terra Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Biegnijcie szybciutko na początek pokazać swoje cudne pysie! Czy był jakiś odzew na aukcję staruszka? Quote
terra Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Nikt do was nie zagląda, biedulki:-( To ruszajcie biegiem na pierwszą, wypatrywać domku! Quote
_bubu_ Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 terra napisał(a):Biegnijcie szybciutko na początek pokazać swoje cudne pysie! Czy był jakiś odzew na aukcję staruszka? było pierwsze pytanie o staruszka :) niestety nic konkretnego ale to znaczy że jest dostrzegany :) Quote
Hund Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 starowinki nie umieją sie wdrapać na górę więc im pomożemy!! Quote
Hund Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 na pierwszą stronę !!! może jednak ktos Was zauważy!!! Quote
_bubu_ Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Dzisiejsza wizyta w schronisku była bardzo smutna :( Nie zastałyśmy wszystkich naszych kochanych staruszków. Odeszły od nas ['] dziadziuś ['] Czarna ['] Kuba ['] Sonia ['] Quote
_bubu_ Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Przykro mi że nie doczekały się na swój wymarzony dom.. :( Quote
Hund Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 ta wizyta była chyba najgorsza z wszystkich....Pieski bądżcie szczęśliwe za TM. Przykro mi że nie udało się .... Quote
terra Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Tak mi strasznie przykro:-( Tam gdzie teraz jesteście pieski, jest wam dobrze. Dziadziusiu, nie zdążyłam ci pomóc w znalezieniu domku:-( Hasaj po zielonych łąkach razem z moją Iską. Quote
Hund Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Nie mogę wyjść z doła:( wczorajsza wizyta mnie przybiła...:(:(:( Quote
Kluska4 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Strasznie mi przykro :-( Trzymajcie się dziewczyny :calus: Robicie dla tych psiaków naprawdę dużo, ale niestety wszystkich nie da się uratować. Taka jest nasza rzeczywistość :shake: Quote
_bubu_ Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Proszę , pomuszcie nam znaleźć domy dla pozostałych.. niech chociaż jednemu się uda spędzić starość w cieple.. w domu.. Quote
terra Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Hund napisał(a):ja już w nic nie wierzę .... Hund, pozostałe pieski Cię potrzebują! Głowa do góry, nie poddawaj się! Musisz pomagać pozostałym. Quote
Hund Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 dzięki terra, ja szybko padam psychicznie , a podnieść się jest tak trudno... Quote
Recommended Posts