Koma Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Książkę kupiłam, ale pewnie poleży ona na półce do czerwca :lol: Mam tyle lektur do czytania, że na nią już nie znajdę czasu :roll: Quote
Betbet Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 zostaw lektury,czytaj o szczeniakach:P Quote
Martinee Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 ja czytałam w księgarni książka super pierwsze 10 stron były mega :) Quote
bellatriks Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Koma napisał(a):Książkę kupiłam, ale pewnie poleży ona na półce do czerwca :lol: Mam tyle lektur do czytania, że na nią już nie znajdę czasu :roll: Marzenko, a może chociaż w Święta znajdziesz czas? :cool3: Quote
Koma Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Betbet napisał(a):zostaw lektury,czytaj o szczeniakach:P Nie ma sprawy, a Ty zdasz za mnie maturę :evil_lol: bellatriks napisał(a):Marzenko, a może chociaż w Święta znajdziesz czas? :cool3: Zobaczę jak się wyrobię z lekturami i wogóle nauką :roll: Quote
Wolfgirl Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Muszę kupić tą książkę czytałam kawałek,,,,,, Jest super............... ------------------------------------------------------------- szczerze polecam Quote
psiulka Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='BlackSheWolf']a ja slyszalam, ze strasznie okrzyknieta jest ta ksiazka... a nic ciekawego zbyt tam nie ma... no ale ja dopiero czytam wiec sie nie wypowiem ;) Praktycznie zawsze znajdzie się ktoś kto może tak powiedzieć o jakiejś książce. Tak to jest, że innym się nie podoba, a innym podoba bardzo. Ja mam zamiar kupić lub wypożyczyć, a jak przeczytam to podzielę się z wami moją opinią. Quote
Paulina. Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Własnie skończyłam czytac i w sumie jestem pod wrażeniem ;) Szybko się czyta i bardzo wciąga. Ksiązka pokazuje, ze psy tez są ważne i jak bardzo mimo zakazów i wszelkich przeciwnosci, człowiek, który nie wiadomo, czy jutro nie zginie na wojnie moze poświęcic się dla jednej małej istotki. Ksiązka nie jest o wychowaniu psa itd, ale polecam jeżeli ktos ma dosc nudnych czytadeł kończących się tak samo :razz: Quote
zaba14 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Ja książkę czytałam w lipcu jak byłam w Irlandii i nie miałam na początku co robić, podobała mi się, szczególnie to że taka mała istotka może dodać wiary i chęci do życia... Quote
Dinka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Z tego co czytałam na pewnej stronie dowiedziałam się, że książka jest ciekawa... Z doświadczenia nie umiem powiedzieć... Poproszę o nią na mikołaja:) Quote
Coffee&Nera Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Czytał ktoś może? Jakie wrazenia i czy polecacie? ;) Quote
bellatriks Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Nerul napisał(a):Czytał ktoś może? Jakie wrazenia i czy polecacie? ;) Oj, Nerul rozejrzyj się po tym temacie - przecież są komentarze i wrażenia:roll: jak choćby Paulinyyy 4 posty wyżej;) Quote
JustynaJK Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 u mnie leży na półce jeszcze nie przeczytana niestety:shake: Quote
Koma Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 JustynaJK napisał(a):u mnie leży na półce jeszcze nie przeczytana niestety:shake: U mnie tak samo... Quote
Koma Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Wczoraj przeczytałam tą książkę (że też lektur nie potrafię czytać w takim tempie:evil_lol:) Bardzo mi się podobała, chociaż na początku troszkę trudno było mi się wczuć w ten wojenny klimat. Jestem pod wrażeniem poświęcenia ludzi, którzy narażali własne życie chcąc uratować małego szczeniaka i próbowali wywieźć go z Iraku do USA. Lava- rozrabiak :evil_lol: Quote
Dinka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 U mnie książka leży w szafce... Nie została do końca przeczytana, chociaż mnie wciągneła... Nie wiem co mi się w niej podoba, bo jest wojna, a to mnie nigdy nie ciekawiło, i w pewnych momentach książka jest nudnawa... no i się zacinam, ale potem znowu brnę dalej... A teraz miałam lekturę do przeczytania i musiałam odłożyć ją na później... Ogólnie fajna i ciekawa... Quote
agaciaaa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Wreszcie kupiłam tą książke! Dopiero zaczęłam czytać, ale już mi się podoba ;) Quote
Coffee&Nera Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Ja wlasnie skonczylam- ksiazka swietna. Jest rozna od innych które sa typowo opowiadaniowe. Ma klimat wojny ktorty ja w niej lubie... Polecam bardzo !!! Quote
agaciaaa Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Mi też sie bardzo podobała!!! Chociaż przyznam, że momentami nudziły mnie szczegóły dotyczące wojny, a nie dotyczące bezpośrednio psa.. Ale i tak książka jest świetna! :) Quote
Coffee&Nera Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Włąsnie wg mnie niebylo to nudzące- jest to pokazanie zycia ludzi i polaczenie do tego psa i tych problemow. Przeciez jakbym byla tym głownym bohaterem to bym umarła ze strachu o Lavę... ale naprawde z emocjami ksiazka ! Quote
Recommended Posts