Jump to content
Dogomania

uratuj staruszka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 886
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dropsik byŁ na spacerku i byŁ przytulany ale reszta :(:(:( Z Hubertem gorzej :( ledwo chodzi :( powoli się podnosi :( martwi mnie to :) oczka zaropiaŁe :(

Posted

Patrząc na cierpienie moich psich staruszków nie mogę przestać myśleć że o tamtych biedakach nikt nie myśli, nikt nie dba :( cierpią w milczeniu. Walczę o przetrwanie mojego psa , wiem że zrobię wszystko żeby byŁo z nim lepiej a jednocześnie mam świadomość że ok 40 psów w schronie jest w wieku starczym i wymaga zainteresowania, pieniędzy, leków i miości.

Posted

bardzo martwie się o Huberta :( To chyba pies który najbardziej potrzebuje pomocy w schronisku. Jest w coraz gorszym stanie. Nie wchodzi do budy, leży skulony cały czas :(

Posted

Czasmi śmierć przychodzi z nienacka ot tak niewiedzieć czemu zahacza o tę lub tamtą duszyczkę. Nie ma już wtedy na ziemi jednej istoty. Czasmi śmierć przychodzi powoli jakby bawiąc się w okrutne podchody z ofiarą. Odbiera czucie w Łapkach, zabiera wzrok, sŁuch. Nie tak od razu , nie tak szybko , zupeŁnie powoli pastwi się nad biedakiem dodając stopniowo kolejne cierpienia.
Potworny ból który przybiera stopniowo na sile, co noc , co dzień zwiększając swe dziaŁanie.
On nie ma już siŁ, leży na goŁych deskach niemogąc dostać się do budy, już mu wszystko jedno. A może nie? Może chce po prostu żeby przestaŁo boleć, choć na chwilę , choć na moment nie czuć tego co ciąży.
Leży w kale, futerko caŁe jest zlepione, oczka zaropiaŁe. Czy coś widzi?? Nie wiem. wtula gŁowę prosząc o ratunek. Jest chudy, podrapany z otwartymi ranami. Jest sam mimo że trójka innych psów mieszka z nim w boksie. Ale oni są inni, ich jeszcze nic nie boli. Są mŁodzi.
A on ?On nie ma już siŁ!

Hubert.

Posted

Widziałam Urbanka , był cały ogłupiały ale nie ma się ci dziwić po nocnej wizycie drani.
Borys nadal nie wychodzi z budy :( wyjrzał tylko z niej na moment tz wystawił głowę, nie jest dobrze :(