g_o_n_i_a Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Cześć Duża :multi: Jak zdróweczko? [quote name='matinestka']tak tak ... byliśmy z Bejbem i Patuszycą na wyprawie w jesiennych bieszczadach :) Bejbus to powoli zyskuje sobie na miano bieszczadzkiego wilka nie ma co :) co chwile hasa po tych połoninach :) krótko bo tylko jeden dzien teraz .. ale za to pełno wrażeń ... śniadanie na Wetlińskiej w Chatce Puchatka, obiad w Ustrzykach Górnych a kolacja nad Soliną :) Chatce Puchatka? :multi:Też cem! :D:D:D [quote name='matinestka'] pozatym w miedyczasie byliśmy na bossskim spacerku z Azulką , która oficjalnie należy do Bandy Wieśniaków:eviltong: pozdrawiamy gorąco wieśniare Aze :eviltong: i moja siostrunie Gonię :) jak tylko mati juz bedzie ok to wiesz Gonia... w teren ,w teren , w teren :) bo z Sisotra tak fajnie się gada :) Uch i znów cieszkamy jak buraki hihi :loveu:Takie nas zaszczyty spotkały, Azulencja w Bandzie Wieśniaków olala.......... :loveu::multi: My bardzo dziekujemy za tamtejszy spacerro :buzi: Z goniasta sie przeciez nie gada :eviltong: Bo goniasta to burak i wstyda :oops: [quote name='matinestka'] Buziale dla Mamusi Ewusi .. Mamus TY sie nie stresuj mati .. co ma byc to bedzie.. wiesz.... musisz koniecznie wybrac sie ze swoimi Corkami na jakis wypadzik jedniodniowy ooo :) Taaaaaaaaaaak :multi::eviltong: :buzi: Quote
ewatr Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='matinestka'] Buziale dla Mamusi Ewusi .. Mamus TY sie nie stresuj mati .. co ma byc to bedzie.. wiesz.... musisz koniecznie wybrac sie ze swoimi Corkami na jakis wypadzik jedniodniowy ooo :) :bluepaw: g_o_n_i_a Napisał matinestka Buziale dla Mamusi Ewusi .. Mamus TY sie nie stresuj mati .. co ma byc to bedzie.. wiesz.... musisz koniecznie wybrac sie ze swoimi Corkami na jakis wypadzik jedniodniowy ooo :smile: Taaaaaaaaaaak :multi::eviltong: Miło mi ze o mnie pamietacie i bardzo chętnie wybiore sie na spacerek moze połaczony z piknikiem na trawie :eviltong:? Co Wy na to? My to jezdzimy na takie jednodniowe wypady do Brzózy Krolewskiej jest tam pięknie jesienia tez i niedaleko ;) Quote
basia2202 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 i gdzie te fotaski? :mad: :diabloti: witaaajcie słonecznie :multi::loveu: Quote
matinestka Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 WIIIIOOOOOOJCIEEEEE BAAARADZO GORąCO HEJ :) JUZ PEDZE BY Z WAMI SIE PODZIELIC NOWINAMI, ZNóW Z PSLIZGIEM .. ALE TO PRZEZ NASZA MATI WSZYSTKO OOO ,:eviltong: .....CIAGLE COS ROBI , CIAGLE CZYMś ZAJęTA... A JAK MA WOLNE TO NAS "WRZUCA" W PORSZAKA I WYwOZI DALEKO HEN ... :) NIE TO żE JA MAM COS PRZECIW TEMU O NIE NIE:) TYLKO POTEM BRAKUJE CZASU NA NASZA GALERYJE I OPOWIESCI :( NAWET DZIADEK BRUTUS STANAł W "VETO" HIHIHI ALE NIC :) W SRODE WRóCILIśMY ZE WSPANIALEJ PODRóZY :) TAK TAK MATI NAS WYwIoZłA BARDZO SPONTANICZNIE AZ W ZAKOPANE:) NO łADNIE BYłO :) SZALEńSWTO CZYSTE -NAWET CAłA TROJKA PSIą WJECHALIśMY KOLEJKA NA GUBAłOWKE... JA NAJBARDZIEJ SZYDZIAłAM Z DZIADKA BRUTA BO W KAGAńU WYGLąDAł JAK MRóWKOJAD:) HIHIHIH ...OBRAZIL SIE NA MNIE ZA TO ...ALE POTEM MU PRZESZłO JAK INO SE GóRKI POOGLąDAł :) NO CUDNIE BYłO :) ALE DO TEGO