Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kawaler juz byl :)
Sylwia przekazalismy Wam dla bulli hotelowych 4 worki po 15kg.
Prosze, jak dasz rade to przekaz jak najszybciej ksiazeczke wlascicielom Lolusia. W ksiazeczce masz tel do nich.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To fajnie ,ze wreszcie dotarł:razz:
Ksiązeczkę napewno dostarcze im rano bo jade do Łodzi z Piniem ( czytaj Pirat) po kaganiec( tak na wszelki wypadeczek;)) wiec skontaktuje się i podwioze.

Posted

andzia ale kawaler był stary więc wchodzi w grę tylko jesli ma miliony w kieszeniach :evil_lol:

magluj doddy magluj - domki muszą byc wspaniałe, a dla Alterka to juz w ogóle :)

beata - udało Ci się z tymi PiSem :diabloti:

Posted

A mam wyjscie :evil_lol:
Kto inny bylby na tyle walniety, by miec pierdzacego psa w domu?

Chociaz moze juz niedlugo bedzie pierdziec w dywan w innym domu... A z tego co slyszalam to bedzie miec wlasne 2 pokoje, bo nie ma kto w nich zamieszkac i sa niepotrzebne to bedzie mogl sie czadzic na wiekszym metrazu :eviltong:

Posted

doddy napisał(a):

Chociaz moze juz niedlugo bedzie pierdziec w dywan w innym domu... A z tego co slyszalam to bedzie miec wlasne 2 pokoje, bo nie ma kto w nich zamieszkac i sa niepotrzebne to bedzie mogl sie czadzic na wiekszym metrazu :eviltong:

to dobrze, bo i Brena odpocznie od smrodków :p

Posted

doddy napisał(a):

ciotka - a nie chcą do drugiego pokoju Nanki?:eviltong: do towarzystwa Alterka???:evil_lol:

Posted

doddy napisał(a):
Spi w lozku. ;)
Ale dzis nie pierdzi. :eviltong:

ooo - niemożliwe:evil_lol::evil_lol::evil_lol: moze ci przysłać kosteczkę albo ucho wędzone?:eviltong:
a nie będzie ci żal, że moze niedlugo nie będzie ci mial kto pierdziec?:lol:

Posted

Nie zapominaj, ze Nana do mnie jutro wraca bo Kasi psy probuje pozabijac goopia jakas :angryy:

Ja to juz mam dosc tego domowego szpitala psychiatrycznego w domu.
Chce urlopu :eviltong:

Posted

doddy napisał(a):
Bo Alter nie pierdzi.
Ale to dlatego, ze diablicy Nany sie boi...

hahah właśnie doddy jak tam Nanula ??? spokojna ???Brena i Alter na pewno schodzą jej z drogi cio ???:evil_lol: