Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chyba soczku...
Do domu Altera można dojechać raczej tylko autem, więc spotkanko było bardzo kulturalne. Dziękuję Wam wszystkim za spotkanie.

Alter jest OLBRZYMI!!! Ewatonieja, polecam Ci kiedyś umówić się z Piotrem i Alterem i go zobaczyć. Ja go nie widziałam kilka miesięcy i straasznie się zmienił! Zmężniał, przytył i wygląda jak molos.

Dalej niuniek jest aniołkiem!

Posted

doddy napisał(a):
Chyba soczku...
Do domu Altera można dojechać raczej tylko autem, więc spotkanko było bardzo kulturalne. Dziękuję Wam wszystkim za spotkanie.

Alter jest OLBRZYMI!!! Ewatonieja, polecam Ci kiedyś umówić się z Piotrem i Alterem i go zobaczyć. Ja go nie widziałam kilka miesięcy i straasznie się zmienił! Zmężniał, przytył i wygląda jak molos.

A miał iść na zatracenie :diabloti: pamiętasz? :cool3:

Posted

doddy napisał(a):
Chyba soczku...

My też dziękujemy :loveu: Alter dostał górę prezentów: nową śliczną obrożę, zielonego zwierzaka do towarzystwa wydającego trzy różne dźwięki :eviltong:, piłkę z niespodzianką :evil_lol:, dwie paki smakołyków i laurkę urodzinową od trzech znajomych malamutów z odciskami łap :shiny:.

Posted

full wypas :):BIG: jak sie jest jedynakiem to się ma jak w niebie
szkoda ze ja do warszwy tylko przy okazji transportu psa do lekarza lub do domu :-( to moze jakieś fotki nieimprezowe :modla:

• 3 weeks later...
Posted

no po prostu bosko:multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu:
widac, ze Alterek zadowolniony!!!!!

teraz dopiero widać jak Alter to dryblas, a Rumbunia kruszynka:loveu:

Posted

No to wypada mi zdać pierwszą relację

Rumba to jest tak urocza psina, że nie ma sensu szukać jej w ogóle konkurencji w tej kwestii

Z Alterem dogaduje się bardzo ładnie, ale wiadomo, on jest dżentelmenem a ona to taka dama-podlotek Alter jest odrobiną zdezorientowany, że wprowadziła się do nas taka ruchliwa sunia, która chce być naraz wszędzie
Ale bardzo fajnie sobie razem funkcjonują, było nawet "małe zbliżenie": Alter umościł się na swoim posłaniu, zmęczony dniem obfitującym w nowe wydarzenia a Rumba przyszła do niego i położyła się obok na jego posłaniu. Alter patrzy się na mnie i mówi: kurcze, ona jest fajna laska, ale ja to lubię spać wygodnie No i wyszedł z pontonu odstępując dziewczynie wygód

Teraz Rumba śpi sobie w klatce (profilaktycznie) a Alter koło niej na swoim posłaniu

A jak tylko wejdę do salonu, Rumba podnosi głowę i klepie ogonkiem, żeby ją pogłaskać, no ale ja muszę teraz te pieszczoty chwilowo dozować, żeby nie popsuć psiakom stosunków. Ale trudno jest strasznie, bo ona jest bardzo przymilna.

A Monika, jak się z nią witała, powiedziała: ojej, jaka ona jest mięciutka i słodka