Hund Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Dropsik byŁ na spacerku i byŁ przytulany ale reszta :(:(:( Z Hubertem gorzej :( ledwo chodzi :( powoli się podnosi :( martwi mnie to :) oczka zaropiaŁe :( Quote
saba210@op.pl Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 ...Staruszki na 1-szą!!! ...spokojne,wierne.................................................. Quote
terra Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Podniosę starsze pieski. Kto pokocha seniora? Quote
Agnieszka Co. Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Takie pieski są idealne dla starszych ludzi - spokojne, nie niszczą.... Quote
Hund Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Nie chcą często wychodzić :) dużo śpią :) nie szaleją :) myślę że niejdna starsza osoba doceniłaby takie towarzystwo ! Quote
_bubu_ Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 ja ciągle myślę o Hubercie :( bardzo zle to wszystko znosi... jest z nim kiepsko Quote
Hund Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Patrząc na cierpienie moich psich staruszków nie mogę przestać myśleć że o tamtych biedakach nikt nie myśli, nikt nie dba :( cierpią w milczeniu. Walczę o przetrwanie mojego psa , wiem że zrobię wszystko żeby byŁo z nim lepiej a jednocześnie mam świadomość że ok 40 psów w schronie jest w wieku starczym i wymaga zainteresowania, pieniędzy, leków i miości. Quote
_bubu_ Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 bardzo martwie się o Huberta :( To chyba pies który najbardziej potrzebuje pomocy w schronisku. Jest w coraz gorszym stanie. Nie wchodzi do budy, leży skulony cały czas :( Quote
Hund Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Czasmi śmierć przychodzi z nienacka ot tak niewiedzieć czemu zahacza o tę lub tamtą duszyczkę. Nie ma już wtedy na ziemi jednej istoty. Czasmi śmierć przychodzi powoli jakby bawiąc się w okrutne podchody z ofiarą. Odbiera czucie w Łapkach, zabiera wzrok, sŁuch. Nie tak od razu , nie tak szybko , zupeŁnie powoli pastwi się nad biedakiem dodając stopniowo kolejne cierpienia. Potworny ból który przybiera stopniowo na sile, co noc , co dzień zwiększając swe dziaŁanie. On nie ma już siŁ, leży na goŁych deskach niemogąc dostać się do budy, już mu wszystko jedno. A może nie? Może chce po prostu żeby przestaŁo boleć, choć na chwilę , choć na moment nie czuć tego co ciąży. Leży w kale, futerko caŁe jest zlepione, oczka zaropiaŁe. Czy coś widzi?? Nie wiem. wtula gŁowę prosząc o ratunek. Jest chudy, podrapany z otwartymi ranami. Jest sam mimo że trójka innych psów mieszka z nim w boksie. Ale oni są inni, ich jeszcze nic nie boli. Są mŁodzi. A on ?On nie ma już siŁ! Hubert. Quote
_bubu_ Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 zapraszam na watek Huberta. Pomóżcie szukać tymczasu !! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9334746#post9334746 Quote
_bubu_ Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 w schronisku kolejny staruszek - niedowidzący pekińczyk Quote
malagos Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Przypomnijcie , dziewczyny, zdjecie Hubarta, może kogoś złapie za serce?... I tego pekińczyka.... Quote
Hund Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Widziałam Urbanka , był cały ogłupiały ale nie ma się ci dziwić po nocnej wizycie drani. Borys nadal nie wychodzi z budy :( wyjrzał tylko z niej na moment tz wystawił głowę, nie jest dobrze :( Quote
Kluska4 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Mam nadzieję, że psinki doszły już do siebie :roll: Quote
Hund Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Z Borysem nie jest dobrze :( ledwo trzyma się na łapach :(:(:( koniecznie potrzebuje ulokowania w lecznicy :(:(:( Quote
saba210@op.pl Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Biedaczki:-( starowinki psiaki,kto przygarnie starszego psa???... Quote
Recommended Posts