Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

WITAMY WSZYSTKICH BAARDZO GORąCO:)

W ZWIąZKU Z NARASTAJąCą FALą UPAłóW ,POSTANOWILIśMY OTWORZYć KąCIK SCHłADZAJąCY WSZYSTKIE ROZPALONE SERCA:loveu:

A NA ZACIENIONą TRAWKę ZAPRASZAMY MY......MY...CZYLI EKIPA ,JAKBY TO POWIEDZIAłA NASZA PANI, ROZFARFOCLOWANYCH BESTYJ...MY WIEMY....ONA TAK MóWI....I MóWI..I CZASAMI NAWET TO JUż NIE MOWA ALE GLęDZENIE... ALE NIKT NA śWIECIE NAS NIE KOCHA TAK MOCNO JAK WłASNIE ONA.....:evil_lol: I MY TEż Tą NASZą ROZFARFOCLOWANą (a co ,nie będziemy dłużni :eviltong: ) PANIą .....NO....CICHO-SZA.....

ZAPRASZAMY WSZYSTKICH NA PEłNą MICHę WODY W NASZYM JAKżE UROCZYM (no trzeba sobie posłodzić od czasu do czasu,...a co:eviltong:) TOWARZYSTWIE:loveu:!!!!!!!

oddajemy zatem szczek do studia :) gdzie w jakże uroczy sposób przedstawi nas nasza mati:) no bo wiecie, tak głupio wypisywać o sobie samych tyle komplementów... :eviltong:..jeszcze przykleicie nam etykietkę narcyzów i wtedy to już żadne szczekanie nam nie pomoże:eviltong: zatem....:hau hau mati! hau hau mati!!

"halo halo:) och widzę że moja psia ekipa zdązyła już porobić maślane oczęta do Was :loveu:...a powtarzają mi na każdym kroku,iż będą mi wierne na zawsze...a tu... :eviltong: jak Farfocle to Farfocle..i tyle:)

mam nadzieje,że będziecie się z nami fajnie bawić i zajrzycie w odwiedziny od czasu do czasu do tych Bestyj ...OCZYWIśCIE NA PęłNą MICHę WODY:loveu:

czas zatem przedstawić piknikową Ekipę :)w przemagicznej liczbie TRZY ..tak tak to właśnie oni.. :BRUTOWSKI, PATISZON I BEJBUS :loveu:tadam!!!!!

:bluepaw:

• Replies 270
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

teraz po krótce przedstawię każdą z osobna moją Osobowośc,żebyście wiedzieli z kim macie doczynienia i w którą mysią dziurę uciekać:eviltong:

oczywiście jako pierwszy swe lico ukaże Brutowski,z racji swojego wieku oraz , według tylko i wyłącznie niego:eviltong: zajmowanej pozycji:eviltong:

BRUTO to już bardzo dojrzały facet, ponad 11 lat prowadzi naszą sforę, która na jego "akme"się powiększyła:) jest z nami od szczeniaka.
Brutus uwielbia wycieczki, chodź jego ogromne poczucie indywidualizmu i odpowiedzialności za grupę przysparza czasem niezłych kłopotów...jednak wiadomo...facet to facet:) i dobrze że jest:loveu:zawsze kroczy przodem i staje w obronie :)mimo tych jakże dojrzalych:eviltong:cech...ma serce szczeniaka....ach gdybyście widzieli co on wyprawia z zabawkami...aż trudno uwierzyć że to poczciwy,w sile wieku pan:)bywa też ,że Pati i Bejbi robią mu psikusy,wtedy też Bruto opuszcza naszą sforę i idzie z zadartym nosem do góry na najwyższy tapczan w domu:eviltong: jednak wszyscy dobrze wiedzą że Bruto to Bruto..i dzielnie za nim kroczą:)

niestety nie mamy zdjęc z tamtego okresu,kto by pomyslał 11 lat temu, ze coś takiego jak cyfrówka będzie egzystowało w świecie techniki...chodź pewnie jakieś intuicyjne pobudki były:eviltong: ...
jednak...

