Jump to content
Dogomania

uratuj staruszka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 886
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

[quote name='Magdalena']czy ja mogłabym prosić o troszkę informacji na temat: Rysia, Maxa i Rikiego? Czy szukają także domu tymczasowego? Który jest w najgorszym stanie?

Maxa wątek jest tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/176434-Max-owczarkowaty-staruszek-nie-moA-e-chodziAE-zbieramy-na-leki
przebywa już trzeci miesiąc w lecznicy. Znalezienie mu tymczasu graniczy z cudem. Na pewno potrzebuje domu z ogrodem, schody odpadają.

Natomiast malutki Riki nadal w schronisku i jest z nim coraz gorzej. Jest coraz słabszy, ciągle śpi. na łapkach porobiły się odleżyny. Rysiu też tak spał, potem okazało się , że przyczyną było chore serce. Na pewno będzie wymagał jakiegoś leczenia.
http://www.allegro.pl/item960848326_malenki_staruszek_riki_czeka_na_ratunek.html

Posted

anetek100 napisał(a):
Ryszard jest juz u mnie w domku:):):):):)kochany seniorek z niego, gdyby ktoś chciał obejrzeć jego fotki są w mojej galerii w podpisie - najswieższe strony 33 i 34:)

to wspaniale :)

Nie robiono Rikiemu jeszcze żadnych badań?

Posted

Riki to kolega z kojca Rysia. Różnica jest taka , że Riki wie do czego służą kocyki. Może był kiedyś w domu?
Natomiast miejsce Rysia zajął nowy staruszek:

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Riki cieszy się szczęściem w swoim domku. Pani adoptowała go mimo zdiagnozowanej zaawansowanej choroby nowotworowej. Riki odżył, chętnie chodzi na spacerki w parku, nabrał sił, od pierwszego dnia śpi w łóżku, na pewno wiedział wcześniej do czego służy .

A w schronisku kolejne staruszki ..

niewidomy, mały Szaraczek

dziadzio jamniś

Posted

_bubu_ napisał(a):
Riki cieszy się szczęściem w swoim domku. Pani adoptowała go mimo zdiagnozowanej zaawansowanej choroby nowotworowej. Riki odżył, chętnie chodzi na spacerki w parku, nabrał sił, od pierwszego dnia śpi w łóżku, na pewno wiedział wcześniej do czego służy .

Serce rośnie, że jednak zdarzają się takie adopcje, a raczej tacy LUDZIE :)

Posted

o rany Rikki w nowym domku już???????o jej wiadomośc przecudna:)

Max, Szaraczek, Kłapouszek mają ode mnie ogłoszonka na:
kupiepsa
adopcjapsa
gumtree
eoferty.com

na razie tylke przepraszam pieski:(:(

• 2 weeks later...