dariaopole Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 pozdrawiam Altera a przy okazji zapraszam na bazarek z którego dochód będzie przeznaczony na zakup kojca : http://www.dogomania.pl/forum/showth...11#post7944811 Quote
andzia69 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 czyżbym coś przeoczyla kiedy nie mialam netu????:cool3: czy Nanka wybiera się na dluższe zasiedziny do Piotra - czy tylko mi się tak zdawalo - i marzylo???:loveu: Quote
Pit-R6 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 andzia69 napisał(a):czyżbym coś przeoczyla kiedy nie mialam netu????:cool3: czy Nanka wybiera się na dluższe zasiedziny do Piotra - czy tylko mi się tak zdawalo - i marzylo???:loveu: Przez chwilę o tym myślałem, tylko zdawało mi się, że Nana ma odwrotne upodobania, tzn. dogaduje się z psami a sukami nie... A w takiej sytuacji nie chcę ryzykować, przynajmniej na razie. Jeszcze do końca pewnie Alter się nie oswoił, bo mamy problem z zostawianiem go samego w domu. Chciałem, żeby miał kogoś do towarzystwa ale jeszcze się chwilę wstrzymam, może się przyzwyczai... U Doddy mieszkał z Breną i Mambą - na pewno było mu weselej :p. Quote
dariaopole Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 fakt faktem psom w towarzystwie raźniej, nie muszą się razem bawić ale ważne że jak zostają w domu to mają swoje towarzystwo :evil_lol: Quote
doddy Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Prosimy Was o pomoc dla psow przebywajacych pod nasza opieka. Fundacja AST powstala niedawno a juz mamy wiele istnien uratowanych przez kilka miesiecy. Jako Fundacja mozemy juz brac udzial w tak szczytnej akcji jak ta, ale potrzebna nam Wasza pomoc. Dla Was to 5 min roboty, a dla naszych psow moze zbawienie. Prosimy nie badzcie obojetni. 1.Aby zagłosować należy kliknąć link http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=5894 2.następnie na samej górze klikasz REJESTRACJA 3.wybierasz opcje Zgadzam Się na te warunki i mam powyżej 13 lat lub Zgadzam Się na te warunki i mam poniżej 13 lat 4.wypełniasz formularz 5.odbierasz link aktywacyjny na poczcie e-mailowj 6. postępujesz zgodnie z instrukcja obsługi zawartą w mailu 7.klikasz w link http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=5894 8. zaznaczasz FUNDACJA AST i GOTOWE Bardzo Was prosimy o pomoc! Razem mozemy wiecej! Quote
ewatonieja Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Alter na pewno nie bedzie płakał jak zostanie w domu sam z jakąś psią ślicznotką :cool3: a czy on ma jajka?:evil_lol: Quote
Puchatek Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 ewatonieja napisał(a):Alter na pewno nie bedzie płakał jak zostanie w domu sam z jakąś psią ślicznotką No chyba że psia ślicznotka będzie dawać mu wycisk :cool3: Quote
BeataA Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 doddy napisał(a): Co do Nany to tylko do psow jest agresywna. Nie jakos strasznie ale ciapie w psy... Na szczescie gryzc nie umi, wiec obchodzi sie bez krwi :lol: Co Ty piszesz ciotka?! Może do suczek, ale do psów, to chyba tak nie jest... Nana z Burkiem lata i jest wszystko OK. nawet je zostawiam luzem. No, ale Burek to jest okaz specyficzny... Piotra zapraszamy w każdej chwili, no i Alterka też. :lol: Quote
doddy Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Beata ona Burka nie ciapie bo biega z nim po dworze a nie domu :roll: Quote
ruda76 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 ewatonieja napisał(a):Alter na pewno nie bedzie płakał jak zostanie w domu sam z jakąś psią ślicznotką :cool3: a czy on ma jajka?:evil_lol: Sądze ,ze jajec brak bo po pobycie u Doddy raczej:evil_lol: kazdy facet traci jaja:evil_lol: Quote
doddy Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 On nie stracil bo zbyt chory. Ale co sie odwlecze to nie uciecze ;) Quote
ruda76 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 doddy napisał(a):On nie stracil bo zbyt chory. Ale co sie odwlecze to nie uciecze ;) aaaaaaaaaaa to jakis wyjatek od reguły;) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 A ja znam jeszcze jeden wyjątek ;) Quote
doddy Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Ten wyjatek czeka na swoj "czas" - teraz zajela jej Tinka Melinka Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 A ja nie o tym piszę :) to w temacie " po pobycie u Doddy , kazdy facet traci jajca " hihihh Quote
doddy Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Ale Ty wredna jestes :evil_lol: Ciekawa jestem tylko kogo masz na mysli... Bo nie wiem kto po POBYCIE U MNIE nie stracil jajec a kogo wspolnie znamy :razz: Pamietaj, ze chodzi o pobyt u mnie w domu a nie ze mna w jakims domu :eviltong: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 w wypowiedzi mojej poprzedniczki nie ma ani słówka o domu , czytam uważnie i ze zrozumieniem. :laugh2_2: :sweetCyb: ps. luzik, zeby cos stracić trzeba to jeszcze mieć. :buzi: Quote
doddy Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Rozumiem, ze sprawdzalas Bo ja nie wiem, nie sprawdzalam A teraz mi nie wspominaj o glupich Quote
dariaopole Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 ostatnio coś często o jajkach na dogo się pisze :evil_lol: jak widać wdzięczny temat :diabloti: Quote
doddy Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Widocznie w koncu nie chca szerzyc glupoty :lol: Quote
Puchatek Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 dariaopole napisał(a):ostatnio coś często o jajkach na dogo się pisze :evil_lol: jak widać wdzięczny temat :diabloti: A najciekawsze że wypowiadają się na ten temat same kobiety. ;-) Jakiś uraz czy co? ;-) Quote
dariaopole Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 uraz może nie ale rzeczywiście jajka to ciekawa a zarazem zbędna rzecz, no bo niby po co one ?? , chyba tylko między nogami przeszkadzają :diabloti: Quote
ruda76 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):A ja nie o tym piszę :) to w temacie " po pobycie u Doddy , kazdy facet traci jajca " hihihh no mnie o to włsnie chodziło Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Piszemy o jajkach bo każdy czeka z niecierpliwościa na Wielkanoc . Ps. kompletnie nie wiem, dlaczego kojarzycie to z czymś innym. Quote
Puchatek Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Ps. kompletnie nie wiem, dlaczego kojarzycie to z czymś innym. No właśnie. Może zacznijcie używać terminologii naukowej i wtedy nie będzie dwuznaczności. :evil_lol: Quote
Recommended Posts