Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

może wysyła jakięs bliżej niezbadane "hauuuuuuuuuuuu" w strone innych zwierzaków??? :evil_lol::evil_lol: co zaburza pozytywny kanał komunikacyjny :eviltong:

a może to z naszymi jest cusik nie tak ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong:

p.s a Mamcia dalej kocha sie w Brutowskim :eviltong:
:bluepaw:

• Replies 270
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Posted

Witamy Was w Nowym Roku!
:laola:

życzymy, aby ten Nowy Rok był lepszy od poprzedniego, no i jeszcze dużo szczęścia, jeszcze więcej zdrowia i jeszcze więcej radości i miłości, bo bez tego świat byłby ponury;)
życzymy, aby Wam się spełniały marzenia - te zawodowe i osobiste
i żeby Wam zawsze słonko świeciło i żeby Was otaczali sami dobrzy ludzie:)
wszystkiego naj naj naj dla ludzieńków i zwierzaków :loveu:

:tree1: :BIG: :tree1: :BIG: :tree1:

:cunao::cunao::cunao:

Posted

dziekujemy za życzenia i pamięć ..a załapały się wszystkie... no bo jak to tak :eviltong:

a my z Bibiczką odkopałyśmy troszku zdjęć naszej listopadowej wyprawy do schroniska:) gdzie Bibi szła z wizyta do swoich Przyjaciół :loveu:

tak dokladnie, troszku miałam stresa czy mnie poznają, bo aż wstyd sie przyznac , chwilke mnie tam nie było u nich ... ale.... idziemy idziemy :)

jak to zwykle bywa , po drodze do "celu" zawsze znajdą sie migawki , które należy zapamiętać :) i przyznam szczerze, że jak uwidziałąm tą bossską ciufę.. to od razu miałam w głowce tylko jedno .. biesy :loveu:

świetna nie????? :)

dalej po drodze minęłyśmy kilka pejzaży :

Posted

gdy dotarłyśmy do schroniska, miałam troszku stresa i pewną nieśmiałośc.. bo z "mojej" ekipy juz niewielu pozostało .. a tak to sami nowi czterołapowi... ale ja jestem odważna przecie... i po przywitaniu z wszystkimi rozluzniłam sie juz na dobre:) zajmując swoje ulubione miejsce:loveu:

razem z Czarnulą:

Posted

a tu jestem z moja przyszywana schroniskową siostrą :) czyli Dzwonkiem :) na szczescie Dzwonuś odnalazł juz swoja nowe Rodzinę.. może kiedys sie spotkamy z Dzwonusiem tu w odwiedzinach ? kto wie.. ?

tu znowu ja czyli bossska Bibiczka:d wschroniskowej recepcji :)

Posted

a pozniej poszłyśmy na zewnatrz przywitac sie z reszta psiaków :) ech tyle jest samotnych i opuszczonych Czworonogów... tak ich dużo .. a każdy z nich przeciez jest tak wyjątkowy , niesamowity , uroczy i piękny .... chciałabym żeby i one w końcu znalazły to co i ja znalzłam .... :(

na kolankach u mojej byłej schroniskowej Opiekunki Madzi :loveu::buzi:

Posted

i jak to bywa.. każde spotkania się w końcu kończą.. a tradycją stało sie w drodze powrotnej wdepniecie na jakąs przekąske...

ochoczo zatem ruszyłyśmy w kierunku dworca.. na pyszne zapiekany :) i generalnie jak zobaczyłam znowu po raz drugi w ciągu dnia ciuufkę ... to stwierdziłam ,że to jest przeznaczenie..... i trzeba natychmiast jechać przed siebie na wyprawe:loveu:

nie chcecie widziec miny mojej mati .. jak mnie zobaczyła taką, gotową do podróży :evil_lol: mati stwierdziłą, że ona już więcej z takim rumunem jak ja nigdzie nie idzie :)

to poszłam sie przytulić do madzi .. a co :(

na szczescie jak to zwykle bywa... mati nie potrafi się na mnie długo boczyc :loveu : i juz po chiwli wylądowałam w jej ramionach i słuchałam jakopowiada mi o biesach w uszyska:buzi:

Posted

Ech no widze ze i w Rzeszowie ciekawe klimaty mozna znależc jak człowiek .......ops ......pies ma odpowiednia perspektywe ;)

oto moje preferencje :

http://img82.imageshack.us/img82/6761/61273486wl1.jpg

http://img82.imageshack.us/img82/7414/27917750au5.jpg

http://img82.imageshack.us/img82/9318/79415289uw8.jpg

ale hicior to to ...rozdziobią nas kruki i wrony czyli bibi uciekaj :evil_lol:

http://img265.imageshack.us/img265/7920/92366397gh5.jpg

Posted

Ze ja tego watku nie widzialam to sama sie dziwie :roll:

Co do zdjec widze ze droge do schroniska masz obok mojego "starego" mieszkania :ptzn w tych okolicach teraz to droga wydluzyla mi sie razy 100 :-(

• 1 month later...
  • 4 months later...
Posted

psiulka napisał(a):
Mati, a co tutaj tak cicho, już ponad pół roku nie zaglądałaś :shock: Chyba czas przerwać to milczenie i wstawić zdjęcia i historyjki do nich :)

W końcu ktoś jej zwrócił uwagę... :roll:

Mamo... Psiulka ma rację!! Musisz ruszyć z tą cudowną galerią :loveu: (wiem że nie masz czasu... ale raz na tydzień możesz wrzucić kilka fot...:oops:)

:buzi::buzi: