Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak nikt nie zaoferuje przekazania puszek, to oczywiście i tak kupujemy puszki.

Dziękujemy użytkownikom Jolla i patynka z forum amstaffów za otoczenie Altera Wirtualną Opiekę na stronie Fundacji.
Na naszej stronie aktualne informacje o Alterze będą dopiero dziś.

w poniedziałek lub wtorek będziemy chcieli zabrać Altera na USG.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wlasnie wrocilam od Alterka. Jest to super kochany psiak, widac ze bardzo potrzebuje ludzkiego towarzystwa- zakochalam sie :) jak tylko weszlam wstal i bardzo sie cieszyl. Akurat byl pod kroplowka wiec posiedzialam z nim i glaskalam go caly czas po glowce- Alter lubi glaskanie :) nawet okazalo sie ze reaguje na "waruj". Pozniej nakarmilam go polowa puszeczki, zjadl bardzo chetnie. (Keiti- zaplacilam za dwie wiec powinna jedna zostac na pozniej). No i wyszlismy na spacerek- juz Alterek widac sily odzyskuje, bardzo byl zadowolony ze spaceru. Ale najbardziej podobalo mu sie zebranie o kielbaski z grilla, obok kliniki jest knajpka i wlazl tam na ogrodek pozebrac :) Ludzie sie zakochali rowniez jednak nie moglam pozwolic na danie Alterkowi takiego jedzonka :( wcale nie chcial odejsc od tego stolika :) widac ze smutny byl jak juz zostwal sam :(
wiec komu tego przystojniaka???
oto zdjecia z wizyty- ciezko mu zrobic bo bardzo ruchliwy chlopak :) trzeba bylo poczekac az sie zmeczy :)

Posted

n ie ma sprawy, podziękowalaś od razu jak Ci przekazalam:cool3:
oby się przydaly alterkowi;)
jak się go podtuczy i wyleczy to bedzie bardzo podobny jak toguś andzi:cool3:

Posted

Od pewnego czasu kibicuję Alterowi..Z kasą Ci u mnie krucho bardzo :oops:
Postaram się wpłacić jakieś grosze ale dopiero w sierpniu...
Przykro mi bardzo, że nie mogę teraz pomóc....:oops:

Posted

właśnie dziś odebrałam dopiero maila od Doddy - chwilowo mogwe pomóc tylko podnosząć śliczna mordeczkę na pierwszą stronę.
:oops: :oops:

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
. Jest już dobrze nawodniony , reszta do zdiagnozowania.

Otóż to. On jakis czas temu też już dobrze wyglądał,dziarsko chodził na spacery a potem bum...I stan jaki mogłyście zobaczyć :roll: .

Posted

Zrozumiałysmy się dobrze ;) .
Byłoby niemożliwe, aby po czterech dniach w klinice jego wygląd diametralnie się zmienił. "Dobrze wygląda" oznaczało, że może w ogóle chodzić i wykazuje choć odrobinę zainteresowania światem.

Posted

Doddy powiedziała, że będzie pisać na bieżąco na wątku kto ile wpłacił bo ja też będę potrzebowała od kogo wpłynęło za cegiełki i ile...

Posted

ależ ja nie muszę mieć tego już teraz, spokojnie i cierpliwie sobie poczekam ;)
jak na razie to aukcja idzie słabiutko ale mam nadzieje, że sie rozkręci!!!

Posted

tyle cioteczek przejeło sie losem Altera wiec nie pozostaje mu nic jak wyzdrowieć i za jakis czas pokazac cioteczkom jaki z niego silny przystojniak.

Zmieniłam na moim bazarku czas licytacji z 30 na 24 lipca żeby szybciej wpłyneły pieniądze na naszego bidaka!!!

dziekuje wszystkim cioteczkom licytujacym i zapraszam bo jutro juz koniec :cool3: