klaki91 Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 Zajęcia w animagu polecam, ale przede wszystkim osobom, które chcą coś z psem później robić. Ci, którzy szukają typowego szkolenia, na którym będą poruszane typowe problemy ze szczeniakami (skakanie na gości, ciągnięcie na smyczy, odwoływanie od innych psów itp.) się rozczarują. W Animagu zresztą mówią, że są bardziej nastawieni na sport i przedszkole ma pomóc ludziom w sprawdzeniu, czy załapią oni i ich pies bakcyla. Polecają z takich bardziej typowych szkoleń DOGadajcie się :) aha i w Animagu zajęć z psiego przedszkola nie prowadzi Magdalena Łęczycka (jakby ktoś myślał, że ze szczeniakiem wyląduje bezpośrednio u niej). Quote
homme111 Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Czołem drużyno:) A pytanko moje rodzi się następujące, czy w okolicy Czerniakowa bądź dolnego Mokotowa jest jakieś przedszkole? Szukam psiego towarzystwa dla naszej 8 tygodniowej dziewczyny :) Quote
kundelek1 Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 Ja polecam Przedszkole https://szkoleniepsow.com.pl/ Byłam na zajęciach z moim psiakiem. Mają duże doświadczenie. Dużo się dowiedziałam jak postępować w różnych sytuacjach. Quote
Recommended Posts