_bubu_ Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Gosiapk napisał(a):A Ślepek to na prawdę niewidzi? Ślepek chodząc po wybiegu wpadl na mnie parę razy.. ale za to świetnie posługuje sie węchem. Myślę ze na spacerkach świetnie sobie poradzi. To wspaniały psiak ale przeraźliwie chudy. Quote
_bubu_ Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 i jeszcze fotki bohaterów festynu: żarłok Karlos - jadł jadł i jadł . Jak w misce się skończyło to poszedł grzebać w koszu :evil_lol: Karlos spisał sie wspaniale . Wiekszość czasu spędził przy stoisku ponieważ dłuższe spacerowanie nie jest dla niego. Bardzo bym chciała aby ten wielki staruszek znalazl dom.. I drugi staruszek Dropsik - tutaj jeszcze na nogach: i już śpiący.. Quote
Gosiapk Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 co to był za festyn? Gdzie? Dropsiczek to już stareńki bardzo Quote
Hund Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Był to DZIEŃ ZIEMI organizowany przez Fundację ARKA, my zostaliśmy zaproszeni do współpracy po tym jak dostrzeżono nas na Festynie w październiku. DZIEŃ ZIEMI odbył się na bielskich Błoniach, to wspaniały olbrzymi teren rekreacyjny na obrzeżach Bielska -Białej.Mam nadzieję że to nie oststni raz kiedy mogliśmy się pokazać :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Gosiu, na ogólnym wątku schroniska w Żywcu (link w podpisie Hund) było wszystko opisane i spora fotorelacja :) A Karlosek dobierał się nie tylko do śmieci... wafelki też go zainteresowały :evil_lol: Staruszki po domki! Quote
Hund Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Gosiu, na ogólnym wątku schroniska w Żywcu (link w podpisie Hund) było wszystko opisane i spora fotorelacja :) A Karlosek dobierał się nie tylko do śmieci... wafelki też go zainteresowały :evil_lol: Staruszki po domki! Wafelków już nikt nie zjadł ...a ledwo co zostały otwarte ;) Quote
Hund Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Gosiapk napisał(a):A czy jakiś piesulek znalazł dom? Niestety :( ale mamy 2 kontakty ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Oby ktoś zadzwonił... W górę dzielne staruszki! Quote
saba210@op.pl Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Staruszki pokażcie się !!!!:razz: emeryturka w schronie??? o nieeeeeeeeeee Quote
Hund Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Karlos - był tak podniecony możliwością wyjścia na spacer że chwycił szczęką bramę schroniskową i z wielką siłą chciał ją otowrzyć ...normalnie siłowaliśmy się , on w jedną ja w druga stronę. Trochę trwało zanim ubraliśmy mu szeleczi i opuścił schron bezpeiczny. Quote
Hund Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 12 Lola była tak wystarszona że juz chciałam zrezygnować i wyszłam z boksu. Po czym wróciłam i jeszcze raz spróbowałam. Udało się założyć szeleczki i bardzo powoli i spokojnie wyciągnąć ją z budy i wynieść na trawkę. Na początku oczywiście bardzo się bała ale kiedy Filipek wrócił ze spacerku i towarzyszył jej w pierwszych kroczkach uspokoiła się i przychodziła się pogłaskać. Bardzo lubi kiedy się do niej mówi i delikatnie gładzi po futerku. Idziemy do przodu ! Quote
Hund Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Dropsik pospacerował tradycyjnie nad jezioro razem z innymi towarzyszami niedoli. Quote
Hund Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Miodzik - nie było saby 210 więc sama zajęłam się Miodziem :) dał sobie ubrac spokojnie szeleczki i wynieść.On jest naprawdę pocieszny kiedy już stoi przed schroniskiem i rozgląda się dookoła.potrafi tak pół godziny. Niestety męczy go biegunka okropna :( Quote
Hund Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Bąbeleczek tak smuto na mnie patrzył że nie było mowy o tym żeby został w schronie . Dzielnie ruszył na spacer :) za wszystkimi psiakami :) Quote
basia bonnie Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Bąbelek pochodził sobie, powąchał wszystko :loveu: Quote
saba210@op.pl Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Hund pokłon do Ciebie;)za to,że nie zapomniałaś o naszych "straszakach"i wszystkie wyprowadziłaś... staruszki na 1-szą!!!!:loveu: Quote
Hund Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Chciałabym doprowadzić do tego żeby kazdy pies ze schronu mógł wychodzić...oj to byłyby czasy.... Quote
saba210@op.pl Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 ...doprowadzić do tego,by każdy w miarę szybko trafiał do domu z dobrymi ludźmi...oooojjj to byłyby czasy!!! Quote
Hund Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 No to może się przedstawię...nie wszyscy mnie znają...to ja LOLA Jestem trochę niesmiała... Krępuję się aparatu... Ale z boczku pozwalam... Quote
Hund Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 MIODZIO ...stara się być niewidoczny. mnie tu nie ma .... ja się tu zajmę sobą .... A tak się uśmiecham po jedzeniu :) Quote
Recommended Posts