pinczerka_i_Gizmo Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Bo one też potrzebują ciepła i miłości! Quote
Charly Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 wrzuccie mi na poniższy wątek te z tych starszaków, któren niedowidzą, są ślepe, jednookie.. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117174 zdjecie, opis charakteru wiek, kontakt do wolontariusza lub link do postu gdzie to wszystko jest opisane dzieki Quote
Talcott Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Charly']wrzuccie mi na poniższy wątek te z tych starszaków, któren niedowidzą, są ślepe, jednookie.. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117174 zdjecie, opis charakteru wiek, kontakt do wolontariusza lub link do postu gdzie to wszystko jest opisane dzieki Ciotkiiiiiii!!!!!! Quote
Hund Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Ślepych nie mamy, jeśli takowe pojawiają się w schronie zaraz je wyciągamy do lecznicy. Jednookich w tej chwili też nie mamy (byŁ Honej pekinczyk ale na 2gi dzień go zabraŁam do hotelu a teraz jest u kociego świata) Niedowidzący jest Dropsi zaraz o nim napiszę. Chyba że mogą być jeszcze psiaki w DT ?? Nasz biedny Mop jak najbardziej się nadaje... :(:(:( Quote
Charly Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 te w DT też. wszystkie, ktore czekaja na nowy dom edit: acha juz widze ze Dropsi jest niedowidzacy. bo najpierw bylam na innym watku dlatego to pw;) Quote
Hund Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Inne zdjęcia Dropsika: Zmęczony Dropsik :loveu: Quote
Charly Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 sliczny jest dropsik. Wasze psiaki maja jakies treningi?:-o:-o Quote
Hund Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 To byŁa impreza z okazji dnia ziemi :) przedstawiaŁam psiaki niestety nikt nie zaadoptowaŁ :( wsparli nas za to ludzie finansowo ;) A co tydz w niedzielę mają pieski spacerki także Dropsik jest z nami zaprzyjaźniony i co tydzień spaceruje :) Quote
Hund Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 ZapomniaŁam dodać dropsik ma bardzo bardzo milutkie i delikatne futerko w dotyku !!!! Quote
Charly Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Hund napisał(a):ZapomniaŁam dodać dropsik ma bardzo bardzo milutkie i delikatne futerko w dotyku !!!! dzięki za taki miły szczegól:) Dobrze ze Dropsik i inne Wasze psiaki mają takich opiekunów. Quote
Hund Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Strauszki dajcie czadu !!!! Na pierwszą ile siŁ w starych Łapach !!!! Quote
Hund Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Kiedy jesteś chory i smutny, kiedy coś Cię boli , kiedy częściej jesteś zmęczony i wolisz poleżeć niż krzątać się dookoŁa cieszysz się że ktoś jest blisko Ciebie. Każdy gest jest Ci miŁy , zaparzenie herbaty, podana ciepŁa zupa, zmieniona świeża pościel. Jakbyś się czuŁ wtedy gdyby ktoś otworzyŁ drzwi i wypchnąŁ Cię na zewnątrz ?? wsadziŁ do samochodu i zawiózŁ do lasu ?? zaprowadziŁ pod drzwi starego budynku z wielkim napisem DOM STARCÓW ?? SzedŁbyś na nogach bo na bilet lub benzynę nie zasŁużyŁeś, "TWÓJ PRZYJACIEL" nie zabraŁby Twojej ulubionej piżamy ani ręcznika , wyrzuciŁby ją do śmieci po szybkim powrocie do domu. Myślisz że to nierealne ?? Dlaczego więc można zrobić tak Psu?? A dlaczego Kotu?? Czy oni są gorsi?? Quote
Hund Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 czy ktoś się zlituje nad jednym starym zmeczonym futerkiem ?? Quote
Recommended Posts