tak wąłśnie wygląda SZEF STADA: BRUTOWSKI:loveu:

portetóweczka:

siad w parku:

z Patiszonem w rzeczce na plotkach (tudzież płotkach:eviltong: )

bo Brut uwielbia wodę i pływanie:

i poza wyjściowa:

Posted

teraz nadeszła kolej PATUSZKI :loveu:

Patu jest z nami od września tamtego roku. Teraz ma około 3 latek,jest najwierniejszymi i najposluszniejszym psem na świecie..na wspólne zaufanie do siebie chwilkę pracowałyśmy....bo nie od razu rzuciłyśmy się sobie w ramiona..tzn...obopólne zaintrygowanie było...i tak niesmiało do siebie podchodziłysmy...a po krotkiej chwili nie mogłyśmy już bez siebie życ:loveu: Patu jest psiakiem ze schronsika....a trafiła tam po tym, jak jej "pseudopan"wyrzucił ja na śmietnik z dwójką szczeniąt......nie komentuje....
jak już tylko pozyskałyśmy swoje serca ,nasze spacerki w schronie,zabawy w chowanego..ach...wiedziałam że inaczej to się nie może skończyć,jak przyjezdzałam do schrona, ona już czekała przed wejściem do jej boksu..w ogole jakoś tak miała przeczucie którego dnia będę...i czekała...od samego rana:oops:niestety do dziś pozostał wniej ogromny dystans do facetów i ludzi niosących jakieś reklamówki,teczki czy cokolwiek w dłoniach..jednak czas wszystkiego nie zaleczy....wydaje mi sie jednak,że to denerwowanie się jej w takich sytuacjach wynika z tego,iż chce również i nas nas obronić przed niebezpieczeństwem.....

tak Patuszyca moja wyglądała w schronisku.. (zdjęcia robione przez cioteczke k_c:buzi:)

na zdjęciach ze swoim dzieckiem, ktore jako jedyne z ich rodziny szuka
do dzisiaj domu..i swojego Człowieka.....

(zapraszamy w tym miejscu na watek Pati Juniorki...

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=61727)

i zdjęcia:

Posted

a tak Patiszon prezentuje sie obecnie....po już prawie 10 miesiącach wspólnych szaleństw:loveu:

uwielbia patyczki,zabawki,kosteczki, takie skarby różniaste:

Patu strasznie matkuje Bejbusi, uwielbiją się..i ciągle ze razem szaleją ,tu obgryzają wspólnego patyka:

zabawa z Bejbi:

chwilka powagi :eviltong: :

Patu mocząca łapki w wodzie:

Posted

i nadszedł moment na przedstawinie ostatniego mojego Dziecka :)a DZIECKO to jeszcze pęłną gębą...

BEJBI:loveu:

Bejbusek jest także schronsikowym psiakiem,trafiła tam jako maleńswto wraz z dwójką rodzeństwa i z mamą.....wszyscy szczęsliwe odnaleźli swych Ludzi:)
Bejbi ma teraz około 6 miesięcy i jest totalną łobuziarą o anielskim usposobieniu..dlatego też wszyscy przymykają oczy na niektóre jej wybryki...chociaż bardzo dobrze wie kiedy coś nabroi i wie ze że oko sie mocno zaciśnie...mimo tego łobuzerskiego polotu jest bardzo grzeczna i posłuszna:) a nasza miłośc.....rozkwitła na dobre gdy została sama w schronisku a reszta jej Rodziny znalazła domy..ja nawet nie pamietam dokłądnie jak to się zaczeło..i kto pierwszy kogo zaczepiał:eviltong:..ale jedno jest pewne...wszędzie łaziłysmy razem i razem wszystko robiłyśmy (miedzy innymi też z racji tego ze Bejbik latała po recepcji schronsika,bo szczeniaczkiem jest)...towarzyszyła mi nawet w spacerach z innymi psami na wybiegach:)(dużo wiekszymi przecież) nie odstępowałysmy się na krok...wszedzie razem... pędziła co sił w małych łaputkach, z prędkością światła przez całe schronisko by iśc na spacer razem z mati:oops: i z innymi kolegami i koleżankami:loveu:zreszta cięzko to wszystko ubrać w słowa....
....i cięzko..było..3 pies do mieszkania.... przez długi czas myślałam co tu zrobić...rozum walczył z sercem ...a serce z rozumem...ale nie mogłam inaczej.. (w końcu kobieta to istota emocjonala:buahah:eviltong:) serce by mi pękło...i Bejbkowi pewnie też...:oops:..gdybyśmy się rozstały..dlatego też nie czekałam już dłużej :)i tak własnie zasiliła szeregi mojej psiej Ekipy:loveu:

tak Bejbisia wyglądała w schronsku (zdjęcia ze stycznia i z lutego tego roku):

śpimy:

lezymy na pleckach:

z braciszkiem Homerem:

z cała rodzinka:

Posted

a tak Bejbusia prezentuje swe wdzięki teraz::loveu:

portrecik:

śpimy na sianku w bieszczadach:

błotne SPA:

wariacje z Patuszą:

głoopia mina:eviltong:

WSZYSTKICH POZDRAWIAMY!!!!!!:

Posted

Dobry wieczór Paniom i Panu :multi: Dobry wieczór Siostra :multi:
Jakżesz mi miło, że udało nam się tutaj zajrzeć jako pierwsze hihi :cool3:

Czytając o Patuszce i Bejbusiu nasunęła mi się jedna myśl - strasznie ten czas pędzi, uch dopiero co Patuszka była w schronie, a tutaj już mija prawie rok od adopcji, a Bejbik - niedawno takie maleństwo, a tu teraz taka hienka... :loveu:

Sama słodycz :loveu:
http://img488.imageshack.us/img488/8463/b2db9.jpg

Życzymy powodzenia w prowadzeniu galeryjki :loveu:
I oczywiscie liczymy na duużo zdjęc - także i reszty zwierzaczków :cool3:

Buziaczki dla Was :buzi:

Posted

Widać na zdjęciach jakie te Łobuziaki są szczęśliwe :loveu: i jak im dobrze z ich Panią :lol:
Oby tak dalej i czekamy na więcej zdjęć :lol:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Dobry wieczór Paniom i Panu :multi: Dobry wieczór Siostra :multi:
Jakżesz mi miło, że udało nam się tutaj zajrzeć jako pierwsze hihi :cool3:

Czytając o Patuszce i Bejbusiu nasunęła mi się jedna myśl - strasznie ten czas pędzi, uch dopiero co Patuszka była w schronie, a tutaj już mija prawie rok od adopcji, a Bejbik - niedawno takie maleństwo, a tu teraz taka hienka... :loveu:

Sama słodycz :loveu:
http://img488.imageshack.us/img488/8463/b2db9.jpg

Życzymy powodzenia w prowadzeniu galeryjki :loveu:
I oczywiscie liczymy na duużo zdjęc - także i reszty zwierzaczków :cool3:

Buziaczki dla Was :buzi:

innej opcji nie było..Siostra to Siostra...a taką Siostrę mieć to skarb....:loveu:

tak mi się narzuciło...:"czas goni nas , goni nas cały czas....." ...kilka chwil i zanim się obejrzysz...same rocznice:) trzeba będzie picolaka wyciągnąc z szafy:eviltong:

dziękujemy za odwiedzinki i komplementy :) przekaże Ekipie:loveu: z czasem może i ośmieli się (a z tym ciezko..sama wiesz ile musiałam gadać z psią Załogą) i Reszta Menażerii poplotkować z Wami, pod czujnym okiem magicznej Trójki:)

a teraz to chyba Siostra czas pozbierać zabawki.....:sad:

Posted

[quote name='k_c']Widać na zdjęciach jakie te Łobuziaki są szczęśliwe :loveu: i jak im dobrze z ich Panią :lol:
Oby tak dalej i czekamy na więcej zdjęć :lol:

witam cioteczkę k_c :buzi:
dziękujemy za cieplutkie słowa:)wszystko przekazałam Dziewczynom i Chłopakowi:) bardzo się cieszą ze Ciotunia miała chwilkę by ich odwiedzic:) zasiaćs do wspólnej michy pysznej wody:eviltong: mam nadzieje ze smakowała:eviltong:

pozdrawiamy:buzi:

