ewatonieja Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 teskno mi do widoku bezjajecznego Altera :) jak on sie miewa? pozdrawiam serdecznie :) Quote
doddy Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Dziś jest imreza u Alterowych z okazji kolejnych urodzin. Tak więc na 15 ciotki jadą wyściskać rudaska. Quote
andzia69 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 no to buziaczki w nochala ode mnie i moich stworow:loveu: i nie ochlac mi się tu:mad: Quote
doddy Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Chyba soczku... Do domu Altera można dojechać raczej tylko autem, więc spotkanko było bardzo kulturalne. Dziękuję Wam wszystkim za spotkanie. Alter jest OLBRZYMI!!! Ewatonieja, polecam Ci kiedyś umówić się z Piotrem i Alterem i go zobaczyć. Ja go nie widziałam kilka miesięcy i straasznie się zmienił! Zmężniał, przytył i wygląda jak molos. Dalej niuniek jest aniołkiem! Quote
kasia_r Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 doddy napisał(a):Chyba soczku... Do domu Altera można dojechać raczej tylko autem, więc spotkanko było bardzo kulturalne. Dziękuję Wam wszystkim za spotkanie. Alter jest OLBRZYMI!!! Ewatonieja, polecam Ci kiedyś umówić się z Piotrem i Alterem i go zobaczyć. Ja go nie widziałam kilka miesięcy i straasznie się zmienił! Zmężniał, przytył i wygląda jak molos. Dalej niuniek jest aniołkiem! A miał iść na zatracenie :diabloti: pamiętasz? :cool3: Quote
doddy Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Śmieliśmy się z tego :lol: Tu miało być coraz gorzej a dziś kreatynina w normie i mocznik 150 :p Quote
doddy Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Nie ma. Nikt nic nie robił. Może Pit-R6 w wolnej chwili zrobi Alterkowi. Quote
madziorna Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='doddy']Nie ma. Nikt nic nie robił. Może Pit-R6 w wolnej chwili zrobi Alterkowi. Byłoby super zobaczyć jak chłopak teraz wygląda... Quote
Pit-R6 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 doddy napisał(a):Chyba soczku... Do domu Altera można dojechać raczej tylko autem, więc spotkanko było bardzo kulturalne. Dziękuję Wam wszystkim za spotkanie. Alter jest OLBRZYMI!!! Ewatonieja, polecam Ci kiedyś umówić się z Piotrem i Alterem i go zobaczyć. Ja go nie widziałam kilka miesięcy i straasznie się zmienił! Zmężniał, przytył i wygląda jak molos. Dalej niuniek jest aniołkiem! My też dziękujemy :loveu: Alter dostał górę prezentów: nową śliczną obrożę, zielonego zwierzaka do towarzystwa wydającego trzy różne dźwięki :eviltong:, piłkę z niespodzianką :evil_lol:, dwie paki smakołyków i laurkę urodzinową od trzech znajomych malamutów z odciskami łap :shiny:. Quote
ewatonieja Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 full wypas :):BIG: jak sie jest jedynakiem to się ma jak w niebie szkoda ze ja do warszwy tylko przy okazji transportu psa do lekarza lub do domu :-( to moze jakieś fotki nieimprezowe :modla: Quote
Izabela124. Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 No to zpoznione 100lat:multi::multi::multi: Quote
madziorna Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 I naprawdę nie będzie żadnych zdjęć Alterka?... :placz: Quote
doddy Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Dziś Alter dostał ode mnie spóźniony prezent :eviltong: tj. Rumbę. Quote
andzia69 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 no po prostu bosko:multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu: widac, ze Alterek zadowolniony!!!!! teraz dopiero widać jak Alter to dryblas, a Rumbunia kruszynka:loveu: Quote
Marlena:) Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu: Alterek.. poprostu brak mi słów jak sie zmienił. A zachwycony z towarzystwa Rumby jest:cool3: to widać. Quote
Tengusia Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 alez sie ciesze ze kochana Rumba ma taki wspanialy domek :D i Alterek widac ze kwitnacy :loveu: wszystkim wam wielkie :Rose: jestescie wielcy :Rose: Quote
Pit-R6 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 No to wypada mi zdać pierwszą relację Rumba to jest tak urocza psina, że nie ma sensu szukać jej w ogóle konkurencji w tej kwestii Z Alterem dogaduje się bardzo ładnie, ale wiadomo, on jest dżentelmenem a ona to taka dama-podlotek Alter jest odrobiną zdezorientowany, że wprowadziła się do nas taka ruchliwa sunia, która chce być naraz wszędzie Ale bardzo fajnie sobie razem funkcjonują, było nawet "małe zbliżenie": Alter umościł się na swoim posłaniu, zmęczony dniem obfitującym w nowe wydarzenia a Rumba przyszła do niego i położyła się obok na jego posłaniu. Alter patrzy się na mnie i mówi: kurcze, ona jest fajna laska, ale ja to lubię spać wygodnie No i wyszedł z pontonu odstępując dziewczynie wygód Teraz Rumba śpi sobie w klatce (profilaktycznie) a Alter koło niej na swoim posłaniu A jak tylko wejdę do salonu, Rumba podnosi głowę i klepie ogonkiem, żeby ją pogłaskać, no ale ja muszę teraz te pieszczoty chwilowo dozować, żeby nie popsuć psiakom stosunków. Ale trudno jest strasznie, bo ona jest bardzo przymilna. A Monika, jak się z nią witała, powiedziała: ojej, jaka ona jest mięciutka i słodka Quote
andzia69 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Piotrze - ucałuj ode mnie miękką czarną kulkę i rudego olbrzyma:loveu::loveu: Bardzo się cieszę, że się razem dogadują - i zdjęcia poproszę, jak leżą razem:lol: Quote
Neris Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Bardzo trafione "dopsienie"! I tak, zdjęcia niezbędne. Quote
_beatka_ Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 ależ alterek ma fajną koleżankę:multi::multi::multi: ale jaka ona jest przy nim malutka na tych zdjęciach:loveu: Quote
Recommended Posts