DOJDZIEMY ... WCZESNIEJ JESzCZE Z 3 TYG TEMU BYłYSMY RAZEM Z PATUCHA I Z MATI POCHASAC pO BIESCZADZKICH POłONINACH :) Z TEGO TEZ CZEKA RELACJA.. BO BIESzCZADY JESIENIA ... TO TAKIE BIESZCZADY ...... A JA KOCHAM BARDZO ... W KONCU MATI DO MNIE MóWI , żE JA JUZ BIESzCZADZKI WILK JESTEM .. A RACZEJ WILCZYCA :) A NAJLEPSZE JEST TO , żE MATI PlaNUJE JESZCZE DO KONCA ROKU NIEJEDNA WYPRAWE W TAMTE REJONY :) KOCHANA.... BO MATI NAJBARDZIEJ KOCHA BIESCZADY ... A JA RAZEM Z NIA PODZIELAM TEN STAN :) ZREsztA ZOBACZYCIE SAMI :) NO I MAMY DUZO LEśNYCH ZDJęC:) BO TAKIE WYPRAWY TEZ SOBIE UCINAMI DO OKOLICZNYCH PODRZESZOWKICH LASóW:) TAKZE ROBOTY MNóSTWO PRZED BRUTEM :) I PRZED NAMI :) NO WłASNIE .... BEJBA TRZASłA WSPANIALY WSTEP ... NAM POZOSTAJE WIęC ZAKONCZYC JUZ TE 3 MIESIECZNA OPOWIESC SWIETOKRZYSKA :oops: ... NO NIC,.. NIE MA TEGO ZłEGO CO BY NA DOBRE NIE WYSZłO ...... KOCZYMY POGADUSZKI Z łYSICA ... PO TO BY ZACZąC "śPIEWAć " O BIESZCZADZKICH ANIOłACH :) BIESCZADZKICH JESIENNO - WRZESńIOWYCH ANIOłACH ...... KTóRE TAK BARDZO KOCHAJA MATI I BEJB ... JA TEZ, ALE BARDZIEJ MI SIę WYżSZE GóRKI HEJ .. ALE CICHO SZA :eviltong: no WłąSNIE ... NO TO MOJE DZIEWUSZKI .. ZACZYNAMY ..... MNIE JUZ LAPKI DRżA ,żEBY ZDJęCIA POWKLEJAC :) A JA TAM WSZYSTKO LUBIE:) HIHIHI O RANY ..... ALEż DZIś ZGODA :eviltong: .... BURACZKI MOJE.. PANI JEST ZADOWOLONA:) TO ZACZYNAMY KONCZAC LAMENTY śWIETKORZYSKIE :) :bluepaw: Quote
matinestka Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 PO UROCZYCH RIUNACH ZAMKU W CHęCINACH SZYBCIUTKO POJECHALISMY POLAZIC PO GóRKACH ..... FAKT FAKTEM NISKIE ONE SA.... ALE ZDOBYTE PRZEZ NASZE łAPECZKI :) TAK TEZ WYLADOWALISMY POD łYSICA .. 612 M.N.P.M .... DZIaDZIU BRUCIO ZOSTAL Z RODZICAMI POD żRODELKIEM .. A MY DZIELNIE CZłAPALY NA SAMą GóRE :) :bluepaw: Quote
matinestka Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 TAK TEZ DOTARłYSMY NA SAM SZCZYT :) ULALALLA :) MATI NAM MóWILA ZEBYSMY SOBIE ODPOCZELY CHIWLKE A ONA LUUKNIE NA TE WIELKIE GłAZY .. ALE NIE MA MOWY .. MY BEZ MATI SIE NIE RUSZAMY NIGDZIE TAK JAK ONA BEZ NAS.. JESzCZE BY SIE JEJ COS STALO ... MUSIMY MIEC WSZYSTKO POD KONTROLA, ZEBY SIE NIE BALA SAMA... A TE GLAZY TO SUUPER BYLY :) :bluepaw: Quote
matinestka Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 A TA NASZA MATI ...TO NAWET NA SAMYCH GłAZACH ZNAJDZIE TE SWOJE UKOCHANE ROBAKI .. OOO .... :buzi: .. NO MIAZGA :loveu: ALE WRóCMY DO GłAZOWYCH TEMATóW:eviltong: :bluepaw: Quote
matinestka Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 A POD ZEJśCIEM Z łYSICY ROSłY TAAAKIE PIEKNE... PRZEZóLTE SłONECZNIKI ...... PO CAłEJ TEJ "łYSIEJ" PRZYGODZIE .. TRZEBA BYłO NABRAC ENERGII NA POWRóT DOMA... PO DRODZE JESZCZE CZEKAłY NA NAS DWA MIEJSCA.. DLATEGO TEZ POSZLISMY COS PRZEKąSIC.. PO TO BY Z CAłYM IMPETEM POTEM WDRAPAć SIE NA PIEKNA JASKINIE ZBóJECKA.. I POOBCZAJAć JEJ MROCZNE ZAKAMARKI WEWNąTRZ..... :bluepaw: Quote
matinestka Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 JASKINIA ZBóJECKA JEST NAJDłUZSZA JASKINIA W OBSZARZE śWIETOKRZYSKIM ,4 POZIOMOWA, DOSTEPNA JEST TYLKO DUZA SALA, SALA NACIEKOWA, MAłA SALA, LEWA KOMORA, NIESTETTY JUZ NIE :( NIE MóWIAC O TYCH POZIOMOWYCH CZY JAKOS TAK SALACH : DOLNA KOMORA I KANION .. NO ALE NIC.. FAJNIE BYłO .. CIENO ,ZIMNO I MOKRO ... ALE SUUPER:) :bluepaw: Quote
