Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Śliczne zdjęcia, śliczne damulki :loveu: I jakie portreciki ulala :iloveyou:

Mati - nie boisz się tak spuszczać psiaków po chodniku przy ulicy?

Pozdrowienia :)

• 1 month later...
  • Replies 270
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

za ten pomysł z zamknięciem galerii to chyba dupsko Ci sprać trzeba! :mad:
no ładne rzeczy ja tu wyczytałam... :roll:

fotki urwisów super:)
i patykowe i z dupkami :evil_lol:

buziakujemy Was gorąco i pozdrawiamy znad morza:)

u nas nadmorskie foteczki, jakby co;)

• 2 weeks later...
Posted

tak jak Mamcia gada...dwa miesiace naszego sporadycznego bywania .... to tak nie może być....

zaczeła sie drastycznie , klimatyczna zmiana pogody.. co bardzo nas flustruje i powoduje melancholijne wyrazy naszych wszystkich pyszczydeł ..... nawet na spacery załoga ociąga się wychodzić.... a mielismy byc teraz włąsnie w biesach .....
biesy jesienne zatem do nadrobienia zostają....

tymczasem sie kurujemy .. bo Bibek miała dzisiaj sterylizację.... i własnie teraz odpoczywa ..... dobrze zniosła zabieg, szybko się wybudziła.. i jak tylko panią swoją w drzwiach zobaczyła.. to mimo tego,iż za bardzo sił nie miała wstać, to ogonek pracował z wysoką częstotliwościa... :buzi:....
teraz moja Kochana sobie spi ... i bacznie piluje jej patucha.... normlanie jka przywiozłam Bibule, Patucha ja wylizała i połozyła się obok jej leżanki .. oczywiście reszta gromady dostała eksmisje na dalsze pokoje domowe...

pilująca Patucha :

i wypoczywająca Bibinia:

:bluepaw:

Posted

matinestka napisał(a):
.. bo Bibek miała dzisiaj sterylizację.... i własnie teraz odpoczywa ......
teraz moja Kochana sobie spi ... i bacznie piluje jej patucha.... normlanie jka przywiozłam Bibule, Patucha ja wylizała i połozyła się obok jej leżanki ..

pilująca Patucha :

http://i38.tinypic.com/1zofcp3.jpg

i wypoczywająca Bibinia:

http://i36.tinypic.com/2l8adyb.jpg

Zyczymy Bibuni samego zdrówka ....Arni to wogole patrzec nie moze na taka polegujaca sunieczke przeciaz to zywioł i jego paltoniczna nieskomsumowana :evil_lol:miłośc ....ale co sie odwlecze ;)..........no juz nie piszemy głupot bo to nie te gabaryty .............ale samego dobrego nadal zyczymy :loveu:

a pilnujaca Patuszka jest de best :diabloti: tez bym chciała zeby mnie ktos z takim zaangazowaniem w chorobie pilnował ........

Posted

Armani niech nie szlocha:d bo jak tylko moje najmłodsza córeczka się wykuruje to wpadniemy do ARNIKA na bieganko po ogrodzie:loveu:

a PATUCHA to normalnie tak ma... ona sie wszystkimi nami opiekuje.... jak mati słaba to Patuszec tez waruje i wygrzewa stopy , to taka nasza "Mmauśka" chorobowa:D która z pełnym zaangażownaiem wypełnia prawdziwą przyjaźn psio - ludzką i psio- psią :loveu: :buzi:

Posted

Bibeczka już ma się lepiej .. boszz jakie to delikatne stworzonko jest ..... nie przypuszczałam ze tak mocno przezyje ... ale silna jest Ninia i zawsze razem pokonamy wszystko :) moja kochana Bibuszka:loveu:

Posted

Bibula juz w pełni sił :) czuje sie znakomcice:) :loveu:... czego przykłądem może być nasz dlugasny wczorajszy spacer.... i szaleństwo w trwach i haszczach nad wisłoczanka:eviltong: ....

poza tym musze Wam powiedziec że Bibula sprawdza się w roli aktywistki :eviltong: .... dzielnie towarzyszyła swojej Pani podczas akcji "zerwijmy łańcuchy" , która odbyla sie 5 pazdziernika...... i dzielnie oraz dumnie prezentowała swój sprzeciw przy budzie...... szkoda tylko ze w całym tym pospiechu i pędzie nie mogłam znależc z roztragnienia ksiązeczki zdrowia Patuszycy .. bo byśmy polazły we trzy .... no ale.. nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :D

tak więc krtóka foto relacja ..... AKTYWISTKA- BIBI : :loveu::evil_lol:

Posted

no i juz przy "swoim" boku .... :loveu:

patrzcie jak się włączyła w akcje:) wmieszała w reszte Brygady.. strasznie sie jej to spodobało :loveu: :

:) w przyszłym roku na pewno bedzie pierwsza :) przy "budzie" .... by tylko pokazać że można inaczej ...................

Posted

Ale z Bibuni jest aktywistka :iloveyou: razem z Pancia przyszła ratowac biedaków przykutych do bud i baaardzo sie udzielała szczególnie w psim stadzie :lol:
TYlko kurcze jakos nikt z reporterów nie wpadł na pomysł zeby z nia wywiad zrobic :evil_lol:;)

• 3 weeks later...
Posted

aktywista aktywistka.. heheh ma to po swojej Mamci :) bo Bibinia to taka córunia mamuni :loveu: i cóż zrobic...

dobra mati, nie rozczulaj sie tak juz bo wstyd.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: za oknami jesienie.. wszędzie pełno złoto- rudych fotek .. to i ja wrzuce pare z jednego z naszych jesiennych spacerów w cudnych barwach :) w roli głownej of course my czyli ja Bejbinia, Patuszyca i Dziaduch Bruto :loveu: .. bo kto by inny mógł tu byc :evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong:

Posted

no to ładnie z tym sąsiadem.... ::eviltong: generalizując nie wzbudza on pozytywych emocji jaka widzę ...... patuszyca go obszczekała i olała..... bibi jak widać.. a bruta trza było ewakuować na ręce bo chciał sie na bestyję rzucić..... :shake::shake::shake: