Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aaa rozumiem...przyłapała akurat dwa fundacyjne potffory :loveu:

co do wątku, to podsyłam gdzie moge...wiem ze nie kazdy moze pomoc ale chociaż poradzić, podrzucić, podesłac znajomym...bo jakos wszystkie tymczasy zapsione :-(

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Mała podmianka. Miałam dość wyjącego, histerycznego owczarka to se przygarnęłam Rumbę. Zresztą Rumba bardziej do Mamby pasuje. :p

Alterowi z braku laku pozostała Irena. Ale ich miłość była krótka i mało burzliwa - już ze sobą nie sypiają... Alter doszedł do wniosku, że kawalerstwo nie jest jednak złe i chyba to mu pasuje...

Zresztą to jest tak:
Laguna go ciąga za jego smycz na spacerach i robi sobie z niego ciężarek do przeciągania,
Rumba postanowiła zostać lesbijką, bo lepiej dogaduje się z Mambą i tylko z nią się ostatnio bawi,
Mamba ogólnie miała go zawsze w dupie,
Brena, pospała z nim raz, potem mu się znudziła bo zajmuje za dużo miejsca w łóżku... bo przecież Alter to francuska odmiana amstaffa i lubi wszystko dla siebie. Ponadto Brena dosłownie podeptała jego ego. Bo ona nie patrzy po czym depcze!

Posted

hmmmm - czyli Alter doszedł do wniosku, ze najlepiej sypiac samemu ze sobą, Rumba poszła zalecać si ę do Mamby...a Irenka została na lodzie, bno Lagunka też ma ją gdzieś:evil_lol:

dobre;):lol::lol::lol:

Posted

andzia69 napisał(a):
ciekawe...po kim on to ma?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A skąd ja to mam wiedzieć :eviltong:

doddy napisał(a):
Nadzieja matką głupich, więc pozostają tylko wizje senne. :evil_lol:

Myślę, że wolałby sny na jawie :evil_lol:

Posted

Woleć a móc, to dwie odmienne kwestie...
A to, że by wolał to oczywiste - pewnie dlatego ostatnimi czasy taka gaduła się z niego zrobiła i smęci... tyle, że ja nie wiem czy on tym swoim gadaniem zachęca, czy zniechęca.

Posted

doddy napisał(a):
Woleć a móc, to dwie odmienne kwestie...
A to, że by wolał to oczywiste - pewnie dlatego ostatnimi czasy taka gaduła się z niego zrobiła i smęci... tyle, że ja nie wiem czy on tym swoim gadaniem zachęca, czy zniechęca.

Swoje lata ma, robi się z niego erotoman-gawędziarz :p

• 4 weeks later...
Posted

Alter - podróżnik. Wczoraj rudzielec postanowił się wybrać na wycieczkę i pojechał z nami do Łodzi :p

Alterek na dzisiejszym spacerze, zajęty zabawką :p

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Niedawno minął rok, odkąd Rumba jest ze mną, więc wypada dać jej prezent z tej okazji. A ponieważ Rumba ma dobre serce i nie myśli tylko o sobie, podjęliśmy wspólnie decyzję, że prezentem się podzieli z innymi psami w potrzebie :p

No i tak powstał kubeczek "Project4Rumba" - zaprojektowany przeze mnie dla Rumby, i dla wszystkich psów będących pod opieką fundacji.
Za kilka dni przyjadą nowe kubeczki, tzw. limited edition :evil_lol:

Będzie ich niewiele, więc zachęcam do zamawiania oraz kupowania na Allegro, oczywiście cały dochód wspiera działania fundacji, dzięki której mam dziś takich przyjaciół, jak Rumba i Alter.

A tak prezentuje się "Project4Rumba":

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...