matinestka Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 ZA TO WIDOCZKI PO WDRAPANIU SIę NA ZBóJECKą WYBORNEEE.... I PO CZęSCI ZREKOMPESOWAłY MROCZNY NIEDOSYT..... :bluepaw: Quote
ewatr Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 O rany Mati :lol: te Twoje psy to chciało by sie napisac juz Wilki Morskie ale trza zmienic na Wilki Górskie :evil_lol:;) nigdzie cie nie opuszczaja i takie sa odważne :loveu: Quote
matinestka Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 [quote name='ewatr']O rany Mati :lol: te Twoje psy to chciało by sie napisac juz Wilki Morskie ale trza zmienic na Wilki Górskie :evil_lol:;) nigdzie cie nie opuszczaja i takie sa odważne :loveu: hej Mamus :buzi: .. one to tylko i wylącznie od samego poczatku to górskie wilkołaki :eviltong: ..... ja bez nich niet .. nigdzie ... ooo .... a odwazne to fakt:) zawsze trzymaja ręke na pulsach .. i nie pozwlają mi samej gdzies sie oddalic... chodzby nie wiem jaki teren ,.. czy co .. one dzielnie przy mnie :loveu: bo my to przeciez bez siebie nie umiemy życ... :oops: :bluepaw: Quote
matinestka Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 och MATI ALES NAPISALA :oops: ... NO NO :) MY MATI :loveu: BAAARDZO ... ALE MAMA EWCIA DOBRZE O TYM WIE :loveu: I JESZCZE KILKA ZBóJECKICH FOTEK : ::bluepaw: Quote
matinestka Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 NA KONIEC TEJżE PODRóZY WDEPNELISMY JESCZE DO SANDOMIERZA .. JUZ POZNEGO PRAWIE WIECZOROWEGO SANDOMIERZA.... NO NAM SIE ZBYTNIO TO MIASTO NIE PODOBAłO ... ALE ZWIEDZIC I POZNAC ZAWSZE WARTO ... :) :bluepaw: Quote
matinestka Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 NA TYM KONCZYMY SWIETOKRZYSKA PODRóZ...... NIEZWYKLE UROCZA I CIEKAWA :) ... I NIEBAWEM PRZENIESIEMY WAS NA POłONINY BIESZCZADZKIE:) ZAPRASZAMY GORACO I DZIęKUJEMY ZA ODWIEDZIMY I CIERPLIWOśC :buzi: :buzi: :bluepaw: Quote
ewatr Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 I co było dalej.................. ????:loveu: bo wiem ze to nie koniec wakacji :evil_lol:;) Quote
g_o_n_i_a Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Czeeeeść :p Olala... Ale śliczne fotecki :loveu: A ta naj naj :iloveyou: To słonecko http://img141.imageshack.us/img141/372/j18ta8.jpg My też cemy wiedzieć, co było dalej! :loveu: Quote
matinestka Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 [quote name='ewatr']I co było dalej.................. ????:loveu: bo wiem ze to nie koniec wakacji :evil_lol:;) hello Mamus :buzi: ach nie koniec nie koniec:) u nas wakacje wtedy jak jest czas .. bez wzgledu na kalendarzową date:) ......a potem .. potem byly Bieszczadzkie Poloniny ......z mijającymi Aniołami .....:loveu: [quote name='g_o_n_i_a']Czeeeeść :p Olala... Ale śliczne fotecki :loveu: A ta naj naj :iloveyou: To słonecko http://img141.imageshack.us/img141/372/j18ta8.jpg My też cemy wiedzieć, co było dalej! :loveu: hej Siostra:buzi: Bejbik do Słonka to jak modelka prawie:eviltong: .. wiesniara jedna:eviltong: Brutowski zaczal juz obrabiac , w przerwach miedzy leniuchowaniem.... :siara: