Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 270
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

heh.. ale w dobrym momencie zaglądnęłam :evil_lol:
jakieś ciacha pysznościowe są... hehe! :multi:

witanko kochani:)
Zuzanka zajrzała pobrykać z Bejbichą:evil_lol: :loveu:
:Dog_run:

co tam u Was?? ;)
mizianko dla Wszystkich piesów!! :multi: :loveu:

no i... buziaaaakiii!! :loveu:

Posted

matinestka napisał(a):
a witamy witamy :) cieszymy ze nasza gaeryja i Buraki wprawiaja w takie zachwyty :siara: dziekujemy za pozdrowienia :) mi tez cieżko wybrac faworyta..... jakos te buraki takie zabradzo zburaczalr:eviltong:

jak tylko mati wróci będa zdjecia.. chyba ze Dziadek Brut sie opierdziela podczas mojej nieobecnosci i zdjec nie obrabia...... :eviltong: ja mu dam :)

:bluepaw:

A tam Buroki........toz to one cudowne są :loveu: a ja ze swoich tajnych zrodel wiem, ze Ty masz caly zwierzyniec...ja to bym prosila jakies fotencje gryzoni uhhh :loveu: :eviltong:
No a co ma Brutowski robic...Panci nie ma, chata wolna, a Ty mu jeszcze zdjecia kazesz obrabiac? Uhhh wyrodna pancia :shake::shake: :evil_lol:

Posted

[quote name='ewatr']Pancia wróciłaś juz do swoich buraków :evil_lol:??

a wrócila wrócila, co oczywsicie Mamcia juz wie:)

bylo cudownie co Mamcia tez juz wie :) mati nie moze sie doczekac nstepnego zjazdu :oops: ..a to dopiero 10- 11 listopada:(

[quote name='basia2202']heh.. ale w dobrym momencie zaglądnęłam :evil_lol:
jakieś ciacha pysznościowe są... hehe! :multi:

witanko kochani:)
Zuzanka zajrzała pobrykać z Bejbichą:evil_lol:

co tam u Was??
mizianko dla Wszystkich piesów!! :multi:

no i... buziaaaakiii!! :loveu:

witamy Basienko i witamy Zuzanko :) mam nadzieje ze Zuza bedzie sie wysmienicie bawic z moja wiesniara Bejbiara:siara: hihihihi boszzz:eviltong: ... wczoraj jak moja Trója zostala w domu sama to jak wrócilismy to ze smiechu umieralam ... wyobraz sobie ze te wiesniaki pozabierały po 1 bucie z kazdej pary i wszystko poukladaly normlanie w rzadeczku w duzym pokoju ..... cóz za zmyslna idea.... no ja nie moge:eviltong: a ja wiem kto to wymyslił .. Bejbus... a Patuszyca jej pomogła.. Dziadek pewnie sie na nich wkurzał co one wyczyniaja.. ale mozliwe , ze chodz jednego buta i sam przytachał .... tylko tak mysle po co im to bylo ??? :siara: no nie wiem ...

[quote name='Cambel&Megi']A tam Buroki........toz to one cudowne są :loveu: a ja ze swoich tajnych zrodel wiem, ze Ty masz caly zwierzyniec...ja to bym prosila jakies fotencje gryzoni uhhh :loveu:
No a co ma Brutowski robic...Panci nie ma, chata wolna, a Ty mu jeszcze zdjecia kazesz obrabiac? Uhhh wyrodna pancia :shake: :evil_lol:

a cóz to za tajne źródla??? ja sie chyba zaczynam bac:siara: ... no łądnie:eviltong: .. a fotki reszty zweirzynca to wiesz... długo rozmawialismy z moja Trójka co by zalozyc ta galeryje.. oj długo .. one sie strasznie wstydza... ale w koncu zdecydowlaismy tak a nie inaczej ... za to restza mojej Brygady tez sie wstydzi ... ale obiecuje ze jak przełamia lody niesmialosci to napewno sie tu pojawia :)

pozdrawiamy gorąco :)

aaaaha.....a Bruto to kochany Bruto i tej swojej wyrodnej Panci to czasem słucha:eviltong: ...ale musze powiedziec ze w czasie mojego wyjazdu piekne obrobil zdjecia :buzi: .. i cala Trójka zaczneimy wieczorem opowiesc o Biesczadzkiach Aniołach ... ( tzn pozno wieczorem .. bo mati na druga zmanie dzisiaj :) )

BUZIOLE!!!!!:buzi::buzi:

