_bubu_ Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Ślepek - niewidomy , wychudzony staruszek. jest wielkości Onka , bardzo łagodny. Quote
saba210@op.pl Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 na spacer w niedz.wyszedł ponownie Miodzik...:loveu::loveu::loveu: ...piesek robi ogromne postępy,od 1-szego spaceru na którym to "sobie staliśmy";) na tym już "podbiegaliśmy":evil_lol: ...doszliśmy już prawie do jeziora:razz: wtajemniczeni wiedzą jaki to kaaaaawał drogi;) Quote
saba210@op.pl Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 i na swój (chyba)1-szy spacer wyszła Lola... ...kolejny piesek przerażony,b.nieufny...:-( ale zapewne bubu z nią popracuje;) ...zaczęły od "czołgania"w gąszczach... ...będziemy dopingować psince:p Quote
saba210@op.pl Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 wyszedł na spacer również i Bąbelek...:loveu: ...robi się z niego wprawny spacerowicz:razz: Quote
saba210@op.pl Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 ...czekamy tylko na chętnych ludzi którzy ich przygarną ... ...i będą z nimi spacerować.......................................... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Z Miodzika jestem ogromnie dumna :) Robi chłopak postępy! :multi: Niedługo się zapomni i poleci truchcikiem do jeziorka i spowrotem ... ;) Jestem też zadowolona z reszty psiaków! Tylko gdzie te domy? Quote
_bubu_ Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 zagladajcie proszę do 17-letniego reksia! bardzo potrzebne wsparcie finansowe. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109646 Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 O nich zwłaszcza nie wolno zapomnieć! Quote
Gosiapk Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='_bubu_']Ślepek - niewidomy , wychudzony staruszek. jest wielkości Onka , bardzo łagodny. Ten piesulek też chadza na spacerki? Quote
siekowa Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Cudowne macie staruszki w schronisku. :loveu: :loveu::loveu: Najbardziej spodobał mi się Ślepek :loveu: Czy mogę je dać na bloga o psich staruszkach? http://psiegrane-marzenia.blog.onet.pl/ Quote
Gosiapk Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='siekowa']Cudowne macie staruszki w schronisku. :loveu: :loveu::loveu: Najbardziej spodobał mi się Ślepek :loveu: Czy mogę je dać na bloga o psich staruszkach? http://psiegrane-marzenia.blog.onet.pl/ Ty nie zadawaj takich głupich pytań ;) tylko dawaj je na bloga :) Quote
Agnieszka Co. Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 No pewnie, im więcej się pokazują tym lepiej! Nie wiem czy Ślepek już spacerował, bo on chyba jeszcze jest na kwarantannie. Quote
Hund Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Nie wiemy w jakim stopniu Ślepek nie widzi, możliwe że całkiem. Jak kwarantanna się skończy zabierzemy go na spacer, mam nadzieję że będzie miał na niego ochotę. A tutaj Dropsik na niedzielnej imprezie: POZOWANIE Mięciutka trawka" Zmęczony Dropsik :loveu: Quote
Hund Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Oraz staruszek Karlos "Nazywam się Karlos. Przystojniak Karlos" Quote
Recommended Posts