... :loveu: jak jest w tej gupiej warszawie to normalnie ....ech :/ [quote name='Iwona1984']Izolda to ta zielona???:razz::razz: tak jest :) tylko my baby wiemy przeciez co to znazcy wysiedziec swoje przed lustrem nie??? :eviltong: ( poleciało stereotypowo:eviltong: ) buziole ogromne dla Ciebie:) :bluepaw: Quote
Coyote Ugly FCI Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='matinestka'] tak jest :) tylko my baby wiemy przeciez co to znazcy wysiedziec swoje przed lustrem nie??? :eviltong: ( poleciało stereotypowo:eviltong: ) buziole ogromne dla Ciebie:) :bluepaw: :evil_lol::evil_lol:czyli norma kazda kobitka do lusterka biegnie jak ma być focona:loveu: ja tu tak nieśmiała z życzeniami wpadam:oops: http://rodzinnastrona.ovh.org/bozenarodzenie/6.htm Quote
g_o_n_i_a Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Bry wieczór Mati i Magiczna Trójko + rodzinka wąsaczy, Earlgrey, papugi i robaczki :evil_lol: :buzi: :buzi: :buzi: Piękne :loveu: :loveu: Aż latem i słonkiem zapachniało :) http://img183.imageshack.us/img183/5024/b21rv9.jpg Hihi ale puchaty :loveu: http://img172.imageshack.us/img172/839/wasacze3eo2.jpg I znów wpadam w zachwyt uch :loveu: Niesamowita jest http://img172.imageshack.us/img172/3392/aliszyla2zh2.jpg A my mamy dla Was karteczkę z życzeniami http://images31.fotosik.pl/85/b89876301aae4101.jpg Buziaki Siostra :buzi: Quote
Cambel&Megi Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Helloł :):) Reszta opowieści z Bieszczad - W S P A N I A Ł A :loveu: :loveu: O mamoooo........:mdleje: wreszcie ujrzałam resztę Twojego 'Zwierzynca' ;) :loveu: Jak ja Ci zazdroszczę tej Rodziny Wąsaczy.....:placz: Miałam chomika /dżungarka/, przed Megulą, jeszcze żyje......u koleżanki....Wiesz, Megi, schronisko, kraty, taka fobia......Musiałam oddać :placz: Na szczęście trafiła w dobre ręce...... Śliczne hmm umaszczenie? mają te Twoje chomiki :loveu: Elgrej cudo :loveu: Jaki kolorek..uhh błękitek :cool3: Papużki śliczne :loveu: chociaż osobiście wolę ssaki....;) http://img172.imageshack.us/img172/3392/aliszyla2zh2.jpg A więc to dziewucha....:loveu: to ta z targów, prawda? Ciekawe imię ;) Pozdrawiamy cieplutko, i od razu życzymy radosnych świąt :):) http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9148783&postcount=1826 O, a przy okazji, widzę, zaczęłam 20 stronę galerii :razz: Quote
basia2202 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 nieco późne... ale jeszcze nie całkiem spóźnione;) życzenia zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia :tree1: bogatego mikołaja :x-mas:wiele miłości, ludzkiej życzliwości, oraz szczęścia i samych łask bożych w nadchodzącym Nowym 2008 Roku Basia, Mariusz i Zuzanka:) Quote
ewatr Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Wpadłam w starym roku z Pikolakiem :eviltong:;) Quote
g_o_n_i_a Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Dzien dobry wieczór :) A my z Azulkiem chciałyśmy Wam życzyć samych radosnych chwil w Nowym Roku i oby wszystkie marzenia się Wam spełniły. :buzi: :buzi: Quote
matinestka Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 witamy sredecznie:) bardzo dzikeujemy za życzonka od Cambel , picolaka od Mamusi :) , za zuzkową choinke:) życzonka od Sisy i Azy :buzi: :buzi: a my banda Wieśniaków życzymy WSZYTSKIM WAM NASZYM PRZYJACIOłOM SCZESLIWSZEGO NOWEGO ROKU!!!! I ZEBYśMY SIę SPOTKALI TU ZA ROK ... I MOZE NIE TYLKO TU :buzi: :bluepaw: Quote
matinestka Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Pimpek napisał(a):Dziękujemy, nawzajem :cool3: hej Pimpek :) witamy :) a proszę bardzo i dzIekujemy :) :bluepaw: Quote
basia2202 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 witajcie w nowym roczku szalona ekipo podróżników! :multi: życzymy Wam, aby ten nowy roczek był szczęśliwszy i pod każdym względem lepszy od starego :loveu: całusyyyy!! :loveu: Quote
matinestka Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 [quote name='basia2202']witajcie w nowym roczku szalona ekipo podróżników! :multi: życzymy Wam, aby ten nowy roczek był szczęśliwszy i pod każdym względem lepszy od starego :loveu: całusyyyy!! :loveu: witamy Zuzkowe:loveu: oby oby:) dziękujemy :) p.s. życzymy sobie wiecej wypraw a co :D hihih pozdrawiamy wycałowac Zuzę!!!!!! :buzi: :bluepaw: Quote
psiulka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Dobry wieczór w noworoczne popołudnie :loveu: Dziękujemy za życzenia i wzajemnie składamy :multi: Przydałyby się też jakieś nowe zdjęcia u Mati, psiaków, króliczka, papużek i patyczaków :loveu: :buzi: Pozdrawawiamy :) Quote
Recommended Posts