Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='doddy']Piotr za takie zakonczenie to pewnie ze wypije

:beerchug:

[quote name='doddy'] Tylko musimy wytrzezwiec do wtorku - a ja w sumie do jutra bo jutro jedziemy na wystawe do Nowego Dworu.

Z Nowego Dworu jest do mnie 6 km, możecie wpadniecie? O której będziecie jechać / wracać?

[quote name='doddy'] Do wtorku masz za zadanie nauczyc rudzielca zostawania samemu, bo do samochodu go nie wcisniesz

No i to jest wyzwanie, bo wokół niego tyle się dzisiaj zmieniło, że pilnuje mnie panicznie, żeby tylko samemu nie zostać. Zobaczymy jak będzie jutro...

[quote name='doddy'] Aaa i jeszcze z ciekawostek, to jak bylismy w hurtowni po wyprawke dla Alterka to spotkalismy dziewczyne z forum amstaffow, ktora poznala slawnego Alterka i nawet zdjecia mu robila

To było dobre - Alter jest jak gwiazda telewizyjna :eviltong:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daria mnie ciezko upic, wiec jestem zupelnie na chodzie
Robie porzadki w aparacie, wiec wstawie pozniej fotki z mojego ostatniego spaceru z Alterem.

Piotr - jedziemy na 10 (o ile wstane) bo Beata wystawia swoja suke. Wystawa pewnie bedzie krotko trwac, bo stawka jest smiesznie mala.

Alter to slawny pies w calej PL... Widzisz jakiego psa od nas adoptowales

Posted

[quote name='doddy']Daria mnie ciezko upic, wiec jestem zupelnie na chodzie
Robie porzadki w aparacie, wiec wstawie pozniej fotki z mojego ostatniego spaceru z Alterem.

Piotr - jedziemy na 10 (o ile wstane) bo Beata wystawia swoja suke. Wystawa pewnie bedzie krotko trwac, bo stawka jest smiesznie mala.

Alter to slawny pies w calej PL... Widzisz jakiego psa od nas adoptowales

O 10 to ja pewnie wstanę :p Alter piszczy nawet jak pójdę do łazienki, coś czuję zostawienie go na noc na dole będzie problemem... Już powoli kombinuję, jak zrobić, żeby był z nami na górze ale nie wpakował się do łóżka :eviltong:

Posted

Pit-R6 napisał(a):
Już powoli kombinuję, jak zrobić, żeby był z nami na górze ale nie wpakował się do łóżka :eviltong:

hahah doddy rozpuściła Alterka jak dziadowski bicz wiec na pewno będzie to nie lada wyzwaniem :diabloti:

Posted

doddy napisał(a):
Eee nie wierze, ze zostanie na dole :eviltong:
Wez poslanko, moze w ostatecznosci skorzysta jak juz Monika go po raz 100 wywali z wyrka :evil_lol:

Monika go tam nie wpuści :evil_lol:

Więc musimy zrobić tak, żeby wiedział, że jestem obok, ale do sypialni nie wchodził :p Jak wychodzę na taras i Alter mnie widzi - jest ok. Najbardziej przeżywa, jak zostaje sam. Wymyśliłem, że w drzwiach do sypialni położę suszarkę do prania - będzie nas widział i będzie chill-out :diabloti:

Posted

dariaopole napisał(a):
hahah doddy rozpuściła Alterka jak dziadowski bicz wiec na pewno będzie to nie lada wyzwaniem :diabloti:

:shiny: tak na prawdę, to ja też mógłbym z nim spać - mi to nie przeszkadza ale moja Monisia nie miała nigdy psa i dla niej jest zupełne novum, że on wszędzie wkłada nos, chce do łóżka itd... Muszę pozwolić jej oswoić się jej z tym na jej warunkach, w przeciwnym przypadku będą niepotrzebne nieporozumienia a to nikomu niepotrzebne.

Posted

andzia69 napisał(a):
ojej - to wpuść go po swojej stronie:eviltong: ja tak muszę się ściskać z 2 na mojej połówce!:evil_lol::evil_lol:

Spokojnie, zobaczymy jak będzie z suszarką :evil_lol: Nie mogę zrobić na razie "przewrotu majowego", to jego pierwszy dzień u nas. Potem pewnie Monika się w nim zakocha i problem zniknie, ale na razie trzeba dać jej czas na oswojenie się, że jest nas już troje :p

Posted

dariaopole napisał(a):
Monika : nie chcesz mieć dwóch mężczyzn w łóżku ????? :evil_lol:

Z pewnością by chciała ale krępuje się powiedzieć. Ja już się pewnie jej znudziłem - 7 lat... :evil_lol:

Posted

Łooo matko :crazyeye::crazyeye::crazyeye:,

wracam po długiej przerwie niebytu a tu takie wspaniałe wieści.

Kasiu, wielgachne dzięki za Altera. Ja mam jeszcze jego sierść w samochodzie i jakoś nie chce mi się posprzątać.

Po Alterze został u mnie w domu pooperacyjny kołnierz i resztka chrupków. Taka pamiątka po tym pierdzielu.

A jak wyniki?

Pozdrowienia dla nowego domku i dla rudego ;)

Posted

Witaj ciotka po dlugiej przerwie ;)
A wyniki zaskakujaco dobre...

W razie co jak kiedys bedziesz miec po drodze to nam sie jeszcze ten kolnierz przyda bo w koncu non stop wycinamy psom jakies jajeczka albo macice :evil_lol:

Posted

Przespal na dole ;) Wprawdzie podstepem ale przespal.

Alter baardzo sie zaadaptowal w nowym domku!
Dzis bylismy po wystawie na chwile u niego i Alter juz domownik pelna piersia.

Posted

dariaopole napisał(a):
i jak tam minęła nocka u Alterka i jego rodzinki ?

W sobotę Alter położył się późno, zresztą tak jak ja. Około 2 zmógł go sen i położył się na swoim posłaniu i... zasnął... A ja w tym momencie po cichutku na górę ;) No i bez żadnego problemu spał sobie do 10 rano, wstał razem z nami :p