Bozzka Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Nierob napisał(a):Ciekawe w jakim temacie miałbym je wklejać?....:crazyeye: ....a z dziewczyną?....przeca to już prawie nie dziecko....:evil_lol: tak, to zdjecie wlasnie! PROSZE MI SIE TU NIE WYKRECAC (wklej razem z pozostalymi 2-ma na Foto Blogi najladniejsze zdjecie lipca) BO BEDE PROTESTOWAC! Quote
Nierob Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Bozzka napisał(a): PROSZE MI SIE TU NIE WYKRECAC ..... BO BEDE PROTESTOWAC! Dobrze, że za dwa tygodnie zajrzę do tematu "Najlepsze zdjęcie lipca" to jakoś wytrzymam to nerwowo.... :diabloti: Quote
Bozzka Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Nierob napisał(a):Dobrze, że za dwa tygodnie zajrzę do tematu "Najlepsze zdjęcie lipca" to jakoś wytrzymam to nerwowo.... :diabloti: :lol: :lol: :lol: Quote
Loona Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 A co Ty tu masz do tej jakości? :razz: Mam nadzieję, że jak wrócisz to nadrobisz braki w zdjęciach :mad: :evil_lol: Quote
Nierob Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Cześć Jacky...:lol: ....dziękujemy Dadiii....:lol: Quote
Loona Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 dadiii napisał(a):ej no aa gdzie focie???? Nierob napisał(a):W sobotę wyjeżdzam na wakacje, więc dopiero reszta po....:evil_lol: Focie daleko :evil_lol: Quote
Kincia Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Hej :multi::multi: Wracaj szybko :cool3: A ty Loona nawet juz nas nie odwiedzisz :( Quote
Kati Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Uwielbiam oglądać cziłałki. One niby takie malutkie ozdóbki, ale wygląd mają psa z charakterkiem. Takie zawsze zadowolone, pewne siebie, wesołe pieski. :) Quote
Loona Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Bo chi właśnie takie są, duży pies w małym ciele :) Są temperamentne, mnóstwo energii mają, ciągle ich pełno :evil_lol: Quote
Kincia Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Samturia napisał(a):przyszłam poodkurzać galerię... :) To ja powycieram kurze:cool1: Jak Nierob wroci to bedzie tu chociaz czysto. Quote
Nierob Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Dobra, dobra....nie szorujcie tak bo się lakier zetrze...:diabloti: W związku z kłopotami zdrowotnymi Spiro jestem kilka dni w domu i do czasu zabiegu będziemy raczyć po trochu zdjątkami....:evil_lol: Chciałem małą wilczyce a dostałem foczkę...:placz: ....ciekawe ile kosztowała?...:roll: muszę ją oglądnąć z każdej strony....jaki ma pyszczek?..... i inne rzeczy.... na upartego może być moim fuflęm....:loveu: Quote
Nierob Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Dzisiaj kończę 7 miesięcy, ale dalej jestem jeszcze szczeniakiem....:multi: spacery po deszczu nie są przyjemne, ale suszenie super, że aż się spać chce...ciepełko.... dorwałem wielką różową poduchę.... i nie oddam nikomu.... Quote
dadiii Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 sliczniuche focie :P a co sie stalo ze ze zdrowiem nie tak co?? Quote
miumiu Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 oj, a co mu? fotki super, zwłaszcza lot różowym poduszkowcem. Quote
Nierob Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Pewnie jestem przewrażliwiony, ale poczekamy do poniedziałku na wyniki i zobaczymy...:cool3: ...poza tym podwójne górne kły przezkadzają w jedzeniu i w poniedziałek będzie zabieg chirurgiczny pod narkozą...strach się bać...:placz: Quote
Nierob Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 Dzięki Dadii...;) Dzisiaj Spiro ma ścisłą dietę przed zabiegiem i żal patrzeć jak prosi o żarełko, a tu nic nie można dać. Tym bardziej, że zmieniliśmy weta, leczymy gruczoły odbytu zamiast tylko wyciskać co miesiąc, zmieniona karma na karmę dla psów wrażliwych i w końcu Spiro zaczął jeść swoją dzienną rację, nie ma kłopotów żołądkowo-jelitowych i nie śmierdzi mu z pyszczka...:multi: Dla przyjemności wkleję kilka zdjęć...:evil_lol: Quote
Kincia Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Mam taka sama foczke hihi :D:D Sliczne fotki i nawet duzo ich ^^Czekamy na dobre wiesci po zabiagu :)Jacky ma na dole podwojne kły ;O Quote
Recommended Posts