psiulka Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Śliczne zdjęcia, śliczne damulki :loveu: I jakie portreciki ulala :iloveyou: Mati - nie boisz się tak spuszczać psiaków po chodniku przy ulicy? Pozdrowienia :) Quote
ewatr Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Cześć załogo :loveu: dwa miesiace odpoczynku od prowadzenia galerii chyba wystarczy nie ?????:eviltong: Quote
basia2202 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 za ten pomysł z zamknięciem galerii to chyba dupsko Ci sprać trzeba! :mad: no ładne rzeczy ja tu wyczytałam... :roll: fotki urwisów super:) i patykowe i z dupkami :evil_lol: buziakujemy Was gorąco i pozdrawiamy znad morza:) u nas nadmorskie foteczki, jakby co;) Quote
matinestka Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 tak jak Mamcia gada...dwa miesiace naszego sporadycznego bywania .... to tak nie może być.... zaczeła sie drastycznie , klimatyczna zmiana pogody.. co bardzo nas flustruje i powoduje melancholijne wyrazy naszych wszystkich pyszczydeł ..... nawet na spacery załoga ociąga się wychodzić.... a mielismy byc teraz włąsnie w biesach ..... biesy jesienne zatem do nadrobienia zostają.... tymczasem sie kurujemy .. bo Bibek miała dzisiaj sterylizację.... i własnie teraz odpoczywa ..... dobrze zniosła zabieg, szybko się wybudziła.. i jak tylko panią swoją w drzwiach zobaczyła.. to mimo tego,iż za bardzo sił nie miała wstać, to ogonek pracował z wysoką częstotliwościa... :buzi:.... teraz moja Kochana sobie spi ... i bacznie piluje jej patucha.... normlanie jka przywiozłam Bibule, Patucha ja wylizała i połozyła się obok jej leżanki .. oczywiście reszta gromady dostała eksmisje na dalsze pokoje domowe... pilująca Patucha : i wypoczywająca Bibinia: :bluepaw: Quote
ewatr Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 matinestka napisał(a):.. bo Bibek miała dzisiaj sterylizację.... i własnie teraz odpoczywa ...... teraz moja Kochana sobie spi ... i bacznie piluje jej patucha.... normlanie jka przywiozłam Bibule, Patucha ja wylizała i połozyła się obok jej leżanki .. pilująca Patucha : http://i38.tinypic.com/1zofcp3.jpg i wypoczywająca Bibinia: http://i36.tinypic.com/2l8adyb.jpg Zyczymy Bibuni samego zdrówka ....Arni to wogole patrzec nie moze na taka polegujaca sunieczke przeciaz to zywioł i jego paltoniczna nieskomsumowana :evil_lol:miłośc ....ale co sie odwlecze ;)..........no juz nie piszemy głupot bo to nie te gabaryty .............ale samego dobrego nadal zyczymy :loveu: a pilnujaca Patuszka jest de best :diabloti: tez bym chciała zeby mnie ktos z takim zaangazowaniem w chorobie pilnował ........ Quote
matinestka Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Armani niech nie szlocha:d bo jak tylko moje najmłodsza córeczka się wykuruje to wpadniemy do ARNIKA na bieganko po ogrodzie:loveu: a PATUCHA to normalnie tak ma... ona sie wszystkimi nami opiekuje.... jak mati słaba to Patuszec tez waruje i wygrzewa stopy , to taka nasza "Mmauśka" chorobowa:D która z pełnym zaangażownaiem wypełnia prawdziwą przyjaźn psio - ludzką i psio- psią :loveu: :buzi: :bluepaw: Quote
psiulka Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 I jak tam Bibula się czuje po sterylce? Odzyskała siły? :razz: http://i36.tinypic.com/2l8adyb.jpg - Bejbi, Mati i Patuszy nosek :loveu: Ślicznie! Pozdrawiamy serdecznie!! Quote
ewatr Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Zdjecia jakies trzeba wsatwic coby ciotki mogły sie naocznie przekonac ze wszysko u BIbi gra ;) Quote
matinestka Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Bibeczka już ma się lepiej .. boszz jakie to delikatne stworzonko jest ..... nie przypuszczałam ze tak mocno przezyje ... ale silna jest Ninia i zawsze razem pokonamy wszystko :) moja kochana Bibuszka:loveu: :bluepaw: Quote
basia2202 Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 przyszłam z buziakami :loveu: ode mnie i mojego potrzaskanego Zuzola :evil_lol: dla caaaaaałej Waszej brygady :loveu: buziakujemy i zdrówka dla chorowitka życzymy:) Quote
