doddy Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Kawaler juz byl :) Sylwia przekazalismy Wam dla bulli hotelowych 4 worki po 15kg. Prosze, jak dasz rade to przekaz jak najszybciej ksiazeczke wlascicielom Lolusia. W ksiazeczce masz tel do nich. Quote
ruda76 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 To fajnie ,ze wreszcie dotarł:razz: Ksiązeczkę napewno dostarcze im rano bo jade do Łodzi z Piniem ( czytaj Pirat) po kaganiec( tak na wszelki wypadeczek;)) wiec skontaktuje się i podwioze. Quote
dariaopole Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 andzia ale kawaler był stary więc wchodzi w grę tylko jesli ma miliony w kieszeniach :evil_lol: magluj doddy magluj - domki muszą byc wspaniałe, a dla Alterka to juz w ogóle :) beata - udało Ci się z tymi PiSem :diabloti: Quote
kiniaczeq Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [SIZE="5"]Śledze wątek ALtera i chciałam napisać że jestem wdzieczna Doddy że się nim opiekuje :loveu: Quote
doddy Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 A mam wyjscie :evil_lol: Kto inny bylby na tyle walniety, by miec pierdzacego psa w domu? Chociaz moze juz niedlugo bedzie pierdziec w dywan w innym domu... A z tego co slyszalam to bedzie miec wlasne 2 pokoje, bo nie ma kto w nich zamieszkac i sa niepotrzebne to bedzie mogl sie czadzic na wiekszym metrazu :eviltong: Quote
dariaopole Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 doddy napisał(a):A mam wyjscie :evil_lol: Kto inny bylby na tyle walniety, by miec pierdzacego psa w domu? Chociaz moze juz niedlugo bedzie pierdziec w dywan w innym domu... A z tego co slyszalam to bedzie miec wlasne 2 pokoje, bo nie ma kto w nich zamieszkac i sa niepotrzebne to bedzie mogl sie czadzic na wiekszym metrazu :eviltong: to dobrze, bo i Brena odpocznie od smrodków :p Quote
andzia69 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 doddy napisał(a):A mam wyjscie :evil_lol: Kto inny bylby na tyle walniety, by miec pierdzacego psa w domu? Chociaz moze juz niedlugo bedzie pierdziec w dywan w innym domu... A z tego co slyszalam to bedzie miec wlasne 2 pokoje, bo nie ma kto w nich zamieszkac i sa niepotrzebne to bedzie mogl sie czadzic na wiekszym metrazu :eviltong: ciotka - a nie chcą do drugiego pokoju Nanki?:eviltong: do towarzystwa Alterka???:evil_lol: Quote
dariaopole Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 andzia69 napisał(a):ciotka - a nie chcą do drugiego pokoju Nanki?:eviltong: do towarzystwa Alterka???:evil_lol: bardzo dobry pomysł ;) Quote
doddy Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Nana nie dogaduje sie z psami. A separowana szczeka. Ale mysle, ze jakas dziewczynka w razie co znajdzie domek tymczasowy kolo Altera. Quote
ewatonieja Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Alter pierdzi? to sa jakies potworne kalumnie,oszczerstwa , jak juz jest adopcja prawie zaklepane to sobie pozwalacie tak? to na pewno po tym uchu świńskim ;) Quote
doddy Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Jakby mi pierdzial od czasu zjedzenia ucha to byscie go mieli z powrotem w Lodzi z reklamacja :eviltong: Quote
Szyszka Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Bo padne, Alter puszcza bąki. A to heca. Piszcie o tym domku, bom ciekawa. Quote
BosiaB_86 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Alterku mam nadzieje, że gdy następnym razem tu wejdę, przeczytam o tym, jak bardzo jesteś szczęśliwy w SWOIM nowym domku?! 3mam za to mocno :kciuki: POWODZENIA Quote
andzia69 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 i co tam u mojego koffanego pierdzioszka????;) Quote
doddy Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Spi w lozku. ;) Ale dzis nie pierdzi. :eviltong: Quote
andzia69 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 doddy napisał(a):Spi w lozku. ;) Ale dzis nie pierdzi. :eviltong: ooo - niemożliwe:evil_lol::evil_lol::evil_lol: moze ci przysłać kosteczkę albo ucho wędzone?:eviltong: a nie będzie ci żal, że moze niedlugo nie będzie ci mial kto pierdziec?:lol: Quote
doddy Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Eee no Mamba bedzie z Brena pierdziec w razie co :eviltong: Quote
andzia69 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 doddy napisał(a):Eee no Mamba bedzie z Brena pierdziec w razie co :eviltong: duecik...tylko:eviltong: trio do pierdzenia jest lepsze! uwierz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
doddy Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Nie zapominaj, ze Nana do mnie jutro wraca bo Kasi psy probuje pozabijac goopia jakas :angryy: Ja to juz mam dosc tego domowego szpitala psychiatrycznego w domu. Chce urlopu :eviltong: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Dziewczyny , wiecie co, takie prywatne sprawy wyciągać na światlo dzienne , zero kultury !!! Śmierdzący watek sie zrobił, feee Dziadostwo ! ( to dla Ciebie Daria ) Quote
dariaopole Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 po prostu doddy nie ma komu sie zwierzyć skoro do Beatki nie jeździ :evil_lol: a pierdzenie...cóż normalna ludzka i psia sprawa :diabloti: Quote
doddy Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Bo Alter nie pierdzi. Ale to dlatego, ze diablicy Nany sie boi... Quote
dariaopole Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 doddy napisał(a):Bo Alter nie pierdzi. Ale to dlatego, ze diablicy Nany sie boi... hahah właśnie doddy jak tam Nanula ??? spokojna ???Brena i Alter na pewno schodzą jej z drogi cio ???:evil_lol: Quote
ewatonieja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 o jakie piekne zdjęcie ma doddy w awatarze :cool3: Alter awansował? pozdrawiamy warszawskie towarzystwo :) Quote
Recommended Posts