Pit-R6 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='doddy']Piotr za takie zakonczenie to pewnie ze wypije :beerchug: [quote name='doddy'] Tylko musimy wytrzezwiec do wtorku - a ja w sumie do jutra bo jutro jedziemy na wystawe do Nowego Dworu. Z Nowego Dworu jest do mnie 6 km, możecie wpadniecie? O której będziecie jechać / wracać? [quote name='doddy'] Do wtorku masz za zadanie nauczyc rudzielca zostawania samemu, bo do samochodu go nie wcisniesz No i to jest wyzwanie, bo wokół niego tyle się dzisiaj zmieniło, że pilnuje mnie panicznie, żeby tylko samemu nie zostać. Zobaczymy jak będzie jutro... [quote name='doddy'] Aaa i jeszcze z ciekawostek, to jak bylismy w hurtowni po wyprawke dla Alterka to spotkalismy dziewczyne z forum amstaffow, ktora poznala slawnego Alterka i nawet zdjecia mu robila To było dobre - Alter jest jak gwiazda telewizyjna :eviltong: Quote
dariaopole Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Alterek musiał czekać ponad 100 stron żeby domek znaleźć i w końcu trafił na domek jak marzenie:) a ciotka doody to chyba już zaległa z tej radości :evil_lol: Quote
doddy Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Daria mnie ciezko upic, wiec jestem zupelnie na chodzie Robie porzadki w aparacie, wiec wstawie pozniej fotki z mojego ostatniego spaceru z Alterem. Piotr - jedziemy na 10 (o ile wstane) bo Beata wystawia swoja suke. Wystawa pewnie bedzie krotko trwac, bo stawka jest smiesznie mala. Alter to slawny pies w calej PL... Widzisz jakiego psa od nas adoptowales Quote
Pit-R6 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='doddy']Daria mnie ciezko upic, wiec jestem zupelnie na chodzie Robie porzadki w aparacie, wiec wstawie pozniej fotki z mojego ostatniego spaceru z Alterem. Piotr - jedziemy na 10 (o ile wstane) bo Beata wystawia swoja suke. Wystawa pewnie bedzie krotko trwac, bo stawka jest smiesznie mala. Alter to slawny pies w calej PL... Widzisz jakiego psa od nas adoptowales O 10 to ja pewnie wstanę :p Alter piszczy nawet jak pójdę do łazienki, coś czuję zostawienie go na noc na dole będzie problemem... Już powoli kombinuję, jak zrobić, żeby był z nami na górze ale nie wpakował się do łóżka :eviltong: Quote
doddy Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Eee nie wierze, ze zostanie na dole :eviltong: Wez poslanko, moze w ostatecznosci skorzysta jak juz Monika go po raz 100 wywali z wyrka :evil_lol: Quote
dariaopole Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Pit-R6 napisał(a): Już powoli kombinuję, jak zrobić, żeby był z nami na górze ale nie wpakował się do łóżka :eviltong: hahah doddy rozpuściła Alterka jak dziadowski bicz wiec na pewno będzie to nie lada wyzwaniem :diabloti: Quote
Pit-R6 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 doddy napisał(a):Eee nie wierze, ze zostanie na dole :eviltong: Wez poslanko, moze w ostatecznosci skorzysta jak juz Monika go po raz 100 wywali z wyrka :evil_lol: Monika go tam nie wpuści :evil_lol: Więc musimy zrobić tak, żeby wiedział, że jestem obok, ale do sypialni nie wchodził :p Jak wychodzę na taras i Alter mnie widzi - jest ok. Najbardziej przeżywa, jak zostaje sam. Wymyśliłem, że w drzwiach do sypialni położę suszarkę do prania - będzie nas widział i będzie chill-out :diabloti: Quote
doddy Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Bramki jak dla dzieci mu zrob Ale z tym zostawaniem to od jutra sie uczcie bo potem bedzie sie darl jak tatus sobie wyjdzie bez niego Quote
Pit-R6 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 dariaopole napisał(a):hahah doddy rozpuściła Alterka jak dziadowski bicz wiec na pewno będzie to nie lada wyzwaniem :diabloti: :shiny: tak na prawdę, to ja też mógłbym z nim spać - mi to nie przeszkadza ale moja Monisia nie miała nigdy psa i dla niej jest zupełne novum, że on wszędzie wkłada nos, chce do łóżka itd... Muszę pozwolić jej oswoić się jej z tym na jej warunkach, w przeciwnym przypadku będą niepotrzebne nieporozumienia a to nikomu niepotrzebne. Quote
andzia69 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 ojej - to wpuść go po swojej stronie:eviltong: ja tak muszę się ściskać z 2 na mojej połówce!:evil_lol::evil_lol: Quote
dariaopole Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Monika : nie chcesz mieć dwóch mężczyzn w łóżku ????? :evil_lol: Quote
Pit-R6 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 andzia69 napisał(a):ojej - to wpuść go po swojej stronie:eviltong: ja tak muszę się ściskać z 2 na mojej połówce!:evil_lol::evil_lol: Spokojnie, zobaczymy jak będzie z suszarką :evil_lol: Nie mogę zrobić na razie "przewrotu majowego", to jego pierwszy dzień u nas. Potem pewnie Monika się w nim zakocha i problem zniknie, ale na razie trzeba dać jej czas na oswojenie się, że jest nas już troje :p Quote
Pit-R6 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 dariaopole napisał(a):Monika : nie chcesz mieć dwóch mężczyzn w łóżku ????? :evil_lol: Z pewnością by chciała ale krępuje się powiedzieć. Ja już się pewnie jej znudziłem - 7 lat... :evil_lol: Quote
Ayia Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 trudno sie w nim nie zakochac :evil_lol: Alter ma to cos w sobie ze jego kazdy kocha :evil_lol: Quote
kasia_r Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Łooo matko :crazyeye::crazyeye::crazyeye:, wracam po długiej przerwie niebytu a tu takie wspaniałe wieści. Kasiu, wielgachne dzięki za Altera. Ja mam jeszcze jego sierść w samochodzie i jakoś nie chce mi się posprzątać. Po Alterze został u mnie w domu pooperacyjny kołnierz i resztka chrupków. Taka pamiątka po tym pierdzielu. A jak wyniki? Pozdrowienia dla nowego domku i dla rudego ;) Quote
doddy Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Witaj ciotka po dlugiej przerwie ;) A wyniki zaskakujaco dobre... W razie co jak kiedys bedziesz miec po drodze to nam sie jeszcze ten kolnierz przyda bo w koncu non stop wycinamy psom jakies jajeczka albo macice :evil_lol: Quote
dariaopole Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 i jak tam minęła nocka u Alterka i jego rodzinki ? Quote
doddy Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Przespal na dole ;) Wprawdzie podstepem ale przespal. Alter baardzo sie zaadaptowal w nowym domku! Dzis bylismy po wystawie na chwile u niego i Alter juz domownik pelna piersia. Quote
dariaopole Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 no to super , że Alter tak szybko poczuł się dobrze w nowym domku. Uściski dla Was :loveu: Quote
Pit-R6 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 dariaopole napisał(a):i jak tam minęła nocka u Alterka i jego rodzinki ? W sobotę Alter położył się późno, zresztą tak jak ja. Około 2 zmógł go sen i położył się na swoim posłaniu i... zasnął... A ja w tym momencie po cichutku na górę ;) No i bez żadnego problemu spał sobie do 10 rano, wstał razem z nami :p Quote
ewatonieja Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 a to on sie boi zostać sam?:p taki duży chłopak :) mnóstwo czułości dla niego ode mnie :) pozdrawiam Quote
Recommended Posts