Talcott Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 A powinien, szkoda że nie widzicie jak Max który już się prawie poddał -teraz nosi piłki i moje buty, albo tarza się na plecach z rykiem:lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Olu, jestem pełna podziwu :) Staruszki pełne nadziei wciąż wypatrują domu! Quote
Talcott Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Warto walczyć o staruszki!!!!! Pat dziś ZASZCZEKAŁ!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Hund Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Stary pies poŁożyŁ się w kącie boksu i pomyślaŁ : dziś już umrę....inne psy podchodziŁy i żegnaŁy się z towarzyszem. Niektóre wiedziaŁy że tak wŁaśnie odchodzą stare zrezygnowane psy. Na nie nikt nie zwraca uwagi kiedy przychodzi wybrać sobie pomocnika do pracy, stróża czy przyjaciela. zapomniane , niechciane , NICZYJAKI . Ile można czekać?? Ile udawać że wcale nie zależy staremu psu na nowym domu...?? I stary pies umarŁ. Rano wynieśli jego ciaŁo pracownicy :( Czy tak musiaŁo się stać ?? NIE !!! Ale tak się dzieje codziennie !!! Quote
Hund Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Kacperek wychodzi na spacery , jest bardzo kochany i przymilny ale na adopcję ma szanse zerowe :( Quote
Gosiapk Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Chciałabym dożyć czasów, kiedy ludzie na ulicy zaczęliby z podziwem patrzeć na ludzi spacerujących ze starymi pieskami... to już chyba nie w tym życiu i nie w tym kraju Quote
Talcott Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 No w ........ co " ludzie" powiedzą :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Talcott Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Wędrujemy sobie na górę człap czlap dostojnie Quote
Gosiapk Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Porządki zostały zrobione w pierwszym poscie :) Kacperek potrzebuje własnego wątku: Quote
Hund Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='Gosiapk']Porządki zostały zrobione w pierwszym poscie :) Kacperek potrzebuje własnego wątku: Myślę że trzeba się tym zająć ;) Quote
Gosiapk Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Hund napisał(a):Myślę że trzeba się tym zająć ;) Kto może powiedzieć coś więcej o Kacperku, aby możnabyło napisać na nowym wątku? Quote
Gosiapk Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Hund czy zajmiesz się Kacperkiem? Jakiś nowy wąteczek Kacperkowy? Quote
Recommended Posts