matinestka Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Bibula juz w pełni sił :) czuje sie znakomcice:) :loveu:... czego przykłądem może być nasz dlugasny wczorajszy spacer.... i szaleństwo w trwach i haszczach nad wisłoczanka:eviltong: .... poza tym musze Wam powiedziec że Bibula sprawdza się w roli aktywistki :eviltong: .... dzielnie towarzyszyła swojej Pani podczas akcji "zerwijmy łańcuchy" , która odbyla sie 5 pazdziernika...... i dzielnie oraz dumnie prezentowała swój sprzeciw przy budzie...... szkoda tylko ze w całym tym pospiechu i pędzie nie mogłam znależc z roztragnienia ksiązeczki zdrowia Patuszycy .. bo byśmy polazły we trzy .... no ale.. nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :D tak więc krtóka foto relacja ..... AKTYWISTKA- BIBI : :loveu::evil_lol: :bluepaw: Quote
matinestka Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Bibek dzielnie "warowała" przy budzie od samego poczatku akcji :) tylko lokala , gdzie toż jest jej pani ukochana..... :bluepaw: Quote
matinestka Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 no i juz przy "swoim" boku .... :loveu: patrzcie jak się włączyła w akcje:) wmieszała w reszte Brygady.. strasznie sie jej to spodobało :loveu: : :) w przyszłym roku na pewno bedzie pierwsza :) przy "budzie" .... by tylko pokazać że można inaczej ................... :bluepaw: Quote
basia2202 Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 fajne foteczki psiowo-ludzikowej brygady ;) pozdrawiamy kochani!! :loveu: aa...i oczywiście zapraszamy do nas na wysyp fotek;) Quote
ewatr Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Ale z Bibuni jest aktywistka :iloveyou: razem z Pancia przyszła ratowac biedaków przykutych do bud i baaardzo sie udzielała szczególnie w psim stadzie :lol: TYlko kurcze jakos nikt z reporterów nie wpadł na pomysł zeby z nia wywiad zrobic :evil_lol:;) Quote
matinestka Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 aktywista aktywistka.. heheh ma to po swojej Mamci :) bo Bibinia to taka córunia mamuni :loveu: i cóż zrobic... dobra mati, nie rozczulaj sie tak juz bo wstyd.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: za oknami jesienie.. wszędzie pełno złoto- rudych fotek .. to i ja wrzuce pare z jednego z naszych jesiennych spacerów w cudnych barwach :) w roli głownej of course my czyli ja Bejbinia, Patuszyca i Dziaduch Bruto :loveu: .. bo kto by inny mógł tu byc :evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong: :bluepaw: Quote
matinestka Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 drogą wiekowego pierwszeństwa jakże i sprawowanej rzekomo funkcji w naszym stadzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pokazuje sie Dziaduch Brutowski :) :bluepaw: Quote
matinestka Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 a teraz szyja naszego stada czyli kochana Patuszyca:loveu: :bluepaw: Quote
matinestka Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 i najsłodzsze , najdzielniejsze, najbłyskotliwsze ogniwo naszego stada, prawa łapa Patuchy .... czyli ja :loveu: :bluepaw: Quote
matinestka Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 i jeszcze błotna odsłona naszej magicznej "Trójki" ... bo co to za jesień bez błota....i co to za czysta , nie ubłocona "Trójka" :evil_lol::evil_lol: :bluepaw: Quote
Cambel&Megi Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Witamy się..... :) Pfff byliście na bulwarach i my nic nie wiemy o tym ... :shake: :eviltong: Cudne zdjęcia :loveu: http://img243.imageshack.us/img243/9374/19876816fy1.jpg Nasz sąsiad.. :razz: pozdrawiamy cieplutko:loveu::loveu: Quote
ewatr Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Cambel&Megi'] http://img243.imageshack.us/img243/9374/19876816fy1.jpg Nasz sąsiad.. :razz: sąsiad nie sąsiad Bibi mu napyskowała :evil_lol: witaj brygado w jesienno- błotnej odsłonie :loveu: wszyscyscie piekni ale jak wiecie moje serce nalezy do Bruncia :iloveyou: Quote
Cambel&Megi Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 ewatr napisał(a):sąsiad nie sąsiad Bibi mu napyskowała :evil_lol: Lisica też za nim nie przepada i pokazuje mu swój cudny uśmiech...:eviltong: Quote
matinestka Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 no to ładnie z tym sąsiadem.... ::eviltong: generalizując nie wzbudza on pozytywych emocji jaka widzę ...... patuszyca go obszczekała i olała..... bibi jak widać.. a bruta trza było ewakuować na ręce bo chciał sie na bestyję rzucić..... :shake::shake::shake: :bluepaw: Quote
Cambel&Megi Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Sam Atos jako pies jest kochany :loveu: ale jak widać nie budzi sympatii u naszych piesów.. :lol: Quote
Recommended Posts