Jump to content
Dogomania

uratuj staruszka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 886
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ślepych nie mamy, jeśli takowe pojawiają się w schronie zaraz je wyciągamy do lecznicy. Jednookich w tej chwili też nie mamy (byŁ Honej pekinczyk ale na 2gi dzień go zabraŁam do hotelu a teraz jest u kociego świata) Niedowidzący jest Dropsi zaraz o nim napiszę.

Chyba że mogą być jeszcze psiaki w DT ?? Nasz biedny Mop jak najbardziej się nadaje... :(:(:(

Posted

To byŁa impreza z okazji dnia ziemi :) przedstawiaŁam psiaki niestety nikt nie zaadoptowaŁ :( wsparli nas za to ludzie finansowo ;)

A co tydz w niedzielę mają pieski spacerki także Dropsik jest z nami zaprzyjaźniony i co tydzień spaceruje :)

Posted

Hund napisał(a):
ZapomniaŁam dodać dropsik ma bardzo bardzo milutkie i delikatne futerko w dotyku
!!!!

dzięki za taki miły szczegól:) Dobrze ze Dropsik i inne Wasze psiaki mają takich opiekunów.

Posted

Kiedy jesteś chory i smutny, kiedy coś Cię boli , kiedy częściej jesteś zmęczony i wolisz poleżeć niż krzątać się dookoŁa cieszysz się że ktoś jest blisko Ciebie. Każdy gest jest Ci miŁy , zaparzenie herbaty, podana ciepŁa zupa, zmieniona świeża pościel.
Jakbyś się czuŁ wtedy gdyby ktoś
otworzyŁ drzwi i wypchnąŁ Cię na zewnątrz ??
wsadziŁ do samochodu i zawiózŁ do lasu ??
zaprowadziŁ pod drzwi starego budynku z wielkim napisem DOM STARCÓW ??

SzedŁbyś na nogach bo na bilet lub benzynę nie zasŁużyŁeś, "TWÓJ PRZYJACIEL" nie zabraŁby Twojej ulubionej piżamy ani ręcznika , wyrzuciŁby ją do śmieci po szybkim powrocie do domu.
Myślisz że to nierealne ?? Dlaczego więc można zrobić tak Psu?? A dlaczego Kotu??
Czy oni są gorsi??