zdjecia Biesów:eviltong: .. tak więc lada chwil kilka..... a dzisiaj wiesniaków moich to mało co ogladałam .... :( caly dzien poza domem .... ( chodz popoludnie było niezwykle urocze:loveu: ) .. takze ...czas na mnie do mojej Ferajny .. bo to nie tylko czworonozne psie wiesniaki... ale przyjdzie taki dzien ze i cala reszta przestanie sie wstydzic.. i zagoszcza na mometów kila, w sposób wirtualny ,"u psio - ludzkiej sfory" :) :buzi: pozdrawiamy gorąco :buzi: :bluepaw: Quote
Cambel&Megi Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Bry wieczorową porą :) :D Witam to się tu pierwszy raz ale galeryję to śledzę od początku, tylko taki tajny agent ze mnie :evil_lol: ;) Swietnie tu wszystko opisujecie, super sie czyta takie rzeczy uhhhh :D.... Ta Twoja Magiczna Trójka jest przecudowna :buzi: no i przyznam, ze bardzo ciezko byloby mi faworyta wybrać :eviltong: wiec pozostane przy tym, ze cudowne sa wszystkie 3 psiaki :loveu: /pominę te patyczaki, etc. :eviltong: /.... No to ja czekam na kolejna relacje z wycieczki, uhh nie moge sie doczekac, bo Bieszczady uwielbiam :loveu: Serdeczne pozdrowienia dla pańci i wielkie mizianko dla Psiego Towarzystwa od kamili, a od megi biiig calusy :buzi:! :loveu: Quote
ewatr Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Wpadłam z resztką ciastek sie przywitać :eviltong: do galerii .............bo za chwile i ta resztka zniknie :evil_lol:;) Dziękuje Corciu za wczoraj :calus: sprawiłyscie mi wieeeeeelka radośc :multi::multi: Quote
matinestka Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 [quote name='Cambel&Megi']Bry wieczorową porą :) :D Witam to się tu pierwszy raz ale galeryję to śledzę od początku, tylko taki tajny agent ze mnie :evil_lol: Swietnie tu wszystko opisujecie, super sie czyta takie rzeczy uhhhh :D.... Ta Twoja Magiczna Trójka jest przecudowna :buzi: no i przyznam, ze bardzo ciezko byloby mi faworyta wybrać :eviltong: wiec pozostane przy tym, ze cudowne sa wszystkie 3 psiaki :loveu: /pominę te patyczaki, etc. /.... No to ja czekam na kolejna relacje z wycieczki, uhh nie moge sie doczekac, bo Bieszczady uwielbiam :loveu: Serdeczne pozdrowienia dla pańci i wielkie mizianko dla Psiego Towarzystwa od kamili, a od megi biiig calusy :buzi:! a witamy witamy :) cieszymy ze nasza gaeryja i Buraki wprawiaja w takie zachwyty :siara: dziekujemy za pozdrowienia :) mi tez cieżko wybrac faworyta..... jakos te buraki takie zabradzo zburaczalr:eviltong: jak tylko mati wróci będa zdjecia.. chyba ze Dziadek Brut sie opierdziela podczas mojej nieobecnosci i zdjec nie obrabia...... :eviltong: ja mu dam :) [quote name='ewatr']Wpadłam z resztką ciastek sie przywitać :eviltong: do galerii .............bo za chwile i ta resztka zniknie :evil_lol: Dziękuje Corciu za wczoraj :calus: sprawiłyscie mi wieeeeeelka radośc :multi::multi: uch Mmacia:) ja to czuje jescze w ustach do dzis ta babeczke:eviltong: hihihi ciesze ze Mama cieszy :) i ze nie wyrzucila niezapowiedzianych gości :eviltong: ...szydze:eviltong: hihihi pozdrawiam Wszystkich :) Buraki moje jestescie tam ?????? Pani do Was pisze i mówi ze baaaardzo teskni za Wami :(baaardzo :( :bluepaw: Quote
Recommended Posts