Posted

Dziadeczek sie spisał :) lecimy w Biesy :)

opowieści o spowitych magia Biesczadach snuje Bejbisia :loveu:

dziekuje mati za słowo wstępne:) a w Bieszczadzkie lasy wybralismy sie na babskie szukanie wilków:) było iscie niesamowicie..

po niezbyt dłuuugasnej drodze , zatrzymalismy sie przed Komańcza na rozprostowanie kości i w celach nawożeniowych :eviltong: oczywiscie wszystkim głupawka odbiła czując tamto powietrze.. a mati to skakała i latała jak korek :eviltong: ... my też z patuszyca byłysmy takie radosne i bawiłysmy sie w sciganego - podgryzanegoo:)

Posted

po tym jakże iscie wyczerpującym przystanku... i mniej wyczerpującej dalszej drodze, gdzie krajobrazy piękniały z sekundy na sekunde... dotarłysmy do cerkwii w Szczawnem . Ta dawna cerkiew prawosławna została wzniesiona w latach 1888-1889. W tym samym czasie powstala obok niej dzwonnica drewniana.... we wnetrzy niby trzasneli polichromie tak w 1925 roku .. ale tego nie wiem .. bo 1. wtedy mnie na swiecie nie było
2 ogólnie jak my wpadłysmy to była zamknieta... dlatego tez pozostaje wierzyc lub nie historycznym spekulacjom :)

Bejbi Ty to umiesz w baaardzo przystępny sposób przekazywac wiedze:) hhihiih

dzięki Patusza:) a co się bede.. mówie jak jest hihih .. a taka jest ta cała cerkiew z polichromia:eviltong: czy bez niej :eviltong:

Posted

z Patuszyca musiałysmy dokladnie zbadac wszystko ... i to migiem ... :)

i idziemy do autecka:) sliczna łaczka :)

patuszyca - dzik :eviltong:

ja Ci dam Bejbusie jeden !!! patrz na siebie:eviltong:

no co ... prikrasnaja poza wyjściowa:eviltong:

Posted

po całych tych cerkwiowych opowiesciach .. pojechaliśmy dalej .... prosto na śniadanie... a gdzie?????? .....:siara:

patrzcie kogo spotkalismy po drodze:) noo ... obszczekac z porszaka trza bylo .. niech se nie myśla ooo :eviltong:

takie to nam widoki przyozdabiały droge....

Posted

no i tak dotarlismy do Przełęczy Wyżnej ( 872 M.N.P.M.) .... skąd rozpoczeła sie nasza piesza wedrówka na sam szyt Połoniny Wetlinskiej ... czyli na sniadanie do Chatki Puchatki :)

a tak z Przełeczy ukazuje swe lico cudowna Połonia Caryńska:

( tam byłam ale w lipcu :) )

i nasz cel : Wetlinska z Chatka:)

jeszcze wieksze zbliżenie:

C.D.N.

Posted

Ale wspomnienia :lol: cudo !!!

Kolory piękne bez wzgledu na pore roku a dziewczyny jak zwykle prawdziwe turystki :loveu::loveu: i jakie one zadowolone :multi:

Posted

[quote name='Cambel&Megi']Ale fotorelacja uhhhh :loveu: ....Zdjęcia przecudne....ale te widoki, to nie to samo co na żywo.....:lol: Bieszczady to piekne są..Ostatni raz to bylam w czerwcu, też na Poloninie Wetlinskiej :razz: :)
http://img210.imageshack.us/img210/4807/b12dg9.jpg
Ale Bejbusek pozuje mmmmmm modelka
Czekam na cd ;)

pewnie ze to nie to samo co zdjecia.. Bieszczady trzeba dotknąc... żeby poznać ich smak ....a zdjecia ..zdjecia pozstawiaja tylko pamiec zapachu.....do którego wracam ...w oczekiwaniu na kolejne spotkanie z Aniołami :)

[quote name='psiulka']Łaaa :loveu: :mdleje:

Witamy :multi:

To miejsce mi się najbardziej podoba http://img249.imageshack.us/img249/8499/b23jv0.jpg :loveu: :loveu:

Ale mieliście fajny wypadzik na wakacjach :loveu: Te psiaczki to mają z Tobą dobrze :loveu:

Wycałuj ode mnie! :iloveyou:

Czekam na ciąg dalszy :lol:

Caryńska piekna to fakt:)

a to nie moje Buroki maja ze mna dobrze tylko ja z nimi :) jak nie moge z nimi jechac to nie jedziemy nigdzie... ja bez nich sie nie ruszam.... bo to moje Strazniki :D:loveu: i Towarzysze wedrówek :)

Wiesniaki wycalowane:)

[quote name='ewatr']Ale wspomnienia :lol: cudo !!!

