Patikujek Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Ja nożyczki potrafią zwierzaka zmienić:o:o:o Quote
niufek Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Mam wiadomosc od Bolka . Chlopak nie dal zadnych szans tej rodzinie , niestety . Jego charakter zawazyl sprawe . Rodzina ,ktora miala byc tylko przejsciowa , przeprowadzila narade i decyzja zapadla . Bolus nazywa sie teraz BARNEY:razz: i nosi ubranka:roll:.Nie zmienil plci ,tylko marznie bidulek po tej wizycie u fryzjera . Ma piekne sweterki i plaszczyk :evil_lol:. Zostaje u tej rodziny :multi::multi::multi: Quote
Pianka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Trzymaj sie Bolek:loveu: Powodzenia w domciu:loveu: Quote
niufek Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Pianka napisał(a):Trzymaj sie Bolek:loveu: Powodzenia w domciu:loveu: Masz nowe zdjecia ;). Quote
Pianka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 niufek napisał(a):Masz nowe zdjecia ;). Chyba nie mam:shake: Nic nie dostałam:shake: Quote
niufek Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Pianka napisał(a):Chyba nie mam:shake: Nic nie dostałam:shake: Wysle jeszcze raz . Quote
Mysia_ Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 http://i32.photobucket.com/albums/d16/yetka/barney_066.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
zaba14 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 http://i32.photobucket.com/albums/d16/yetka/barney_066.jpg sliczny! :loveu: Quote
Mysia_ Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 jakoś tu ostatnio cicho, a strasznie ten wątek lubie :cool3: Quote
niufek Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Mysia_ napisał(a):jakoś tu ostatnio cicho, a strasznie ten wątek lubie :cool3: Cicho ,bo czasu brak:oops:. Obiecuje ,ze za pare dni wstawie pare zdjec ;). Quote
Mysia_ Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 niufek napisał(a):Cicho ,bo czasu brak:oops:. Obiecuje ,ze za pare dni wstawie pare zdjec ;). super, czekamy :loveu: Quote
niufek Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 No to zacznijmy : Dzeki , 7 latek bidula , wiecznie gryziony przez inne psy ,ale domu nie bylo ani widu ,ani slychu ,wiec sobie pojechal do Niemiec :evil_lol:, a tak naprawde do Justyna dala nam znac ,ze Dzekus dlugo w schronie nie da rady . Jego pani sama po niego do Polski pojechala ,a Justyna Dzekusia dowiozla do Wroclawia ,no i sobie Dzekus zyje i odpoczywa po tych perypetiach jakie w swym zyciu przeszedl. Tak go jakis psiak urzadzil ,ale schronisko wyleczylo . A tu z rozesmiana gapa lezy :evil_lol: Quote
niufek Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 A tu nasz fredzel ( mial dwa piekne dredy przy uszach ,slodkie no).Kali okolo 5 -ciu latek , smieszny psiak ,bardzo pocieszny i madry .Teraz nazywa sie Oskar . Quote
niufek Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 A skoro nam tak pieknie idzie ,to Oskarek sie pokaze jeszcze raz:evil_lol: Ale widac ,ze Oskar wystepy lubi ,wiec co by nikt nic nie mowil ,to Oskarek jeszcze raz : A kto to tak sie cieszy ,ze az pada ze smniechu ?? Quote
Pianka Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Niufek prosiła o odświeżenie tematu więc Kuba Memo Quote
Recommended Posts