Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 270
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

witajcie Kochani :loveu:

my chcielibyśmy oznajmić ze jeszcze nawet żyjemy :d i dobrze w miarę się mamy :d na dowód tego ... ooo ... zdjątka nasze :)

mati to mati...... czasem nas zabierze na wieczorną herbatkę do znajomych :

ale ostatnimi czasy jakoś tak "domatorami: staliśmy sie.... zimno trochu .... duzo pracy ...... to i nie chce sie wychylać czubków łapek zza drzwi ... ale w domu tez potrafimy sobie zorganizować czas.....

jak mati ma za duzo roboty to zeby ja rozerwac ... organizujemy jej pokaz ekspresyjnych , entuzjastycznych i całkiem "pacyfistycznych" zapasów:eviltong:" tak na rozruszanie i uciechę z nas :)

:bluepaw:

Posted

postroje specjalnie dla niej i tylko dla niej goopie minki :D

nawet Dziadzio Brucio z radościa ogląda te spektakle:d

i nawet nie psioczy na nas:evltong: hihihihi

ale najbardziej lubimy jak mati włacza ukochaną musssik po to by z rozkosza odetchnąc i odpłynąc gdzieś daleko :d

no bo mati nasza to całkiem fajne nuty nam podaje:d

tak wiec Kochani jestesmy wciaż i zawsze o Was myslimy .. nawet jak nie ma nas tu fizycznie ..... to cały czas jestemy

bardzo gorąco Was pozdrawiamy :D i ślemy buzików tysiące:buzi: :buzi:

Posted

MAti i EKipa oznaki dała, cieszymy ze podobają sie nasze i nie-nasze wynaturzenia:) się podobają:eviltong:

a my rozdajaemy piątkowa miłosc walęętynkową dla Wszystkich z nami obcujących wirtualnie :buzi:

Posted

[quote name='matinestka']
a my rozdajaemy piątkowa miłosc walęętynkową dla Wszystkich z nami obcujących wirtualnie :buzi:

Ale super serducho :multi::multi::multi: i jakie usmiechniete towarzystwo :lol:

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

URWISY POWRACJą !!!

po baardzo długiej nieobecności w swojej galerii wracamy ... stęsknieni :oops:

ciesyzmy ise ze nie zapomnieliście o nas:eviltong:

przynzamy szcerze ,że myślelismy co by w ogłoe naszą galerie zamknąc...

ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :) pozdrawiamy Was starsznie gorąco :buzi: :buzi:

i tak gwoli przypomnienia..... to własnie my :)

DZIADZIO BRUCIO, PATU I BIBI na harcach spacerowych :) :

BIBUSZYSKO : ( ale wyrosła co nie?:eviltong: )

PATUCHA.. ( ta to ...... no.. :eviltong: )

DZIADEK BRUNCISłAW:

Posted

Ja Ci dam zamykac galerie ................. co za pomysł ........:mdleje:

Dobrze brygado zescie Panci przegadali i odczekała troszke i z nowymi siłami powrociła do zdjęc :eviltong:

Bo kochana zobaczyc Patuche w biegu to przecież zdjecie unikalne :evil_lol:

Bruta z kijkiem jak szczeniaczka / wogole to prosze mi tu nie mowić o nim cały czas dziadek bo on nie jest dziadek ...........:eviltong: /

O Bibi nie wspomne bo ona jak zawsze piekna zgrabna i wogole :loveu:

• 1 month later...
Posted

jestesmy jestesmy :) mati cały czas nam mówi , że trzeba dużo zdjęc..... :) jak trzeba to trzeba :) dzisiaj mała relacyjka z naszego z jednych spacerniaków rzeszowskich :) normalnie urzadziliśmy sobie spacerro dla mati po pracy , dla rozruszania koścca i dla ogólnego zrilaskowania :eviltong: a to ,że mati mówi ze najlepiej wypoczywa jak sie umęczy, w ruchu .. to sama sobie winna.. bo nie dali my jej pospać /:) tylko w mysl "ruszaj sie a odpoczniesz" wyciagęlismy na długasny spacer przez cały rzeszów:) tak więc urządziliśmy sobie iście babski spacer:) bo dziadek doma został pilnować dobytku hehehehe :D

Posted

gdy dotarlismy do celu zabawom i harcom konca nie było .....

tylko nie krzywcie się dziwnie.... :eviltong:.. bo jedni np sie wynaturzali :) ( tak ... wynaturzanie to ulubione zajęcie mojej Bibi :)... Bibcia nie ma co się wstydzic :eviltong: ... )

dzieki mati :) ja wiem że nie.. ale to tak dziwnie.... dopiero co wpadłysmy a mi juz goopawka odbiła:eviltong:.. mogłabym chociaż dla zachowania pozorów normalności na dzień dobry zachowywać się jak człowiek... i tak jak patuszyca odpaczać po długim dreptaniu :

a nie od razu szalec :

eee Bibka...... jastrasza od Ciebie jestem to i odpocząc trzeba :eviltong: ...zrestza nie ma co się wstydzić .. bo zaraz do Ciebie dołaczyłąm :)

Posted

potem polazłyśmy z Bibka na przyczajke :eviltong:

jak juz obczaiłysmy teren, przegoniły kota sąsiadów ( dobrze ,że mati tego nie widziała)
moglismy sobie pozwolic na rozkoszowanie sie słonkiem i pieknym popołudniem :) :

Posted

Bibeczka zawsze najbliżej swojej ukochanej mati :loveu:

IMG]http://img61.imageshack.us/img61/1254/19660938ok5.jpg

ona to normalnie nie może bez niej :) zresztą ja tez.. :oops:

Posted

tak .. no jakos tak mamy ,że z nasza mati tworzymy taki team najbardziej zgrany pod słonkiem i księżycem :) zresztą kto jak nie my ???? hehehe :eviltong: i kto jak nie nasza mati ???? :buzi:

alez dziewczyny słodzicie:) co chcecie od mati ?? co ??:)

ale za takie uśmiechy :

żadajcie czego chcecie :eviltong:

heheh

Posted

tymczasem my zmykamy bo mati wychodzi :) i mamy całe łózko tylko dla siebie:) hihihi będziemy rozmyślac o naszych biesach :) bo temat zaczyna robic sie bardzo na rzeczy .. a ja juz nie moge sie doczekac.. w końcu bieszczadzka bibi ze mnie:) w miedzy czasie .. wrócimy sie do tatarzańskich wynaturzeń i kiedy mati nie bedzie przygotujemy mała relacyjke:) buziaki dla Was :buzi:

taaa... kota nie ma myszy harcują :siara: co ja z wami mam :eviltong: kochane moje :)