Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ogromne podziekowania dla Fundacji "AST" ,uratowaliście psa,który zmienił mój stosunek do amstaffów,na lepszy oczywiscie :)
Alter jest psem niezwykłym i zawsze zostanie w moim sercu:-( się wzruszyłam :oops:
gorące uściski dla nowych właścicieli Altera :sweetCyb:

Posted

Ahhh i moje rude malenstwo juz mieszka ze swoimi nowymi rodzicami.
Alter zamieszkal w uroczym domku zaraz przy Kampinosie. Uroczy zakatek, wspaniale miejsce na spacery a wolol prawie brak sasiadow. Jest co pozazdroscic...
Alter zamieszkal u Piotra i Moniki, czyli Pit_R6 z forum.
Niebawem pewnie sam Piotr napisze jak im sie wiedzie we wspolnym zyciu.

Ja jestem zadowolona strasznie bo wiem, ze super trafil i ma 100 razy lepiej niz u mnie. Nie mam co zalowac, smucic sie itd. Raczej ogarnia mnie wielka radosc.

Potem wstawie kilka zdjec.

Posted

Kilka foteczek

Alterek w domku:

Alter wpatrzony w drzwi za ktorymi jest Piotr. Alter bardzo szybko sie z nim zaprzyjaznil:

Na nowym poslanku:

I przed domkiem w oczekiwaniu na wspolny spacerek:

Maly pokaz umiejetnosci:

I wspolny, pierwszy spacer po okolicy:

Posted

Ruda ja mam Twoja Nane w lozku...

Po Mambusie gnam na poczatku tygodnia, bo jutro jade z Nana do weta i w poniedzialek pewnie tez, by zrobic jej badania krwi.

Posted

[quote name='doddy']Daria podpis sobie zmien

doddy ty tez zmien podpisik :D

jej strasznie sie ciesze ze Alterek ma nowy domeczek choc u ciebie cioteczka to tez mial jak w niebie :loveu:

Posted

A więc zdaję pierwszą relację :p

Alter jest bardzo grzeczny, przyzwyczaił się już do swojego nowego posłania, nie odstępuje mnie na krok, co chwila przychodzi się wygłaskać :eviltong:

Tęskni oczywiście za Doddy ale jak zaczyna piszczeć - od razu głaskanie i gadanie do psiaka. Humor się poprawia, ogonek się merda :lol:

Ogólnie jest super, jestem bardzo zadowolony, że Alter mógł u nas zamieszkać. To bardzo kochany psiak. Teraz mam tylko nadzieję, że będzie miał dobre wyniki badań i zostanie z nami na długie lata. Trzymajcie kciuki razem ze mną, że Alter wyzdrowieje - na razie wszystko jest ok :p

Posted

Pit-R6 napisał(a):
A więc zdaję pierwszą relację :p

Alter jest bardzo grzeczny, przyzwyczaił się już do swojego nowego posłania, nie odstępuje mnie na krok, co chwila przychodzi się wygłaskać :eviltong:

Tęskni oczywiście za Doddy ale jak zaczyna piszczeć - od razu głaskanie i gadanie do psiaka. Humor się poprawia, ogonek się merda :lol:

Ogólnie jest super, jestem bardzo zadowolony, że Alter mógł u nas zamieszkać. To bardzo kochany psiak. Teraz mam tylko nadzieję, że będzie miał dobre wyniki badań i zostanie z nami na długie lata. Trzymajcie kciuki razem ze mną, że Alter wyzdrowieje - na razie wszystko jest ok :p

wiesz, że trzymamy i modlimy się o zdrowko dla pięknisia!!!:lol::loveu:

Posted

[quote name='doddy']Bedzie dobrze, tylko na wieczor planuje sie
(...)

Ja też jak wracałem, po tym jak Cię odwiozłem, kupiłem sobie piwo, żeby uczcić przybycie nowego członka rodziny :eviltong:

Alter właśnie zasnął koło mnie :p

Posted

[quote name='halbina'] (...) I witamy nowego dogomaniaka!

Byłem tu już wcześniej ale jak poleciały skrypty forum moje konto przestało działać :angryy: I ponieważ, mimo maili wysyłanych do Administracji, nie zaczęło działać - zarejestrowałem się na nowo. Wcześniejszy nick był Pit_R6.
Ale jestem znowu :p

Posted

Piotr za takie zakonczenie to pewnie ze wypije

Tylko musimy wytrzezwiec do wtorku - a ja w sumie do jutra bo jutro jedziemy na wystawe do Nowego Dworu.

Do wtorku masz za zadanie nauczyc rudzielca zostawania samemu, bo do samochodu go nie wcisniesz

Aaa i jeszcze z ciekawostek, to jak bylismy w hurtowni po wyprawke dla Alterka to spotkalismy dziewczyne z forum amstaffow, ktora poznala slawnego Alterka i nawet zdjecia mu robila