Kolory piękne bez wzgledu na pore roku a dziewczyny jak zwykle prawdziwe turystki :loveu::loveu: i jakie one zadowolone :multi:

hej Mamus:) dokladnie cudne wspominienia..... a moje Wilczyce to spróbowałyby nie byc zadowolone z takich harców:diabloti::diabloti: hihihihihi

do zobaczenia dzisiaj :buzi:

• 3 weeks later...
Posted

Mati nie ma czasu to ja Wam moze pokarze jej psy ?:diabloti:;)

Na imprezie u Armaniego .......lekko znudzone ale co tam :eviltong:

To białe to wlasnie Arnik ...........

Posted

i znów zaniedbalismy nasz watek i nasza opowiesc :( nic tylko na stosie spalic za to bezczeszczenie cybermiejsca moich Dzieci :( dzieki Mamus ze chodz Ty próbujesz zapełnic pustke:) a Bejbik to mi caly czas na uszko szpece kiedy znów z Armanim sie zobaczy .. no zakochala sie Bida moja .... oooooo :eviltong:

Posted

[quote name='matinestka'] dzieki Mamus ze chodz Ty próbujesz zapełnic pustke:) a Bejbik to mi caly czas na uszko szpece kiedy znów z Armanim sie zobaczy .. no zakochala sie Bida moja .... oooooo :eviltong:

Robie co moge ale jednak nie to samo jak urwisy opowiadają :loveu::eviltong:

Posted

witajcie, zgrana brygado ;):loveu:
pooglądałam foteczki:)
kuurcze... te psiska mają z Tobą za dobrze!! ile one się nazwiedzają:loveu:
no żyć, nie umierać!!
wyściskaj ode mnie i Zuzki caaaaałą ekipę:)
buziolki!!
:p

• 2 weeks later...
Posted

witajcie Kochani :) jestesmy znów :) uch :) dziekujemy za odwiedzinki ... Mamci Ewci za podtrzymanie galeryji :) co bysmy bez Ciebie zrobili (ewciu ja sie zako..... w Armaniku :oops: ......tylko nie mów nic mati ....bo sie wstydze:oops:Arnik jest taki szarmancki, piekny, przystojny, uroczy,zabawny ..... i w ogole...... :oops: ......

a szeleczki Cambel to wiesz:) "zjadłam" tamte wczesniejesze w zakopanym .. i mati sie wkurzyla i sprawila mi grubsze i mocniejsze...no coz ja poradze ..jak ja nigdy w zyciu Tater nie widziałam...... :eviltong: .... trzeba było sie zrilaksowac:)

basienko :) pozdrów Zuzanke ode mnie i reszty tej ekipy :) my kochamy jak mati nas zabiera :) zrestza mati zawsze nam mówi ze bez nas sie nie rusza i pakuje do porszaka:eviltong:..... a pomyslec ,ze kiedys nawet nie wiedziałysmy z patuszyca..co to prawdziwy dom... a co dopiero takie podróze :oops:...mati :buzi:

dziekujemy Wam za odwiedzinki i cierpliwosc :oops:..a teraz powracamy w bieszczady....skonczyłysmy na poczatku wyprawy na wetlinska..z przełęczy wyżnej .. tak więc do dzieła:) Bejbiczku zaczynaj druga odsłonę wyprawy , Brutusie gotowy ze zdjeciami ???????

tak jest !!! moje Panie.... juz jestem na posterunku :) no to trzaskamy !!

Posted

z przełeczy wyznej wystartowaliśmy na szlak.. prowadzacy prosto do chatki puchatki <na połonie wtelniskiej oczywiscie> :) ..widoki oszalamiające :) piękne zaczątki jesieni koiły nasze "slabości estetyczne":) zapowiadało się troche marszu ale co to dla nas:) my uwielbiamy takie wedrówki dlatego tez śmiało i dziarsko mknęłysmy do przodu :)

i otaczajace nas widoki :

Posted

i dotarłysmy tak .. na "pietro" połonin :) uch cudo :) mimo tego ze strasznie tam wieje.... słonko przygrzewało ..... góry w całej okazałości ...tyle miejsca do biegania:eviltong: .... no alemy z racji tego ze trzymamy siemati .. szłysmy elegancko drózka :) ....

a tak odpoczywałysmy ... jedna noga juz na połoninach :) a w zasadzie to 8 łapami :)