Beata_Dorobczyńska Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Doddy domagam sie poprzedniego avatara z Brena !!! Quote
dariaopole Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 a ja bym chciała zobaczyć avatarek z Mamboliną :evil_lol: albo z cała trójką (Mambą, Breną i Alterkiem) wtedy wsztyscy będą zadowoleni :) Quote
doddy Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Ale macie wymagania Brenusiowy awatar mi sie juz opatrzyl, wiec czas na zmiany. Co do Nanulki... Schodza jej diablicy z drogi i zakotwiczyly sie na lozko. Jeszcze do soboty jakos przecierpimy A Mambunia nie ma na tyle ladnego zdjecia, by go do awataru zdegradowac. Jak bedzie ladna fotka to opaczycie. Quote
ruda76 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Doddy ksiązeczka zdrowia dotrała do tych ludzi tzn zawiozłam im do księgarni na Piotrkowską w ktorej pracuje ten facet. Przy okazji zabrałam Pinia aby zrobił się trochę bardziej adopcyjny :evil_lol: Quote
doddy Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Dziekuje za pomoc ;) Pinio mam nadzieje, ze ich nie zjadl... Bo oni juz maja niezle "akcje" ze swoim boksiem... Quote
ruda76 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 doddy napisał(a):Dziekuje za pomoc ;) Pinio mam nadzieje, ze ich nie zjadl... Bo oni juz maja niezle "akcje" ze swoim boksiem... Nie chciał go chyba nawet pogłaskac:cool3: Quote
andzia69 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Alterku i jak tam zdroweczko????? Mam nadzieję, ze mumerku nie wywiniesz i niedlugo opuścisz ciotkę doddy coby mogla sobie Mambusię zabrac doloża!;):evil_lol: Quote
doddy Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Ogolnie wyglada dobrze, biega, cieszy sie jak dziecko, bawi sie. Jedyna wade to ma taka, ze linieje. Ale to z prostej przyczyny - bo cieplutko mamy w domu to po primo a po sekundo to przeciez on 3/4 dnia przesypia w lozku. Ale ma teraz najlepiej bo ma 6 spacerkow dziennie. 3 z Brena i 3 z Nana :evil_lol: A czasami nawet wiecej. Quote
dariaopole Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 gdzie ten Alterek będzie miał tak dobrze ???? tyle spacerków i cały dzień wylegiwanie się w łóżku - to się nazywa życie !!! Quote
doddy Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Bedzie miec duuzo lepiej u nowego taty i mamy. Ale bedzie placz niedlugo, ze mam go oddac. :placz: Ale juz dostalam na pocieszenie informacje, ze mam nie ryczec bo Alter bedzie mnie odwiedzac albo ja jego. Trzymam Cie za slowo Piotrze :eviltong: Quote
olgaj Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Szukam Kogos Z Walbrzycha Do Sprawdzenia Domku Na Wczoraj!!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 darunia-puma jest z wałbrzycha...moze pomoze Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 No, nareszcie wszystko wróci do normy :B-fly: Quote
ruda76 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Beata rozumiem ,ze jesli w naszym schronie zobaczymy doga strasznie biednego to pakujemy go w auto i jazda do Ciebie:p Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Mnie zazwyczaj nie ma w domu więc spoko, tylko nie zostawiaj na wycieraczce ;) Albo zadzwoń do Doddy ona się pewne zlituje. Quote
ruda76 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Beata mam teraz dogusia tylko nie niemieckiego ale argentino;) Moze pomozesz szukac mu domu jest strasznie biedny ale łagodny . Dog to dog chyba nie wazne skąd pochodzi?Pomoc pilnie dla dozka potrzebna:cool3: Quote
doddy Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 My mamy pecha do dozkow. Jakies chorowitki nam sie trafiaja ;) Niki - nasza dozynka jest ciagle chora... Teraz odnowil jej sie guza na klatce piersiowej. Ale domek ma jak z bajki - jedyne pocieszenie ;) Quote
ruda76 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 A domku wolnego dla dozka nie macie czasami? Quote
doddy Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 A no jakos niet :) Nie pchaja nam sie o dozki ani nawet o bullowate :roll: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 A własnie wczoraj myślałam o Niki o własnie o tym czy powoli jej to nie narasta , jak zwykle wiedzma ! Ruda, dog argentynski to nie dog niemiecki a ja tylko fanka niemieckich . Ale zapytam sie znajomych bo oni lubia argentynskie ale wklej link do watku jezeli taki jest. Quote
ruda76 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 ten dog argentynski nie posiada tatuażu i ma ok 2 lat. Jest bardzo chudy, całusny i przytualsny- wystraszony Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Całkiem fajny gość :) a Doddy nas zaraz pogoni z wątku Altera . hihihi Quote
doddy Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Moze Was nie zabije... Czasami sie przydajecie ;) A dozio jest piekniutki ale to juz gdzies pisalam. Ahh te dozie... Kiedys DA byl moim wielkim marzeniem :loveu: Ale zeszlam na nizszy kaliber amstaffow. Quote
Recommended Posts