Posted

[quote name='matinestka'] innej opcji nie było..Siostra to Siostra...a taką Siostrę mieć to skarb....:loveu:

tak mi się narzuciło...:"czas goni nas , goni nas cały czas....." ...kilka chwil i zanim się obejrzysz...same rocznice:) trzeba będzie picolaka wyciągnąc z szafy:eviltong:

dziękujemy za odwiedzinki i komplementy :) przekaże Ekipie:loveu: z czasem może i ośmieli się (a z tym ciezko..sama wiesz ile musiałam gadać z psią Załogą) i Reszta Menażerii poplotkować z Wami, pod czujnym okiem magicznej Trójki:)

a teraz to chyba Siostra czas pozbierać zabawki.....:sad:

Ojejcia.... :oops:

A Picolo to obowiązkowo hihi :evil_lol: W koncu jest co oblewać - szczescie psich istotek. :loveu:
Nawiazujac do tego, co wyżej napisałas o czasie... Uch popatrz co znalazłam
http://images20.fotosik.pl/42/ce17942b37c015b0.jpg :loveu: :loveu: :loveu:

A na reszte Ekipy poczekamy cierpliwie, co by sie nie zniechęciła do nas :p :loveu:

A zabawki... To swoja droga.. :-(

Posted

matinestka napisał(a):
o jej...mati się rozpłyneła!!!!!!!!!!a to ze wzruszenia: :placz::placz::placz:

:loveu: :loveu: Moze cos jeszcze bym wykopala hihi

matinestka napisał(a):

"życie życiem".......:-(

:-( :calus:

Posted

[quote name='psiulka']Hej Mati :multi:
Wreszcie założyłaś galerię psiaków ^^ Mam nadzieję, że zobaczę je kiedyś na rzeszowskim spacerku, a jak :D

http://images20.fotosik.pl/42/ce17942b37c015b0.jpg - :loveu:

Co tam dzisiaj ciekawego słychać u tego trio? :loveu:

witamy witamy:)

cięzko było z tą galerią,bo moje Bestyje to wstydnisie...(niedaleko pada jabłko od jabłoni:/) ale po długich i burzliwych rozmowach........:)

na "żywo" to dopiero atrakcja:eviltong: hahah:evil_lol:

a dzisiaj moje Trio do południa miało święty spokój bo pani w pracy,potem Brutowski obył dłuugi spacerek,a Patusza i Bejbus pojechały w gości z mati :) teraz to drzemią sobie uroczo (prócz Brutowskiego..bo on spi już baaardzo głebokim snem,co się Chłopak będzie :eviltong: ),drzemią bo czekaja az mati pójdzie w pióra,co by się rozłożyc na podusiach..ech:loveu:

dziękujemy za odwiedzinki:)i zapraszamy jeszcze nie raz na michę:eviltong:

pozdrawiamy

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
:loveu: :loveu: Moze cos jeszcze bym wykopala hihi

A GADASZ!!!!!!!!:multi::multi: :buzi:

g_o_n_i_a napisał(a):

:-( :calus:

dobrze musi być..... "nie ma tego złego co by na dobero nie wyszło":buzi:

Posted

[quote name='matinestka'] witamy witamy:)

cięzko było z tą galerią,bo moje Bestyje to wstydnisie...(niedaleko pada jabłko od jabłoni:/) ale po długich i burzliwych rozmowach........:)

na "żywo" to dopiero atrakcja:eviltong: hahah:evil_lol:

a dzisiaj moje Trio do południa miało święty spokój bo pani w pracy,potem Brutowski obył dłuugi spacerek,a Patusza i Bejbus pojechały w gości z mati :) teraz to drzemią sobie uroczo (prócz Brutowskiego..bo on spi już baaardzo głebokim snem,co się Chłopak będzie :eviltong: ),drzemią bo czekaja az mati pójdzie w pióra,co by się rozłożyc na podusiach..ech:loveu:

dziękujemy za odwiedzinki:)i zapraszamy jeszcze nie raz na michę:eviltong:

pozdrawiamy

No to ba, pewnie że atrakcja :loveu:

A Bruto nie jeździ z Pańcią w gości?

