Hund Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Raz dwa trzy na górę biegniesz starszy psie Ty ! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Zapraszam do podbijania i licytowania na nowym bazarku dla żywieckich biedaków, tym razem z torbami ekologicznymi "Pokochaj psa lub kota ze schroniska" !!! http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120787 Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Kacperka widziałam tydzień temu - miał się chłopak całkiem nieźle! :) Nadal szaleje na spacerach. Staruszki na pierwszą! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Proszę wchodźcie na: http://tesco.pl/akcje-konkursy/schroniska/formularz.php i zagłosujcie na Żywiec! Dzięki Waszym głosom schronisko może otrzymać pieniądze i zapas karmy! Dodam, iż można głosować z paru adresów e-mail ;) Quote
Talcott Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Już zagłosowałam. I jeszcze TZ poproszę:cool3::cool3::cool3: Quote
Gosiapk Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Kacperka widziałam tydzień temu - miał się chłopak całkiem nieźle! :) Nadal szaleje na spacerach. Staruszki na pierwszą! Kacperek jest prześliczny :) Quote
Hund Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Staruszki nadal bez domów :( trzęsą się już z zimna.... budy przemakają :( schron miaŁ być zlikwidowany ale nie zostaŁ, warunki koszmarne , nie wiem jak będzie zimą :( z roku na rok byŁo gorzej a teraz :( nikt nic nie remontowaŁ bo miaŁ być nowy azyl.... Mam nadzieję że pieski to wytrzymają. Quote
Talcott Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Stare psy na pewno nie wytrzymają:placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Talcott Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Ja już mam 3 starusie - ale Ciotki - pomóżcie:-( Quote
Hund Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Hop Hop starowinki czekają na ostatnie dobre chwile POMOCY !! Quote
Recommended Posts