A oczywiście, że będziemy zaglądać :multi:

Posted

No tos mi dziecko zrobila niespodzianke na urlopie
:multi: :smilecol: :multi:

wreszcie Twoje ukochane gwiazdy doczekaly sie wlasnej galerii !!!!

Bosz jakie one byly male , jak czlowiek to szybko zapomina
Pati juniorka z mama Patusia boskie - nie mowiac o Bejbusiu - oczywiscie o Brutowskim to nawet nie wspomne bo on zawsze byl moim faworytem jak na razie tylko ze zdjec ale mysle ze wczesniej czy pozniej nas sobie przedstawisz na zywo :eviltong: ;)

sliczne zdjecia i charakterystyka calej ekipy
dla mnie boomba oby tak dalej :bigcool:

wymiziaj wszystkich po koleji a dla Ciebie 1000 x :buzi:

Posted

[quote name='psiulka']No to ba, pewnie że atrakcja :loveu:

A Bruto nie jeździ z Pańcią w gości?

A oczywiście, że będziemy zaglądać :multi:

Brut miał wczoraj zły dzień..i poszedł od raz spać po wieczornym spcerze... więc nie tachałyśmy go po imprezach...za to dziś szalał z nami w parku jak przygooop:eviltong::)

a zapraszamy zapraszamy:)

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Popatrz np.
http://img166.imageshack.us/img166/8158/zmianarozmiaruobraz276lj9.jpg :loveu:

I kupujemy resoraki hihi :evil_lol:

Dobranoc

jesssu Siostra .... boszzz mój Bejbik...:placz::placz::placz::loveu::loveu: Siostra ja mam prósbe,jak będziesz mieć czas..to podejslij mati zdjęcia mojego Skraba Trzeciego na mailika:buzi:ach:)

r .e.s.o.r.a.k.i. niechaj a pomyśle.... jutro będziemy mieć resoraki oo:d nie wiem jescze w jakiej postaci..ale oo:buzi:

Posted

[quote name='ewatr']No tos mi dziecko zrobila niespodzianke na urlopie
:multi: :smilecol: :multi:

wreszcie Twoje ukochane gwiazdy doczekaly sie wlasnej galerii !!!!

Bosz jakie one byly male , jak czlowiek to szybko zapomina
Pati juniorka z mama Patusia boskie - nie mowiac o Bejbusiu - oczywiscie o Brutowskim to nawet nie wspomne bo on zawsze byl moim faworytem jak na razie tylko ze zdjec ale mysle ze wczesniej czy pozniej nas sobie przedstawisz na zywo :eviltong: ;)

sliczne zdjecia i charakterystyka calej ekipy
dla mnie boomba oby tak dalej :bigcool:

wymiziaj wszystkich po koleji a dla Ciebie 1000 x :buzi:

a witam witam Mamcię na watku moich Buraczków!!:)

no my jeszcze potrafimy zaskakiwac:eviltong: hahahah

Brutowski też czeka na spotkanie: Bruto to Bruto:) dzielny wojownik:)
nie wspomnę o Patuszce i Bejbu:loveu:

dziękujemy za słowa uznania :oops:

Dzieci wymiziane od Mamci :evil_lol:

Mamuś,Twoje Dziateczki Coreczki też czekają na tuli tuli:oops::oops::oops:

pozdrawiamy Mamcie:buzi:

Posted

matinestka napisał(a):
jesssu Siostra .... boszzz mój Bejbik...:placz::placz::placz::loveu::loveu: Siostra ja mam prósbe,jak będziesz mieć czas..to podejslij mati zdjęcia mojego Skraba Trzeciego na mailika:buzi:ach:)

r .e.s.o.r.a.k.i. niechaj a pomyśle.... jutro będziemy mieć resoraki oo:d nie wiem jescze w jakiej postaci..ale oo:buzi:

Sis, a moze ja Ci dam po prostu linka, gdzie są jej zdjęcia i bedziesz mogla zachwytac i zachwytac :loveu: :loveu: :evil_lol:

Hah, oki, to bedzie jutro polowanie na resoraki :evil_lol: :razz:

Do kiszaka :bye: :eviltong: